The next best thing

Hej på er !:) Har haft en bloggpaus i typ 2 dagar nu för att jag haft så mycket att göra och velat umgås med familjen de sista dagarna som vi alla var samlade :). Umgick med familjen hela dagen igår och sen på kvällen jobbade jag ju som sagt och det gick jättebra, slutade jobba vid 12 igårkväll eller aa natt och sen åkte jag hem och slappade framför tv:n. Idag blev de bio med mina bästa flickor !:D Åkte in till mjölby vid 5 med Sofia där vi mötte upp Fillo och åkte till linköping. Vi gick och hämtade biljetterna och sen stack vi och åt på subway följt av espresso house där jag tog en chailatte, sååå gott !:D Sen såg vi Sanctum som var en väldigt bra film och jag rekommenderar er alla att se den.

Kom hem för typ en och en halv timmar sen och sen det har jag tittat på "The nest best thing", den med Madonna vet ni. Har sett den många gånger men han inte hjälpa varenda gång att bli så jäkla arg på karaktären Madonna spelar, blir så arg så jag vet inte vad! Hon är så jävla dum att sonen inte ska få träffa sin pappa, för visst det dyker ju upp tillslut att han inte är biologisk men han är för tusan pappan ändå efter som att det är något man enligt mig förtjänar och Robert är en fantastisk pappa och sen har hon mage att göra som hon gör.
Haha ni måste ha sett filmen för att fatta vad jag snackar om annars tycker jag att ni ska se den för den är väldigt bra även om man blir typ tokförbannad xD.
Nej nu ska jag se ett avsnitt av Glee, solsidan och sen big brother :).

Godnatt !:)

Kvällen har spenderats framför tv med god mat och familjen :). Har sett VD, BB, sons of anarchy och 2 avsnitt av Glee xD. Riktig tvkväll blev det men måste ju vila upp mig för i morgon blir det jobb och sen jobbar jag ju i 4 veckor men bättre än skolan, för slipper ju läxor och prov :D(förutom APU-uppgift såklart ;)). Kom på idag att jag kommer missa melodifestivalen i morgon, menmen jag får se det på söndag.
Fan vrickade precis till handen på något konstigt sätt så fick avbryta mitt skrivande för att linda den. Gör skit ont i ett finger och när jag liksom spretar med fingrarna gör det jätteont mellan pekfingret och tummen så lindade det bara för att jag inte ska råka göra det i natt och ha skit ont i morgon !
Pappa skulle komma hit i morgon med så är lite stressad över hur jag ska hinna allt innan jag ska dra iväg och jobba. Men det ordnar sig nog :).
Nu blir det sängen så vi hörs i morgon(Y). Godnatt <3

Glee

Laddade hem säsong 1 av Glee eftersom att alla säger att det är sååå bra och aa jag har inte varit så intresserad när första säsongen gick på tv. Men nu tog jag mig tid i alla fall och jag är beroende ! Haha det är ju hur bra som helst och jag kan inte hjälpa att skratta varenda gång Sue (heter hon så? chearleader-tränaren iaf) öppnar munnen, hahah xD. Har sett 2 avsnitt nu och blir säkert ett till idag :D. Skulle ha åkt till kusinen men vet inte om det blir av, mamma verkade inte ha lust längre så blir nog bara en myskväll :). Var hungrig förut så tog en liten chokladbit och nu är jag proppmätt! Har choklad samma inverkan på er? För jag blir alltid proppmätt hur lite jag än äter! :O Aja nu vet ni det med ;). Haha nej nu ska jag hitta på något :) Ha en bra kväll alla fina:)
bort med denna äckliga, jävla snö ! Jag vill ha sommar nuuuu ! 

rejäl sovmorgon!

Idag blev det en rejäl sovmorgon xD. Vaknade vid 12 typ av att Jennifer illvrålade så gick och trösta henne ett tag innan Hasse tog henne. Då låg jag kvar i sängen till halv 1 och läste och mornade mig. Menmen alla behöver sova ut ibland;). Har precis käkat frukost så snart ska jag dra på mig kläder och fixa mig lite och sen får vi se vad som händer. Skulle ju som sagt till mjölby idag men jag får se hur det blir med det. Sista dagen jag kan umgås med familjen det här lovet så kanske blir att stanna hemma ändå men vi får se som sagt.
Sa ju att jag skulle skriva lite om en viss bloggerska men känner att jag inte vill sänka mig till henne nivå. Som alla kanske redan har listat ut så är det Alexandra, det är ju liksom henne det varit mest prat om nu. Förr har jag tyckt, nej jag har inte tyckt så mkt om henne överhuvudtaget. Jag har läst hennes blogg typ dagligen och när hon provocerat har jag tänkt att det är ju hennes jobb, det är därför hon är så känd som hon är. När hon redigerar sina bilder och börjar med hennes barnmatsdieter så har jag bara tänkt att hon har dåligt självförtroende. Men nu har det förfan gått för långt! Precis i den sekund jag hörde samtalet mellan henne och Pascal så bestämde jag mig att jag aldrig mer kommer läsa hennes blogg. Hon är inte värd någon av dom som sitter och läser hennes blogg dagligen och hon är defintivt inte värd dom småtjejerna som ser henne som en förebild. Visst hon säger att de inte ska se henne som en förebild eftersom att hon inte är någon bra men småtjejer tänker inte så, de ser upp till henne och vill vara som henne. Jag tycker att hon är ute på hal is just nu och trots ursäkten hon skrev så har jag inte läst hennes blogg på ngr dagar, ser helt enkelt ingen anledning. Aja nu skrev jag ju lite ändå men jag kan helt enkelt inte tåla det hon gjorde!
Men nu ska jag fixa mig, see you later ! :)

Fan vad trött jag är!

