Dålig uppdatering!

Jo jag vet men ville gärna vänta tills jag hade fått min nya dator för orkade inte gå in på den stationära xD Dagen har varit bra iaf och jag kommer visa bild på datorn i morrn eller i helgen beror på om jag orkar i morrn för går i skolan i 8 timmar -_-. Sååå tråååk ! Men det ska väl gå, vi har rätt kul i våran klass ändå, är ju bara tjejer nu eftersom den enda killen i klassen bytte skola xD Men jag kmr vara trött som ett as för ska ju gå upp tjugo över sex i morrn. Ush blir ju van vid sovmorgon när vi har det både måndag och tisdag :D Fast är faktiskt nöjd över schemat för Ellaah säger aldrig nej till sovmorgon och desutom slutar vi tidigare både tisdag och fredag. Men nu ska jag duscha och sen blirre Fortet och sen ska jag nog gå och sova för att orkar gå upp i morrn. Godnatt !

Ny dator !:D

Sitter just nu vid mormor och morfars dator, måste vara första gången jag bloggar härifrån xD Jag var bara här för att skriva ut mitt schema eftersom att vi inte har kopplat in våran skrivare till datorn där hemma :). Vet ni vad jag ska göra i morrn eller? Jo ni vet ju att jag sa att min laptop har gått sönder och imorrn ska jag åka för att köpa en ny ! Mamma sa att hon kunde betala så länge så ska jag betala lite i månaden och sen när jag fått arslet ur vagnen och sätter ut min moppe på blocket så att jag kan få den såld kan jag betala av datorn :). Jag är glad för behöver verkligen en ny dator min ser ut som ett misshandlat jag vet int vad xD. Jag har tappat den i golvet ngr ggr men det ska jag faan int göra nu, den här datorn ska jag ha ett tag så det krävs att bevara den i ett bra skick =). Lägger ut bild sen när jag fått den, nu ska ja springa hem och se Medium (love it!) och sen ska jag sova. Godnatt på er !


Fårskinnsjackan

Jag vet att fårskinnsjackan kommer bli hur populär som helst i vinter men jag kan helt enkelt int se ngt snyggt i den. Det har int bara med att göra att jag är vegetarian men det ser helt enkelt obehagligt och fult ut. Det är inte min stil för fem öre och jag kommer inte bära en sån jacka i vinter. Men jag längtar faktiskt efter höstern och vintern för jag älshar de här lite neutrala färgerna. Beige, grått och svart är ju så snyggt även vitt men de här jordfärgerna är ju alltid ngt som passar till hösten :) Jag längtar faktiskt efter att få dra på mig höst eller vinterjackan, vira den stora halsduken runt halsen och sätta på mig bootsen som är sååå heta i höst :D Capen eller ponchon kommer också vara het till hösten och en sån ska jag nog också införskaffa :) Fundera faktiskt på att krypa ner i abercrombie and fitch jacka till vintern, de är såå mysiga :)


Ush blää!!

                       
så snygga !     




Så mysigt :D

   

Vad är snyggast ? Brun eller vit?                    

Hemma!

Så jäkla skönt att komma hem efter en hel skoldag. Eller hel och hel var den ju int för började ju int förrän klockan 11 men det e gött att dra på sig mysbyxorna och bara slänga sig framför datorn (Y). Såg att bilden blev helt sne så ska försöka att det int blir så imorrn ;) Statistiken har även gått upp en del och det gillas!:) Men det e ju pga er sötungar :) Blir att sitta här ett tag och sen vet jag faktiskt int vad som händer. Ska åka in till linköping i morrn o träffa Ludde och titta på hans match (Y)

Ellaah- the nerd (y)

resize_p300810_0 (MMS)

Ellaah- the nerd (y)


Nadir Khayat

Haha ni kanske hade fattat mer om jag hade skrivit Red one istället för hans riktiga namn xD. Men aa älskar honom, vad skulle vi göra utan honom? Om inte han fanns så skulle nog int all den underbara musiken som finns idag funnits Älskar Mohombis låt Bumpy Ride :) De flesta måste ju ha hört den men här har ni den ändå :) http://www.youtube.com/watch?v=G2RCCDSBEGk



