Nu blir jag trött på den här skiten! :s

Ush, vrf måste just ja vara sjuk? Det jobbigaste e att kroppen liksom lurar mig att jag e frisk för ja var och badade i lördags för att jag kände mig okej och så när jag simmat i en halvtimma är jag dödstrött, asså jag menar verkligen trött jag har aldrig vart så trött i hela mitt liv och jag var som en zombie. Så jag låt det gå ngr dagar för att se om det gick över men det gjorde det ju inte så jag var på vårdcentralen igår där dom sa att det bara var ett vanligt virus och att jag ska vänta ut det. och imorse kände jag mej skaplig så jag gick över till mormor för att hon fyllde år o så spenderade jag hela dagen där och kände mig trött men glad och så gick jag hem för att hela kroppen blev tung och trött och så kollar jag febern och ser att den har stigit en hel del. Jag har vanligtvis väldigt låg temp 36 grader brukar det ligga på och nu låg den på 37.6 så det är rätt högt för mig men får se om den blir värre imorrn annars måste jag verkligen dra iväg mej till skolan för jag har missat så mkt !


Körtelfeber ? :O

Okej, detta skrämmer mej kan ja säga men fick höra idag att Malin har körtelfeber och ligger hemma och e sjuk precis som ja och då börjar man ju undra, har hon smittat mig? Så jag har läst en del om körtelfeber och så och ja tror att ja kan ha början på det för ja har huvudvärk, ont i magen, känner mig illamående och är förfäligt trött hela tiden, men så står det att det tar 2-4 vckor från och med det att man får smittan tills sytom visas och då är frågan hur länge Malin har gått med smittan och hur tidigt ja isf blev smittad. Det står att det int smittar så himla lätt, int genom luften och så men genom kroppskontakt och saliv, missförstå mig int nu :O Men visst har Malin och ja kramats de senaste veckorna och druckit ur samma flaska eller ätit på samma macka så man börjar ju undra om ja har början till körtelfeber. Dock har ja int fått ngn feber än men jag har kallsvettats och ja känner att den är på väg närsomhelst så mamma sa iaf att vi får avvakta över helgen och om ja får hög feber och mer ont u halsen så ska vi ringa till vårdcentralen. Hoppas int att det e körtelfeber!

Jag förstår mig int på't!

Asså jag mår piss, men ja har ingen feber eller ngt har bara jävligt ont i huvvet och magen och så e jag förkyld och krasslig i halsen! Kan det bli värre? Och jag sov hela dagen så nu känner jag mej inte trött men blir la att kolla på film eller läsa i sängen. Jag gick till skolan i morse och första lektionen hade vi musik och det gick sådär int bästa lektionen att ha om man har en egen trumma i huvvet kan ja säga. Det var alla fall skitkallt i skolan frös jättemkt så direkt när jag fått reda på praoplatsen så stack jag hem och hela dagen har jag typ kallsvettats och det känns som ja har feber men jag har int det, åh jag dör på't! Måste vara fel på febertermometern. Ja, just det jag ska praoa i Mjölby på P-lidens dagis, det ska bli kul tkr ja eftersom jag älskar barn. Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen. Gonatt

Sry

Förlåt att jag inte lagt in ngt på ett tag men jag kände bara att jag var tvungen att ta ledigt från datans värld ett tag för det behövdes. Har bara tagit det lugnt de senaste dagarna men jag måste bara säga att jag får damp på mitt immunförsvar för nu så har jag blivit sjuk igen, jag vet inte vad det ä med mej! Fco kämpa mig igenom skoldag och däckade i sängen dirket när jag kom hem och nu mår jag bara sämre :( Men det kan int hjälpas klarade jag skolan idag så får jag la allt göra det i morrn alla fall tills ja har fått reda på praoplatsen för om jag klarar mig så länge utan att däcka imorrn, om jag mår som jag mår nu vill säga, så blir ja riktigt stolt över moi !ajja nu blirre matteläxa, Idol, och tv i sängen


Familjemiddag!