Blev bio idag och vi såg 127 timmar vilket var en väldigt bra film enligt mig. Tycker bara jäkligt synd om han som blev utsatt för det i verkliga livet ! Ska se sanctum med Fillo på söndag istället (Y). Jag är trött som bara den men ska sitta uppe en timme till och se BB som jag missade pga bion.  Aja nu börjar det här snart så vi hörs i morgon. Sovgott! <3
p.s har lite att säga om en viss bloggerska men det får bli i morgon för nu hinner jag inte.

Godmorgon!

Vaknade för en timma sen drygt och sen det har jag bara suttit här och ätit frukost. Ska snart hoppa in i duschen och sen fixa mig och hoppas på att det blir bio idag så jag kan umgås med bästa Felicia på fredag :D. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir alltid något kul :D. Efter jag har duschat ska jag nog över till mormor en sväng och snacka lite med morfar om hur det blir på onsdagar. Som sagt så ska ju jag och Fillo börja träna på onsdagar och den slutar 7 och sen går det ingen buss förrän 9 och som ni också kanske har förstått så har jag världens snällaste morfar så ber jag snällt så kommer han nog och hämtar mig varje onsdag ! (A) :) Haha bortskämd, jag vet ;). Nej nu ska jag hoppa in i duschen som sagt. Ni får ha en superbra dag, kramis ! <3

Glad men trött tjej !

Tittar på någon dålig film på tv1000family just nu för har inget annat för mig. Var ju som sagt i mjölby idag för att träffa Fillo och vi gick till UM för jag skulle fixa p-piller, fick en ny tid vilket dock är den 7 mars så är ju ett tag kvar. Åkte hem typ direkt efter för Fillo skulle och träna och jag skulle hem och äta. Blev mys med mamma framför en film, Life as we know it fick det bli :) Den var rätt så bra men inget jättebra. Sen såg vi såklart Big Brother, haha såå kul tycker jag ! xD Men ska väl snart dra mig mot sängen snart :).
I morgon blir det kanske bio med familjen :) haha ska ju även på bio med Fillo på söndag xD. Gick inte så mycket bra men hittade en bra som jag ska se med familjen och sen hittade Fillo en som verkade väldigt bra :).
Men ni får sova så gott så hörs vi imorgon. Godnatt <3
Den här ska jag ev. se med familjen:)

Love and other drugs

Är ensam hemma just nu. De andra bestämde sig för att åka till omberg idag i stället för i morgon så jag kunde ju inte följa med eftersom jag ska till mjölby sen. Men men that's life och jag klarar mig ändå, ska dra på en film att mysa till!:D Love and other drugs får det bli, har hört att den ska vara bra så får hoppas på det:). Bra start på en halvseg dag (Y). Sen blir det fix innan jag drar så får se om jag hinner blogga mer innan det annars hörs vi ikväll :).

Godmorgon!

Vaknade för någon timme sen men låg som vanligt kvar i sängen och mornade mig och läste lite :). Idag vet jag inte riktigt vad som händer innan jag ska åka in till mjölby vid 4. Ska väl bara ta det lugnt och fixa mig. Har inte så mycket att skriva om just nu ville bara säga godmorgon (Eller kanske god eftermiddag ;)) och önska er en bra dag :D. Kram på er <3

Sängen kallar

Snart kan jag knappt hålla ögonen öppna xD ville bara säga godnatt innan jag kryper ner i sängen :)
I morgon blir det som sagt Mjölby där jag ska träffa Fillo för att gå till UM och sen blir det nog hem för att bara mysa med familjen :) torsdag blir det ev. Omberg med familjen då vi ska grilla och ha mysigt, fredag vet jag inte än och på lördag ska jag jobba. Man kan ju tycka att det kan vara väldigt jobbigt att jobba på en lördag men jag har faktiskt inget emot det, har ju inget bestämt ändå och jag tjänar ju :). Men det är faktiskt kul så det går ingen nöd på mig. Söndag blir det nog bara att slappa pch detsamma måndag för att vila upp mig för sen är det ju 4 vexckors APU :).
Aja nu ska jag bara ge kaninen mat och vatten och sen kryper jag ner i sängen, godnatt ! <3

Äntligen hemma!