Våran Svenska stolthet ! :D

Maskeradvecka

Ja, det har 3:orna planerat för oss nykomlingar nästa vecka xD. Vi ska vara utklädda till olika saker varje dag och självklart kommer jag visa varje outfit här i bloggen :). Kan tyvärr inte lägga in bilder på datorn just nu men tänker skicka in dom från mobilen !:)  Hoppas ni får ett gott skratt när jag delar med mig av alla knäppa outfits xD
Maskeradschema:

Måndag: Töntar

Tisdag: Motsatta könet

Onsdag: bönder

Torsdag: sovkläder xD

Fredag: lättklätt

Pinsamast kommer det bli att gå med sovkläder till skolan xD Men självklart kommer jag dra på mig mina rosarutiga pyamasbyxor och köra ALL IN xD


Förlåt!

Aa förlåt för dålig bloggning, skitdålig rent ut sagt men nu är jag tillbaka och jag har faktiskt en bra anledning över pausen. Min laddare till den bärbara har börjat glappa och funkar int alls nu så kunde int sitta men nu funkar den stationära igen så kommer sitta här tills jag kan fixa min :). I helgen har jag umgåtts med de bästa och familjen. I fredags så hade vi nollning i skolan, det var rätt kul och vi slutade tidigt så drog mot stan med Fiiah och tog en liten fika och shoppade lite innan vi tog bussen hem. Stack till mormor där min underbara kusin var och åt med dom sen var det bara att skynda sig att byta om och sminka mig innan jag var tvungen att hinna med bussen igen och dra till mjölby med Fiiah. Träffade Malin och stina på bussen men de fortsatte in till lkpg för att bli nollade :). Umgicks med ngr i mjölby ngn timma innan jag, Fiiah och Melinda tog tåget till lkpg där vi träffade Ludde och Mackan :) Gick för att titta på Malins, Stinas och Mackans tjejs nollning ( alla går i  samma klass) hade lite kul med FULLA Malin och Stina innan vi stack in till stan för att möta Tomas. Trevlig kväll varre :) Idag blirre kanske en sväng till lkpg igen men vet inget säkert måste bli klar med läxor oxh skit först som jag skulle ha kommit igång med för över en timma sen xD menmen xD

gkgm

Kom int på ngn rubrik xD. Middagen hos mormor var god, blev lax med potatis, sås och ärtor mums! Stack hem efter det och hamnade här. Ska över till mormor och morfar senare sen också för att titta på fångarna på fortet och då följer Ben och Jerry med också, gott !xD Mamma kmr hem vid 9 som sagt så ska försöka att vara hemma till det så att vi kan umgås lite själva inna Hasse kommer hem :) Ha en fin kväll ni med!:)

Panik!!

Ja det fick ja idag i skolan kan ja säga, det är därför ja är hemma lite tidigt. Menmen sorry Fiiah är så hemskt ledsen att jag var tvungen att lämna dig!! ush vad dum jjag känner mej mot dig men jag vet att du älskar mig ändå (A) <3 Haha iaf så kom ja hem för ett tag sen och liksom magiskt så drogs jag mot frysen för ngr skedar Ben and Jerry's xD nu sitter jag här och ska snart över till mormor och morfar för att äta middag (Y) Mamma jobbar till 9 så då sa hon att jag fick fixa ngt själv men självklart när mormor sa att jag kunde äta där så nappade jag på erbjudandet, älskar hennes mat !! Men skriver mer sen puss!