Igår så var ju ja och mamma ensama hemma, okej Cw var ju här med men han sitter ju bara på sitt rum så man ser ju int skymten av honom. Men iaf vi kollade ju som sagt på Dirty Dancing, haha jag citerade hela filmen tror ja och mamma var rätt imponerad till en början men efter ett tag blev det ju förståeligt jobbigt men det var ju en av mina favvofilmer när ja var liten så aa xD Idag blirre att fira mormor, hela familjen åker på resturang och det ska bli trevligt och gott, jag älskar kinamat ! haha berättajr om kvällen senare eller imorrn beror på när ja kommer hem.

Not another teen movie, Idol och Dirty Dancing xD

Dagen började som vanligt med skola sen blev det käk med familjen och sen dra ut och träffa Kerstin och sen dra hem till Juliaa. Fiiah kom efter ett tag och vi satt där och gjorde Juliaa sällskap medan hon diskade. Efter det stack vi till gårn och tittade på Not another teen movie vi skrattade en hel del åt parodifilmen xD Vi stack ute ett tag och sedan var det dags för Idol och fyfan vad folk kan vara dåliga asså. Döva måste de ju va iaf för annars borde de ju höra hur falskt det låter menmen det finns ju människor till allt och vissa är ju jävligt skillade asså han som i andra chansen som sjöng 18 and life med Skid Row fyfan vad bra asså och som tur var gick han vidare :D aja sen drog man ut och va med Robban, Ante o Simon hade lite sköj med dom ett tag men vid tio ville jag dra hem så det blev sushi med mamma framför tv:n fast hon åt int sushi haha hon äcklades typ men aa nu sitter vi och kollar på Dirty Dancing, fyfan vad sorgligt att Patrick Swayze e död han vara verkligen talangfull. R.I.P. Imorrn blirre iaf resturang med familjen i Vadstena, China Garden, för mormor fyller snart och vi firar henne den här helgen.

Vrf håller du på?

asså jag är på bra humör men jag e jävligt arg! Hur går det ihop? Asså ärligt talat kan jag inte fatta att du håller på så här och drar upp gamla sår fatta att det inte funkar liksom! Du verkar int förstå och ändå så tkr man att om ngn skulle förstå så skulle det vara du men tydligen int jag hade fel. Men fattar du int hur mycket du sårar och förstör, vrf blev det så här i första taget? Hur hamnade vi där vi är idag? Jag förstår int för det borde int vara så här det kan inte vara meningen och det kan int vara en slump för int ens en slump skulle ha så fel! jag vet int hur ja ska tala om det för dig på ett bra sätt, jag vill ju ändå int såra dig för jag e defentivt int som du! Aja var bara tvungen att skriva av mej lite även om ingen fattar

Idag och igår

Igår så var ja ute med Malin, Fiiah, Juliaa, Kerstin, Angeliqa, Robert, Robban och Ante. Vi var på torget och hade det sktkul ! hahah massor med skratt blev det men dumma Robert som härmade mej bara för att ja har ont i tån och går knäppt xD Aja stack hem vid 7-tiden och då blev det mat och sen chill framför tv:n med familjen.
Idag så blirre bara plugg oc shit, var nyss och hämtade moppen hos Malin o den e ju int i bästa skitet precis efter ett ja vurpade med den men morfar och Hasse ska la försöka att fixa den. Måste bara säga att ja har jävligt ont ihuvvet men ja får la bita ihop och överleva för finns ingen tid till att vila .. Blir en huvudvärkstablett och sen plugg.