Stress är vad dagen har gått ut på i princip. Kom hem från LKPG vid 18.10 och vid hlav skulle jag gå för att hinbna men bussen till mjölby för att träffa lite kompisar. Hann med att äta lite innan det var dags att nästan springa till bussen och var där i en och en havtimma typ och träffade lite saknade människor. De undrade varför vi var i linköping varenda helg och inte i mjölby, haha gulle tror dom saknar oss ;). Fillo och jag bestämde att vi ska köra body toning en gång i veckan på 4 you vilket känns kanon eftersom ingen av mina andra vänner har verkat vara så tagg på att börja träna och jag hatar att träna själv! Ska försöka bli hälsosam, äta bättre, motionera mer och sluta röka (Y). Måste ju tänka på kroppen som man ska ha hela livet och hitills har jag väl typ bara misshandlat den med cigaretter, festande och för lite motion.
Nu blir det myskväll med familjen. BB står på schemat såklart :D
dags att fimpa! ;)

God eftermiddag !:)

Vaknade vid 20 över 11 och stack direkt in i duschen. Jag var väldigt seg och trött vilket var konstigt eftersom jag sovit så länge men jag tänkte att en dusch skulle pigga upp mig, vilket det också gjorde. Hatar egentligen att duscha när jag är nyvaken och speciellt tidiga mornar men man blir pigg av det (Y).
Nu ska jag föna och platta håret och vid 2 drar mamma och jag iväg till linköping en sväng so see you later :).
imorgon drar jag in till mjölby för att träffa denna snygging !:D

Mys med BV

Har varit och handlat i LKPG hela dagen och kom inte hem förrän 5 typ så har inte haft tid att blogga :). Fick med mig 2 par jeans och en blus, allt för bara 300kr :O. Så himla billigt! Kan visa plaggen i morgon om jag har tid. Blev middag hos mormor när vi kom hem och sen stack jag ut och gick med Sofia. Men vi frös så vi gick hem till mig och satte på Dear John som jag har sett men den är så bra så det gjorde inget(Y). Ingen skräckfilm denna gång, stort rekord till Ella och Fia :D. Såg början av Big Brother innan Fia stack hem och jag fortsatte att titta :).
Nu ska jag duscha och sen hoppa ner i sängen (Y). Hörs i morgon ! <3

myskväll med ändrade planer

Blev ingen promis med BV förut för hon skulle vara barnvakt eller ngt. Blev ingen film heller. Man blir ju lite förvirrad när det är helg eller lov och man inte har några tider att passa så vi tänkte ju inte på att det var söndag xD. Aja fick bli Solsidan, Time Out och Big Brother istället (Y). Nu har alla typ gått och lagt sig här så jag ska gå mata kaninen och sen sätta på Vampire Diaries :). Missade ju det i fredags för att vi var hos Dulle och sen så är ju inte de andra i familjen så intresserad av det så ser det nu när de har lagt sig. Har saknat det jättemycket och jag är så glad för att Viasat on demand finns för jag hatar att titta på serier och film och sånt på datorn !
Hoppas alla haft en mysig och rolig kväll ! Kram på er <3

Chilldag

Vaknade vid halv 11 men låg kvar i sängen och lyssnade på musik till halv 12. Sen gick jag upp, tvättade håret och åt frukost. Just nu har jag lånat morfars bärbara brännare och laddar ner några filmer för lite filmmys ikväll med familjen :). Ska bara ta det lugnt idag och det har man faktiskt rätt att göra när det är söndag ;). Ska fråga BV med om hon vill ta en promis ikväll så att jag kommer ut lite i alla fall (Y).
Nu ska jag fortsätta och ladda ner filmer här så hörs vi lite senare :)

Soovaa

Älskar att det är lov för då kan jag sitta uppe länge och sen sova länge. Älskar att sitta uppe när alla har gått och lagt sig och bara få titta på tv själv och ha det mysigt. Brukar dock alltid vara den som bestämmer vad vi ska se och självklart är det minst lika mysigt att mysa med familjen men aa gillar att ha badrummet för mig själv när jag ska borsta tänderna och tvätta bort sminket och inte ha någon bankandes utanför dörren som säger att jag ska skynda mig, det värsta som finns ju !
Aja kvällen har spenderats mestadels med mamma :). Blev melodifestivalen där jag tyckte att Eric var skitbra och även den enda bra ikväll :P sen såg vi The last song, som jag redan sett en gång innan men den är ju såå bra :). Sen gjorde jag fransk manikyr, tittade på tv och har precis lagt in lite låtar på mobilen som jag tänkte somna till (Y).
Gaah måste bara säga att jag är sjukt kär i Sebastian Krantz nya sound. Visst han har väl haft den ett tag tänker ni som inte vetat vem det är så länge och vissa av er kanske inte vet vem det är överhuvudtaget men jag har lyssnat på honom i flera år och hans röst och stil har mognat och det låter bara sååå mycket bättre :D. Utseendet också föresten ;)
för några år sen
för ett par månader sen
Nu ska jag krypa ner i sängen (Y) Godnatt <3

Seg, huvudvärk och illamående

ja, det är ungefär hur min dag har sett ut :/. Men jag får ju faktiskt skylla mig själv.
Var hos Dulle igår med brudarna, Rabi och koffe och där blev det öl och det får man ju sån jäkla baksmälla av, alla fall jag ! Aja jag överlever och kommer nog vara mycket piggare i morgon :). Idag blir det bara mys framför Melodifestivalen och film. Blir en lugn helg och sen ska vi hitta på lite kul i veckan:). Aja tänkte bara skriva ett snabbt inlägg så att nu vet att jag lever, men det är knappt ;) Haha nej då. Men vi hörs imorgon när jag är piggare och gladare:). Puss <3

Loooooooooooooooooov!