Mysig kväll!:)

Bra kväll i mjölby med de bästa !:) Köpte även med mig en Ben and Jerry's hem, mumma, som jag ska äta till Fångarna på fortet ! Min kväll är räddad! Älskar programet och det e helt enkelt bäst, me love! Mamma och jag är ju ensamma hemma så snart blir det gött käk och mys :). Skriver int mer idag för måste i säng tidigt eftersom att jag börjar redan vid 8 :/ Jag hatar att gå upp tidigt men bussen kör typ runt i hela mjölby innan den fortsätter till kungshöga så då hinner man vakna till och det e ju lite positivt iaf (Y)



Saknar denna snubbe asså. Sååå synd att han har avlidit för den nye är ju ett stort skämt rent ut sagt. Fader Fouras äger!! :D

Skola!

Jag ska int klaga! Skolan är helt okej hitills men jag tänker klga inför morron dag asså vi gå i skolan i 8 timmar :/ Från 8-16 hata ! Men det ska väl gå bra gör jju int så mkt den här veckan, har typ bara fått information, pratat och lekt namnlekar och lite xD hahah idag fick vi oss alla ett gott skratt så det e det int brist på :). Idag ska jag in till mjölby med Fiiah och träffa gänget :). Men åker hem tidigt typ vid tjugo över 6 eller ngt för det blir int sent nu när det e skola! På torsdag slutar vi tidigare för mattelektionen blev inställd, yeey!:D Fredag slutar vi nog 4 med men det e bara den här fredagen annars slutar vi 13.25 !:D Jag gillar faktiskt mitt schema om man bortser från onsdagen och torsdagen för på torsdagen har vi en lektion som är i 2 timmar och typ 20 minuter !:O

Trött -_-

Efter att äntligen vänt mina sovvanor och snart kommit in i rutiner så är jag jäkligt trött, trodde aldrig att jag skulle klara av att gå upp så tidigt som 06.20 men det klarade ja :) Imorrn blir det iaf sovmorgon till 08.15 typ, jag gillart (Y) nästa två timmar ju det e int dåligt det ! Är ensam hemma till 9 ikv men vet int riktigt vad som händer. Vid 8 drar jag iaf till mormor för att titta på "fångarna på fortet" älskade det programet när jag var liten så ska se om det är lika bra nu :) Men det e det säkert, kram på er!

OP10

sorry för dåligt bloggande men nu ska ja lägga ner lite tid på bloggen. Jag började ju skolan i dag, i klass OP10. Allt känns faktiskt jätterbra, det e en bra klass och en bra lärare. Jag måste säga att jag ser ljust på framtiden :D Dagen var kort med massor information men det var rätt kul och när vi lekte en namnlek i klassen blev det mkt skratt ! xD Vi är ca 22 elever däribland 1 kille xD Stackarn säger jag! xD Menmen imorrn börjar vi 9.40 och det låter bra tkr ja, med lite sovmorgon. Kommer även ha sovmorgon på måndag då vi börjar antingen 9 eller 10. Jag kan börja ännu senare om jag vill, om jag skippar språket och jag funderar fan på att göra det ! Känns bara skit om jag ska läsa franska i 3 år till, nej jag tror int det. Och dessutom blir det jättekonstigt på fredagen då jag får vänta över en timma på språket som är sista lektionen och då känns det faktiskt bättre att skippa det och sluta senare men ska tänka på det tills imorrn så får vi se:)


Här har ni mitt schema och ser ni på fredagen, ush nej skulle int så ut asså, har inget tålamod och hatar att vänta!

Girls of the playboy mansion

Roar mig just nu med att titta på girls of the playboy mansion !xD Haha fattar int hur Kendra får till det där skrattet, det låter ju helt sjukt ! Menmen det är rätt kul att titta på när man int har ngt att göra, så roligt hur se hur dumt blond man egentligen kan vara xD Ja var ju nyss hos mormor och morfar och det var trevlig som alltid. Snodde med mig morfars fleecetröja som jag brukar låna, såå skön och mysig asså !:D Men mamma håller på med maten nu så ska snart äta men skriver mer sen och lägger in bliderna :).



Haha så blonda asså ! xD

Skolstart!