Myskväll hos Malin igår..

blev int precis som jag tänkt mej :S Fiiah kom till mej vid 3-tiden o vi tittade lite på fredagens idol innan vi tog moppen till Malin och i stack alla tre till Jormas och hyrde en film. Stack hem till Malin igen och började med tacosen och sen kom Jenna så då käkade vi. Efter ett tag kom Robban, Ante, Kim, Simon och Malin och hade med sig vodka och lite. Tjejerna och jag och gjorde lite groggar och ja, man kan ju säga så här att jag och vodka int går ihop. så dum som jag är sätter ja mej på moppen utan hjälm och skor och självklart välter jag och hela jävla tånageln på en tå äker av och toppen på tån också och idag känner jag även att jag fått en smäll i huvudet. Iaf jag får panik och typ börjar tjuta, skratta och var hysteriskt om vartannat men Juliaa, Malin och Jennifer gör sitt bästa för att lugna mej medan alla andra typ får panik över allt blod som var typ överallt. Alla fall Malin ringde hem till min mamma o hon kom och hämtade mej så vi liksom plåstrade om och så fick jag en undervisning och man att man int ska drick och köra för då kan man bli av med körkortet och ja ni vet. Men efter vi lagt om såret så drar jag tillbaka där Malin, Jenna, Fiiah, Juliaa, Ante och Robban sitter och kollar på American pie så jag joinar o sen så kommer Simon och Kim och säger att dom ska slå ner både den ena och den andra så aa vi sticker ut för aa jag vet int riktigt vrf men vi kommer upp till väder iaf och så ser jag på kl att det typ bara e 10 min kvar tills mamma ska komma och hämta mig så Kim skjutsar mej hem till Malin och Robban och Juliaa kommer efter ett tag för att gör mig sällskap. Alla 3 håller med om att det skulle varit bättre om vi bara stannade inne och kollade klart på filmen för kvällen blev liksom kaos.
Aja jag ska alla fall ta Don't drink and drive på allvar nu för det kunde ha gått mkt, mkt värre.

Åhh vad förbannad ja e!

Kvällen girå började bra Malin och jag gick ut och gungade lite på bjälbotull och fösökte få tag på grabbarna. Efter ett tag så fick vi det och vi gick och mötte dom vid Jormas. Vi satt där och snacka ett tag och så kom Juliaa och hin drog till gårn och Malin och jag skulle träffa killarna vid konsum men dom kom aldrig och då började vi få lite panik eftersom hela Skänninge typ var ute efter att slå ner dom för en jäkla hundralapp! ÅHH vad arg jag e mest på en viss person och jag lovar du ska få höra att du lever sen men när jag e klar med dej kommer du int vilja leva. Aa ni kanske märker hur jäkla arg ja e! Men jag har faktiskt rätt och vara det för asså det var typ 30 pers mot Simon och Ante men aa det kom ju ngr mer sen men snacka om jäkligt fegt, jag har fan aldrig sett på maken! Nej, nu kan jag int skriva mer för jag e så förbannad så det kliar i fingrarna, jag vill slå ngn!!!

Skoljoggen!

Idag var det skoljoggen men pga min förkylda kompisar och förkylda och krassliga ja så gick vi. Vi bestämde oss för att gå jättesnabbt för vi ville komma hem tidigare så vi la iväg ocj gijssa vad? Första gången i världshistorian typ! Så kom jag och tjejerna fram första av alla och hem först av alla, värsta bäst ju, eller var säger ni?
Aja nu sitter ja här och ikväll blirre att vara med brudarna och killarna från Mjölby :D

9/11 <33

Först vill ja bara säga att även fast att det ä 8 år sen så lever folk fortfarande med traumor, mardrömmar och saknad från den mardrömslika katastrofen som inträffade 11 september 2001. Barn lever fortfarande med sorgen av en avliden mamma eller pappa. Fruar lever fortfarande med saknaden av deras män som dog i katastrofen. Föräldrar lever fortfarande med saknaden, sorgen och ångern över att det var deras barn och int dom befanns sig på ett av planen. Det tomma hotet som ingen trodde på blev verklighet. CIA visste om att planen skulle bli kapade men de gjorde ingenting, de trodde bara att det vara amatörer som lurade. Ingen gjorde något för att förhindra detta trauma, INGEN! Flera tusentals människor avled och CIA kunde int ens ställa in planen för att hjälpa dessa människor som klev på planet den morgonen. De visste djupt inom sig vad som skulle inträffa, men de vägrade förutse det, de vägrade att se verkligen. Konsekvens av det blev dess efterlämnade människor som fortfarande lever med sorgen, saknaden och ångern. Jag tillgängar detta inlägg till dom, folket som överlevde.