Fan vad glad jag är !:D Äntligen looov!:D Har tänkt varenda morgon denna vecka: "Nej fyfan jag stannar kvar i sängen och sover hela dagen istället" men nej jag var duktigt och släpa mig upp ändå!:) Känner mig lite trött men vet att jag kan sova hur länge jag vill i morgon !(Y)
Ikväll blir det en tripp till mjölby med Sofia och sen vidare till linköping med Emma för att träffa folk, låte ju kanon :). Ska bli skönt att slippa skolan i 5 veckor :) har ju APU efter lovet med. Såå skönt!
Nu blir det mat och sen kommer Sofia hit för fix så hinner nog inte blogga mer idag. Kom hem vid halv 2 så kommer nog inte orka sätta mig vid datorn då heller. Men vi hörs imorrn, kram ! <3
Bjuder på en bild från några helger sen :)

Maaat !:)

Kom ut ur duschen för ett tag sen och snart när mamma kommer hem blir det att göra mat. Börjar bli lite hungrig så det blir nog lagom(Y). Ska föna håret först och sen ikväll blir det CSI miami och halv åtta hos mig. Ska bara ta det lugnt för blir nog en sen kväll i morgon :). Men vi hörs imorgon för nu har jag faktiskt varit duktig och skrivit 2 inlägg idag ;)
Såå gött!:D Idag kör vi på räkor :)

Skridskor :D

Var med skolan och åkte skridskor idag och det var faktiskt jättekul! I början var jag som bambi på is med tanke på att jag inte åkt på flera år men efter ett tag när man kom in i det var det riktigt kul och åkte rätt så bra efter att inte ha åkt på 4-5 år! :O Ramlade några gånger men sen blev jag riktigt skillad (Y). Aja kom hem nyss och idag händer absolut nada -_-. Imorrn blir det nog linköping med tjejerna och det är lika kul som alltid :D.
Ska se till att hitta på något tror jag. kram på er ! <3

No blogfeeling!

Har ingen bloggkänsla överhuvudtaget just nu ! Kommer blir bättre på lovet, det lovar jag. Men är så jäkla trött om dagarna just nu och vi har ju så långa dagar och massor med lektioner så när man kommer hem så känner man helt enkelt inte för det. Har även 2 prov, ett imorgon och ett på fredag men har inte orkat plugga till något av dom än men kan båda väldigt bra faktiskt. I morgon ska jag ha engelskaprov vilket jag aldrig pluggar till och har aldrig fått IG utan brukar oftast bli VG eller MVG ;). haha nej men det kommer nog gå bra, ska titta igenom det snart.
Usch har ju inget vettigt eller intressant att blogga om :(. Måste tråka ut er till max här så aa vi hörs i morgon istället :) <3

tisdag

Hej på er :). Slutar ju vid 2 på tisdagar men för första gången någonsin var våran mattelärare lite sen och vi fick gå tidigare. Asså jag lovar hon är inte rolig! Hon har sagt att vi är dåliga och okunniga och allt. Aja bara 3 dagar lvar till lov och det gillas såååååå häääär mkt :D. Har ett prov på torsdag men något annat har vi inte den här veckan och det känns verkligen jättebra för vi har haft så mycket nu i början på terminen. Men snart är vi skolfria i 5 veckor eftersom vi har har APU efter lovet :D.
Ska gå över till mormor nu och prata ett tag:). Ha en bra kväll allihopa ! <3

Glad alla hjärtansdag !:D

Kommer med en alla hjärtansdag hälsning så här sent på dan, men vafan har haft annat för mig idag ;). Slutade vid 15 men Sofia, jag och Hedda gick ner till stan och jag köpte ett armband och en jättesöt klänning till Jennifer, sjukt hur mycket jag la på alla hjärtansdag present till henne men självklart att man ska skämma bort småskitarna ;). Köpte även prydnadsros till mamma :D. Själv fick jag en hjärtljus av mamma och tugummi av mormor och morfar (brukar få godis av dom med eftersom jag inte äter det längre så fick jag tuggummi :)). Kom inte hem förrän 5 så efter det har jag typ bara dejtat soffan, varit och handlat och ätit. Snart ska jag krypa ner i sängen och sova nästan enda till 8 :D Har ju fortfarande kvar sovmorgonen på tisdagen. Lite tjurig är jag att de tog bort sovmorgonen på måndagen då man typ kunde sova till halv tio, såå skönt! Aja snart är det lov, sen APU i 4 veckor och skolan igen den 28 mars och sen fyller jag den 30, hoppas på att få en platt-tv :D. Aja vi hörs imorrn sötisar:).

Fan vad trött jag är!

Godmorgon! Jag är hur trött som helst trots att jag sovit sen 3 igårnatt.. Aja gårdagen var i alla fall bra :). Umgicks med familjen på dagen. Vi fikade, gick promenad, pratade bort flera timmar och åt god mat. Sen på kvällen gick jag ut med Sofia och Jennifer på ännu en promis. Sen gick vi hem till mig och tittade på Melodifestivalen och hade mysigt. Slapp och mysig lördag behövdes efter fredagen ;).
Nu ska jag titta på film ett tag och sen vid 1 kommer pappa och vi ska åka och äta. Men vem fan äter middag klockan 1? Jo, min pappa tydligen. Fast tror att det är för att han håller på att träna, han tränar ju typ 5 ggr i veckan för att skaffa magrutor som han säger. Jag undrar om det ens går att bygga muskler på den där spinkiga kroppen, haha nej nu var jag dum ! Nu ska jag se på "Luna" och sen blir det fix och innan pappa kommer :).
Har ju sett alla filmer i on demand utan dom jag inte varit så sugen på, men aa får hoppas att den här är bra ändå :)

Baksmälla

Fan vilken baksmälla jag har, verkligen perfekt när Jennifers farmor kommer hit! Är så seg så att jag knappt kan hålla ögonen öppna men det är nästan värt för fan vad kul vi hade igår! Sofia och jag åkte in till mjölby vid 6 och då träffade vi Fillo och Emma och gick och åt. Sen gick vi hem till Emma för lite grogg och fix innan Fillo följde oss till station och vi åkte till Lkpg :). Bästa Christoffer var som vanligt snäll och kom och hämtade oss och vi åkte hem till dulle. Där var Johan Sebastian eller vad han nu hette? (haha bara Emma och Sofia som kommer fatat xD) och Rabi. Blev lite groggar där med och haha fy fan vad kul vi hade. Har npg aldrig blivit släng, bärd, sutten på eller haft så många människa ligga på mig så mycket (haha misstolka inte !). Aja efter lite vodka fick jag tydligen för mig att Dulles sköldpadda pratade engelska så medan jag pratade med den (på engelska) och höll på att vara allmänt pinsam så kom Christoffer och filmade mig och la ut på FB! xD Dumma han men han taggade mig inte så ni kommer nog inte hitta den endå ;).
Aja nu ska jag umgås med de andra här för nu kom Jennifers farmor. Hejdå ! :)

Kvällsinlägg

Har inte hunnit blogga idag för jag har umgåtts och tagit hand om Jennifer medan mamma storstädade lite och så har jag pluggat, tittat på tv med mamma och duschat. Har alltså haft fullt upp men imorgon är det fredag och det är jag väldigt glad över ! Gud vad skönt det ska bli och framförallt att det sen bara är 5 dagar kvar till lov :D. Imorgon har jag ett prov med vilket jag haft idag med. Idag hade jag matteprov vilket gick sådär eftersom jag alltid får blackouter och slarvar på matteprov men tror på ett G iaf (Y). Imorgon har jag prov i svenska på satslära och det kan jag så det kommer nog gå kanoners. Vi har även engelskaläxa till imorgon men det klarar jag lätt :).
Ska gå och föna håret nu och sen ska platta det innan jag kryper ner i sängen:). Får se om jag hinner blogga imorgon för ska dra till linköping och sen så stannar jag där antingen till halv elva eller halv ett, får se hur kul det är :) På lördag kommer Hasses mamma hit för att för första gången träffa sitt lilla barnbarn så då blir det blir trevligt med god mat och sånt. Hon är så himla snäll och Jennifer har en jättebra farmor eller bästemor (norskt) som hon säger xD.
Bild från förrförra helgen :) <3

Helt slut!

Idag är jag helt slut både psykiskt och fysiskt så det inte är klokt. Har hänt lite grejer idag som gjort mig väldigt ledsen och som gjort att jag inte orkat blogga. Nu är jag så trött att jag snart somnar men ska se Law and order: SVU innan jag går och lägger mig så kommer säkert somna så fort jag lagt huvudet på kudden xD. Aja snart är det helg och sen är det sista 5 dagarna innan lov :D.
Har matte prov i morgon men har inte pluggat så mycket. Känner att jag kan det mesta utan det sista men skit samma, hoppas på G i alla fall :) För jag tycker att ekvaktioner är rätt lätt och det är det vi har nu :).
Nu började programet så vi hörs imorrn. Godnatt ! <3

Vafan :O

Vaknade vid 12 idag och då blev det frukost och fix innan jag och Jennifer följde med mamma och Monika för att handla. Haha så fort jag går med vagnen eller håller henne i famnen kommer det alltid någon fram och typ gratulerar till barnet och säger att hon är söt ock så xD Haha jag är inte mamma än tack gode gud xD. Men skulle ju inte vara omöjligt så jag skulle nog tro samma sak.
Vad fan har de ändrat så att Vampire Diaries ska vara på fredagar för ?:O jag är nästan aldrig hemma på fredagskvällar, fy vad orättvist ! Men då är det bra att Viasat on demand finns :). men ändå vilken dålig dag, de kmr säkert tappa tittare på det ! Aja snart blir det plugg och sen käk :)

tattoo

Jag vill så gärna göra en tatuering ! Jag älskar tatueringar men självklart inte när det blir för många. 1-5 kan räcka om de är små vill säga. Jag ska tatuera in en fågel när jag blir 18 typ på nacken, den ska jag göra för att hedra min morfar typ och han älskar fåglar. Han har alltid funnits där för mig och han är helt underbar! Sen vill jag ha någon fin mening eller ngt ord som beskriver mycket och aa ni fattar. Men jag måste ju vänta tills jag är 18 men nu är det inte så långt kvar :). Bara ett år typ.
detta är några jag gillar starkt :D