Simdag

Var och simma idag med mamma och cw, asskönt! Motionsimmade i 35 minuter innan vi var tvungna att åka hem för ja har läxa och prov och det blev att plugga men ja e helt utmattad efter veckan med alla dessa läxor så ja pluggade int så¨mkt. Snart blirre mat och Idol såklart! ;) Älskart fyfan dom där som drev med juryn igår, det var så himla äkta och i början kände jag sånt medlidande men sen tänkte jag att det måste ju faan vara bluff och det var det ju men shit vad kul det var xD haha aja hoppas det händer ngt lika roligt ikväll. Ha det gött.. Puss<33

Dö på min hals asså!

Jag har så ont i halsen så det finns int asså! Jag var hos skolsköterskan för att se om ja hade ngr vita prickar i halsen för då kan det ju vara halsfluss men det hade ja int men hon  var helt säker på att det var en infektion och att det faktiskt kunde vara halsfluss endå så jag bad mamma ringa vårdcentralen men jag ska vänta och avvakta säger dom . Men jag dör ju typ! Ge mig pencillin nu!! Har man haft halsfluss och halsinfektioner så många ggr som ja har så vet man när man har det. Jag har ju faan haft det typ 3 ggr förra året så JAG VET!! menmen får la leva med det ett tag till och knarka te och halstabletter så får vi se om det blir bättre.

Idol:D

Jaha igår gick det efterlängtade idol äntligen av stapeln :D Fiiah ringde i pausen och ville att jag skulle komma ut och va med henne och killarna men nej jag kunde helt enkelt int slita mej jag var tvungen att sitta bänkad frmaför tv:n se alla underbara talanger och alla amatörer. Jag älkar programmet, det gör jag verkligen och visst skulle det int vara lika kul utan dessa falsksångare men herregud! vad har de här människorna för kompisar och familj? ush, ja skulle ju säga till direkt om jag hade en kompis eller familjemedlem och han/hon skulle delta i idol och sjöng falskt, visst skulle väl kompisen/familjemedlemen bli sårad men bra mkt bättre än att höra det från Idoljuryn inför hela Sverige, nej! där går gränsen för att vara en bra och kompis och en dålig! För visst ska man ju alltid vara ärlig mot sina kompisar? och det gäller la även här. Jag lovar du sparar den kompisen alla tårar, besvikelse och framför allt förödmjukelse om du bara säger som det e ! BTW tjejen som grät igår var ju ASBRA jag satt fan och tjöt men hon skulle inte kunnat palla pressen endå men de hade ju allafall kunnat ge henne en till chans för hon var bäst av alla igår kväll. Men skönast var ju han Jon eller vad han hette med galsögonen, shit vilken härlig människa och shit vilken röst! Fy helvette vad bra han var! Menmen ikväll ärre ett till avsnitt kl.21 och då väntas fler talanger och amatörer. :D