Long distance

Nu är jag hemma :) eller aa kom hem för ett tag sen. Slutade vid 3 och orkade inte vänta på bussen så morfar kom och hämtade mig !(Y) ♥ Satte mig vid datorn direkt efter jag kelat och hälsat lite på Isabella, är så jäkla seg efter typ bara fyra och en halvtimmes sömn i natt ! Men Sofia och jag bestämde oss för att skippa pluggandet idag vilket känns bra, hon skulle nämligen till tandläkaren. Blir bara sola och film. Hade tänkt att sätta mig med lite plugg nu men orkar inte, får bli det imorrn istället då jag har hela dagen på mig :).
Sitter just nu och lyssnar på Bruno Mars ♥ och bara tar det lugnt, snart blir det käk för min mage kurrar xD vara asäcklig mat i skolan så blev knäckemacka. xD
Är det bara jag som inte kan få nog av denna überheta kille ? Rösten och utseendet ju :D

Håltimme

Sitter i en datasal i skolan och har lite kul med Hedda och Sofia, vi har percis gjort våra val inför 2:an och 3:an. Alltså vad vi ska ha för kurser och ja förstavalen är böst men reservvalen suger men vad ska man göra ? :( Aja varje måndag har vi i allaf håltimme i en och en halvtimme typ och det känns inte så kul eftersom man hellre vill åka hem och sova typ. Men imorrn är det studiedag så inga sura miner ! Ikväll blir det som sagt mys med Bv, ska bli så skönt att sola så det är inte klokt, har fan inte gjort det sen i våras typ så det är dags. Men det behövdes inte för jag blev rätt så brun när jag var på öland och sen någon gång så fick jag ju nackspärr och vi gå på mediciner, värktabletter och smörja så då fick jag inte sola på typ 2 månader och sen blev det att det aldrig blev av men nu jävlar ta vi en tjugominutare tror jag :) Aja men vi hörs sen när jag kmr hem eller ikväll :) Ha en bra i skolan och självklart alla ni som är sjuka, lediga eller inte gå i skolan också ;)


Sängen kallar :)

Tänkte bara skriva ett sista inlägg. Ännu en natt jag bara kommer få sova 5-6 timmar men så är det alltid på lördagar eftersom att jag alltid går och lägger mig sent xD Tänkte bara säga att jag älskar vårterminen med, förklarar imorgon ;). Slutar fyra imorrn om inte våran nästan alltid snäll Datakunskapslärare låter oss sluta tidigare (Vilket vi faktiskt brukar få eftersom vi har hela 2timmar) men ja vi får se. Jag bara älskar att det är studiedag på tisdag, gud vad jag ska sova länge då :D. Aja vi hörs imorrn tjejer (för det är bara tjejer som läser min blogg eller? :) ) godnatt ! <3
Ge mig sommar !
och ge mig solsemester !:D Vi ska åka utomlands i vinter eller ja den som kommer, typ i november :D Vi hade prata om Bulgarien men såg nu att det var rätt kallt där då så det blir det nog inte. Själv tycker jag cypern, maldiverna eller turkiet men turkiet ska jag ju ändå åka till nästa år :)

Uppe i gryningen xD

Vid halv 10 redan ringde klockan och det var bara att gå upp och äta frukost, dra på sig kläder och fixa sig lite. Sen bar det av mot omberg med familjen där vi gick och hade det mysigt. Blev lite fika och sen bar det av hemåt vid halv 2. Åt hos mormor klockan 3 och sen har jag bara slappat. Måste ju egentligen plugga eftersom jag har inlämningsuppgift tills imorgon så ska göra det när One tree hill är slut och sen så ska jag gå en promis med Sofia :D. Imorgon ska vi plugga och gå och sola och sen chilla framför film. Behöver få lite färg känner jag så ska bli skönt faktiskt och jag älskar att lägga mig i ett solarium när det är så kallt ute. Vi har ju som sagt ledigt på tisdag och jag hade tänkt att åka in och träffa några i mjölby men dom hade inte studiedag så då kan jag lika gärna spendera dagen med BV :D Nu måste jag koncentrera mig på OTH :D Ta vara på söndagen alla fina för sen är det tillbaka till vardagen :/. Hörs sen <3
såå skönt !:D