Läxdag varre :/

Läxdag varre idag då efter skolan vilket betyder att ja och tjejerna gör läxor ihop så att vi slipper att göra så mkt i veckan. Men det blev lite läxläsning och mkt prat xD men det var rätt kul och vi gjorde alla fall lite engelska och lite matte och lite so mer pallade vi int och vi gjorde int klart ngn av läxorna men int alls så mkt som vi borde har gjort  :D. Men Juliaa höll ju på att läska mej med de jäkla chipsen nu när ja försöker dra ner på onyttigheterna! Jag har ju startat mitt hälsosamma liv med soyamjölk och bönor och shit och soyamjölk ä faan för helsike gött, det smakar vanilj och det e godare än vanlig mjölk asså :D men motionen e ju lite värre ja hade ju asbra kondis på lovet eftersom jag sprang varje dag men det blev värre när skolan började och aa då blev det knappt att motionera mer än på gympan men ja har faan bättre kondition än jag hade innan sommarn endå för ja känner liksom att ja orkar att springa längre och orkar hålla på med annan motion mkt längre än innan, jag längtar tills jag e 16 och får börja på gym då jäklar blir det hårdträninng, KUL! :D
Idag så blirre slapp framför tv:n och sen Idol, gött att det har börjat :D och sen blirre dusch och sova för imorrn e det skola igen men som tur är så är det kort dag :D får se om det blir att åka in till Mjölby imorrn med Juliaa och hjälpa henne med moppeprovet som har tagit typ ett halvår ? xD det tog int ens så lång tid för mig ju :O och ja tyckte det tog jäkligt långt men aja det beror ju på gur mkt man pluggar o så. Men nu ska ja dra och slappa :D hej då :)

Dagens quote

Believe in love. Believe in magic. Hell, believe in Santa Clause. Believe in others. Believe in yourself. Believe in your dreams. If you don't, who will? 
Jon Bon Jovi <3 

Mjölby

Ja skolan var la sådär men jag fick alla fall Jonas att gå med att vi får sitta vart vi vill på No:n (efter att jag hade varit vungen o bli väldigt arg för så medgörlig e han INTE) aja men han har ngt problem med att samma kön sitter bredvid varandra så det fick vi ju absolut inte! Så Jk satte sig i mellan mej och Fiiah och det är bar för då kan vi kolla av honom :D Haha.. men iaf efter skolan stack jag hem och snabbåt och sen blev det att skynda sej till bussen och åka till Mjölby med Fiiah och Juliaa. Vi träffade Robban o Alex vid KapphAl men Alex tröttnade snart av att vi gick i affärerna så han stack men sen gick vi andra och mötte Simon och Ante med gäng. Blev en hel okej eftermiddag innan det var dags och åka hem tjugo över 6 och sen dess har det int hänt ngt. Men sen blirre Lipstick Jungle och så ska ja synda lite med Tunnbröd och räkröra, muuuuuuuumms :D

Dagens quote

Morality, like art, means drawing a line someplace
Oscar Wilde


Gilla läget och Borensberg :D

Igår så var ja med Kerstin och Fiiah efter att ja åkt och köpt skor och vi var lite på gårn och var lite hemma hos Fiiah o va ute. Efter ett tag ringer saknade Jennifer :D Hon vill att vi ska följa med på ett disco i Motala som heter Gilla läget så aa vi kollade med våra morsor och så kom Jennifer och hämtade Fiiah och mej och så bar det av till Motala. Man var tvungen att blåsa i en sån där alkoholgrej eftersom det var drogfritt och det var ju helt lugnt eftersom vi int hade druckit ngt men så kom Fiiah på att hon hade smakat lite av sin mamma men som tur var gjorde det int utslag. I början var det rätt segt men sen kom man igång och dansade lite och det var askul :D och roligast var att träffa Jenna igen! :D aja sen vid kvart i tolv kom mamma och hämta oss och jag åt och gick och la mig. Idag blev det att gå upp tidigt vid typ kavrt i tio. Snabbtvätta håret, föna, platta, klä på sig och äta innan man skulle med mamma mormor och Cw till Borensbergsmarken. Vi hade jättetrevligt och jag köpte en rosa vindjacka typ, assnygg :D Sen åkte vi till Vadstena ett tag och mormor o Cw tog en glass sen åkte vi hem. Nu vet jag int vad som händer men hittar la på ngt kul :D