Melodifestivalen-prat

Tyckte Danny, Swingfly och Pernilla var bäst. Dannys låt är en bra dans och tagglåt, tyckte att den hade bra beat och aa en festlåt helt enkelt. Swingfly hade ju skönaste beatet, bra låt och ja helt min stil så gillade den starkt :). Pernilla hade en bra lugnlåt som jag också gillade mycket men var kanske inte så mycket för Melodifestivalen, var nog lite för lugn för det.
Min morfars frisör eller ja nu hans föredetta frisör en artist och har sökt till Melodifestivalen flera ggr men inte kommit med konstigt nog. Lili och Susie har skrivit hans låtar som han sökte med till melodifestivalen men tydligen så var inte låtarna bra nog. Aja skulle vara jäkligt coolt om han kom med någon gång, Kevin heter han föresten :)
Nu ska jag titta på tv och sen blir det sängen, godnatt på er :)
bäst i kväll :)

Min dag

Sovmorgon
Fika hos M&M (var dock int sugen så bleve inget för mig)
mys med syrran :)
Film med M&M och Vera
Promis med Sofia
God mat med familjen
och nu Melodifestivalen med blåbär och vaniljkesella :D
Braa dag ! :)

Oväntad men bra överraskning

När jag kom till skolan idag för att hämta grejer så hade tjejerna lunch så snackade lite med dom innan jag stack hem igen. Sofia berättade då att vi har studiedag på tisdag !:D Äntligen är det våran tur att ha studiedag, nästan alla i östergötland hade det för typ 2 veckor sen ? men inte vi men nu så :). Då blir det nog att plugga men måndagen kanske jag drar ut en sväng och träffar vänner om halsen är bättre :D.
Snart ska jag se Sons of anarchy, älskar den serien ! till det blir det frukt och vanilj kisella och sen blir det film. P.S I love you så blir en sen kväll för mig men är man nattuggla så är man !:D

Uttråkad!

Är rätt uttråkad nu och sjukt trött på min hosta men tröstar mig lite med Bruno och då blir det mesta bra ;). Inget bra på tv och ingen bra film på viasat on demand så ja bara hoppas det blir ngt bättre under kvällen :). Hatar Let's dance helt plötsligt, har följt alla andra säsonger men herregud ge upp nu ! Dans är inte inne längre och programmet är inte roligt! Aja imorrn blir det mys hos M&M med film och Melodifestivalen :). Hon hade köpt "Borta med vinden", smörig gammal kärleksfilm men överlever nog xD. Trodde alla gamla tanter sett den filmen men tydligen inte. Haha blev lite sugen på "P.S I love you" nu, så jäkla bra film men väldigt sorglig. Men får se hur det blir, ni får ha en mysig och rolig fredagskväll så hörs vi senare eller imorgon ! <3
Gah Gerard Butler är så snygg i denna filmen men egentligen är han ju rätt ful, tror att det är hans irländska dialekt som gör honom så galet snygg xD.

Glad men hostig !

Kände mig bra i morse och trodde att jag var nästan helt återställd men sen så åkte mamma och jag och hämtade grejer i skolan och handlade och då kom hostan tillbaka igen. Håller jag mig lugn och vilar så är det rätt bra men aa hostan vill helt enkelt inte ge med sig! Är ändå glad i dag för Cw kommer hem och jag har saknat henne jättemycket !:D Blir därför mys med familjen med tacos ikväll, låter ju kanon !:D Men ska försöka plugga lite innan kvällen så är väl bäst att sätta i gång. Kram på er <3

Jag hoppades att du skulle förstå men ändå visste jag att du inte skulle det. Jag hade rätt

Tänkte skriva ett sista inlägg bara när jag ändå inte har så mycket för mig. Borde väl egentligen ligga och sova men är inte trött eftersom jag tog sovmorgon idag och har vilat större delen av dagen. Blir inte skola i morgon heller trots allt, är inte 100% bra och vill inte smitta någon. Mamma skjutsar mig till skolan i morgon så jag bara kan hoppa in och hämta grejor så jag kan plugga i helgen. På ett sätt ser jag fram emot helgen och på ett sätt inte. Ser verkligen inte fram emot att plugga (vilket jag kommer få göra större delen av helgen) men ser fram emot att bara ta det lugnt och umgås med familjen:). Det var så himla länge sen jag gjorde det, har ju varit med mina underbara vänner de flesta helger och det är jäkla kul och mysigt det med men denna tänker jag ägna åt familjen, hoppas inte mina vänner kommer sakna mig allt för mycket ! Saknar dom massa för har inte träffat ngn av dom sen i lördags :O. Skulle ha jobbat i helgen med men blev inte så eftersom jag inte vill smitta någon.
BTW filmen var inte alls bra, handlade typ bara om hur han gav sitt liv till gud? Vilket det inte stod något om i innehållet menmen jag överlevde hela ;) Nu ska jag duscha. Godnatt ! <3
Mina tjejjor det :D <3

Det går bra

Det går faktiskt jättebra att vara ensam hemma idag :D. Lite skönt har det faktiskt varit ska jag erkänna. Issa är jättefin nu i båda päls och tassar. Var över hos morfar nyss och pratade bort någon timme och fick lite fika :). Nu ska jag se en film och sen blir det lite käk. Går det göra pannkakor av våffelsmet? Äh vad fan jag ska prova i alla fall xD. Blir en lugn kväll då jag måste vila upp mig inför skolan trots att jag inte känner mig jättepigg eller kry. Aja får se om jag bloggar mer ikväll. Kram <3
den här ska jag se :)

Hatar att vara ensam hemma!

Hade nästan lite småångest igår eftersom jag visste att jag skulle vara ensam hemma idag. Det får jag alltid så det var konstigt så. Men det finns ju många som tycker det är skönt att vara ensam hemma och visst, i 2 timmar kan vara skönt men sen blir jag så sällskapssjuk att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Har ju ingen att prata med och det är nästan jobbigast så sitter typ och snackar med Issa xD. Aja får hålla mig sysselsatt så kanske jag inte märker av det så mycket trots att de skulle komma hem rätt så sent. Det är inte det att jag är rädd att vara ensam det är bara att jag hatar det! Jag måste ha folk runt mig för att kunna vara glad annars blir jag lätt smådeprimerad. Idag har jag i alla fall badat en jätteskitig Issa (min hund :)) men det gjorde inte så stor skillnad, nackdelen med att ha en vit hund. Snart ska vi klippa klor och borsta päls med.
Hoppade över frukosten idag eftersom jag inte vaknade förrän halv 1 typ men har inte bestämt mig vad jag ska äta till middag än. Pannkakor, våfflor eller soppa men det är ju ett antal timmar kvar :). Men vi hörs när jag är uttråkad igen ;)
<3

...

Hostan ger inte med sig så blir att vara hemma i morgon med. Och nu har jag rejält ont i halsen efter att ha hostat sönder den typ och spytt upp slem (jag vet, jätteäckligt ju !). Måste dock gå på fredag hur dåligt jag än mår för att prata med några lärare om att skjuta upp lite saker till efter helgen och för att få med mig lite grejer hem. Bara hoppas att jag klarar 6 timmar i skolan ! Aja nu ska jag se på tv men vi hörs imorrn gullisar ! <3

-_-

Hur hittar man orken att plugga när man bara vill gå och dö på den jävla hosta? Aja nu blirre sims ett tag och sen är det bara att jag tar itu med skiten om jag inte vill har ett stort jävla fett IG!

Jävla hosta !

Té med honung: check!
Varm oboy: check!
Hostmedicin: check!
massor med vatten: check!
bisolvon: check!
Hur fan ska jag bli av med denna hosta ! Har fan gjort allt jag kunnat känns det som men ändå slutar den inte ! Lite lite bättre kanske det har blivit men inte märkvärt ! Natten var rätt lugn ändå, hostan blev bättre efter klockan 2 och jag kunde somna. Ska snart krypa ner i sängen igen och vila. Sen måste jag verkligen plugga, suck ! Aja vi hörs senare :*

Godnatt!

Ska dra mig mot sängen alldeles straxt för att läsa innan jag somnar. Bara hoppas på att jag får sova i natt och att hostan inte håller mig vaken! :S Hatar att hosta för man får verkligen ont i hela kroppen av ansträngningen och inte mist i huvudet för att man spänner sig när man hostar :(. Aja ikväll har jag fått i mig lite popcorn faktiskt ! Är själv förvånad men det smakade inte jättegott pga förkylningen. Fick i mig lite av soppan och bröd med så ja efter klockan 18 eller om det nu var 19 så har jag faktiskt ätit bra så kanske är på bättringsväg ändå även om det inte riktigt känns så. Nu blir det i alla fall sängen i hop på lite sömn. Godnatt ! <3
bjuder på en bild från förrförra helgen typ. Är ju inte roligt att ta bilder nu när man är sjuk så ni för nöja er med gamla ett tag !

Halloj

Sitter och tittar på något program om VÄNNER på E!, lite intressant faktiskt eftersom att det är en serie man har växt upp med och som man fortfarande ser ibland. Har fått jobbig hosta med föresten, slem och äckligt i halsen så känner mig helt upphostad eller aa ni fattar när det gör ont i hela kroppen när man hostar. Snart blir det att käka, linssoppa (Y) Det första jag äter idag så tror jag kan få i mig ändå för börjar bli hungrig och soppa är ju bäst när man är sjuk :). Har inte druckit mer än det där glaset saft heller, usch fy på dig Ellinor! Får ju nästan skylla mig själv att jag har huvudvärk men faktiskt inte kul att äta och dricka när det inte smakar ngt ! Aja blir att vara hemma imorrn med och så får vi se hur det blir på torsdag och fredag, har ju rätt mycket i skolan men vad ska man göra? Kan ju inte rå för att jag är sjuk !

Fan asså ! :(

Blir ju bara värre! Har ingen feber idag i alla fall men har nog aldrig känt mig så seg ! Jag är förkyld, har ont i huvudet, ont i halsen och ingen matlust idag heller. Maten smakar ju för fan inget när man är förkyld, det enda jag druckit idag är saft och det smakade skit så vill inte ens tänka på vad maten skulle smaka. Aja har ju inte ätit ordentligt på 3 dagar nu så en extra dag gör väl inte så mycket. Idag måste jag ta och plugga för har massor att göra men hur hittar man orken egentligen? Nu har jag krypit ner i soffan för att se en film, August Rush fick det bli :). Hörs lite senare kram <3

RSS 2.0