Fredagsmys :D

Haha ja älskar dagen! Kommer till skolan segt som vanligt och får reda på lite tråkigheter men ja tyckte det var bra, go girl! aja sen så gick dagen assnabbt och bw gympan var rolig idag :D Sen så kom Robban och Simon till skolan och jag trodde typ att de kom för att de var arga på oss eller aa Fiiah för en grej men nej då de var på gott humör och vi snackade lite med dom innan sista lektionen började den gick också snabbt sen blev det ut och snacka lite mer med dom och ngr andra sen drog ja hem och så får ja reda att vi ska åka och köpa skor och mamma bjuder :D överlycklig då, är man en skofetisch så är man :D Ikväll blirre mys med Fiiah o Kerstin får se om ngr andra hänkar men aa det blir roligt som vanligt:D

Plugga x(

Det blev en hel del plugg idag med fast plugga och plugga kanske man int ska säga men ja skrivde av Malins svenska. Kerstin kom över till mej eftersom hon int fattade ett skit när ja berättade på telefonen så vi satt och skrev av Malins bok det var rätt chill men jobbigt det med för det blev en hel del skrivand därmed kramp i armen. aa sen blev det slapp framför tv:n och snart blir det att träna lite på engelskan, men det e inte så svårt. Imorrn e det ju fredag för alla er som int vet och me like fredag you know xD Det blir iaf in till Mjölby med Fiiah och Juliaa (Kerstin?) Där vi ska möta upp Malin och sen gå och träffa Robban, Ante och Simon, vi hittar la på något kul som alltid :D

Var bara tvungen..

Som sagt var bara tvungen att skriva detta lilla inlägg eftersom ja har rätt trååkigt och int känner för att sova. Kommer säkert vara svintrött i morrn bitti men ja överlever. I min värld betyder nämligen "inte känner för att sova" = "inte kan sova". Men det är ju så egentligen eller det kanske bara är så för mig men vill ja inte sova så kan jag inte sova eftersom jag då tänker på så mkt andra saker o aa när jag har många funderingar eller tänker mkt är det omöjligt för mej att sova. Men shit the same trött kommer ja ändå va imorrn. Jag kanske inte borde säga det här med tanke på att ja faktiskt int vart i skolan de 3 senaste dagarna men jag längtar desperat efter helgen! speciellt fredag eftermiddag (efter skolan då såklart) som jag skrivit här förut så ä fredag min favvodag men jag e ju som sagt en "fredagsmys-människa" även om jag liksom int sitter hemma och myser i soffan med familjen så är fredagen ändå väldigt mysig, men det e kanske bara en dum vana jag har men det är sås jag känner! xD Aja jag måste la sova nu och få tyst på Mickey som står här och skäller. Gonatt! :D

Äntligen!

Äntligen mår ja bra igen och ja e uppe på fötterna. Kan säga att det blev en hel del pluggande idag eftersom ja int orkat göra ngt när ja vart sjuk. Migränen kommer fortfarande lite då och då men ja får la helt enkelt köpa sånna där migräntabletter för ja får int komma mer efter i skolan. Ja jag kan bara säga att det är väldigt skönt att vara frisk igen för det e inget roligt att bara ligga i soffan eller sängen och inte orka röra en fena iaf inte om man blir lika rastlös som jag. Vid 21 blirre efterlyst och 22 blirre True blood och det gillas ju alltid just nu vet jag int vad som händer.

BTW hade ju beställt en ny plattång vet int om jag skrev det här men iaf jag fick den i dag! :D Görbra asså! :D


Jag mår pyton!

Asså snälla låt mig bli frisk nu!! Jag har sån migrän att jag tror ja dör snart och int hjälper det att Hasse e upp på taket och bankar visst jag fattar ju att det måste bli gjort men det dunkar lika mycket i mitt huvud som när han slår med den jäkla hammarn! :O Och ja ska bara säga er att ja hatar att vara sjuk för ja blir så rastlös och ja missra så mkt både i kompiskretsen och i skolan och det gillas verkligen int! Aja det blir la att vara hgemma imorrn med antar jag även om ja int vill och så får vi se hur det blir på torsdag.

RSS 2.0