Ja, i morgon är det skolstart fast det ska bli rätt gött ändå som jag påpekat här i bloggen !:D I dag blirre att förbereda lite, umgås med familjen och gå över till mormor och morfar ett tag. Morfar är här just nu för att hälsa på cw innan han åker hem :) Nu blev det visst bestämt att vi skulle gå över till mormor och morfar nu och fika :) Skriver mer sen, hörs! <3

Usch på det asså!

Ni vet sån där dag då man bara vill krypa under täcket igen och vänta till morgondagen? Sån dag har jag idag, usch vad jobbigt allt har varit. Tänker int gå in på vad som hänt men dagen har int varit bra iaf. Bilderna kmr därför imorrn för känner int för att göra ngt annat än att deppa just nu :/ Hoppas att ni har en bättre dag !(Y) Hörs imorrn!

Godmorgon på er!

Nae steg faktiskt upp för en timma sen men har en seg dag xD. Vi hade tänkt att åka iväg ngnstans idag, jag och familjen men tror du int att det börjar spöregna då eller?! Damp på det !! Men men inga sura miner för det va. Det är lördag och jag ska njuta av de 2 sista dagarna innan skolan börjar :). Kram på er, ses senare och alla bilder kmr ikv:)


Mysdag med skön stickad tröja och stora, sköna mysbyxor !:D

Inte utan min dotter

Kanske ska börja med att säga att kvällen/natten var superduper trevlig träffade både nya personer och gamla vänner. Det var helt enkelt skit kul! Bra artister med varre, som Eric saade, tkr att han bara är för snygg. Ibland är han fan lik Taylor Lautner !xD Apollo drive är också jäkligt bra och så Broken door såklart :). Men när Martin Stenmark kom ut på scenen så blev det känslosamt, måste han sjunga sånna depplåtar eller? Kom och tänka på massor tråkigheter och det e ju int bra men aa det ordnade sig ju sen :). Men nu värker fötterna ngt förbannat asså shit! Tittar just nu på "Inte utan min dotter", fy fan alltså! Såååå bra men såååå sorglig. Har sett den flera ggr och har den t.o.m på dvd men tröttnar aldrig! Handlar om en kvinna som är gift med en muslim. De bor i USA och har det jättebra, är jättekära har en dotter ja allt är bra. Men så vill mannen åka och hälsa på sin familj i Iran tror jag så då åker de dit allihopa. Men det kommer hon länge att få ångra för han vägrar att åka tillbaka till USA. I islam så är det ju mannen som har makten över barnen så kvinnan kan ju int åka hem för hon vill ju int åka utan sin dotter. Men de lyckas tillslut att fly.. okej kanske int ska berätta allt ifall ngn som int har sett den vill se den så ja ska int förstöra allt. Men det e iaf en film jag kan rekommendera om man int är känslig för mannen slår kvinnan och det är rätt brutalt :S.

Bilder från rix fm kmr imorrn !:D

Stressig dag!

Hade ställt klockan på 10 även idag men kom tyvärr int upp, orkade helt enkelt int. Vaknade till av att mamma kom in och satt att klockan var halv 11. Kom int upp ens då utan först halv 12 kom jag upp och vaknade till framför Våra bästa år :) Efter det så stack jag över en snabbis till mormor för att hon skulle laga en tröja jag ska ha ikv. Nu sitter jag här och ska vänta tills Fiiah kommer och då blir det stress kan jjag säga! Vi ska trippla mitt och hennes hår och sen ska vi sminka oss och allt ska vara klart innan 10 över 4 :O Då skjutsar morfar oss till Malin där hennes pappa eller låtsats mamma skjutsar oss till Linköping !:D Låter bra men vi har ont om tid !


Skynda, skynda, skynda ! xD


Taggar redan !

Kom hem vid nio och då såg jag att mamma hade gjort mat och eftersom att jag int ätit sen 3 typ så tog jag lite med =) Veggesnitzel med klyftpotatis. Just det vet int om jag har sagt det, eller aa skrivit det men jag är vegetarian och har vart det i 3 och och ett halvt år :) Jag är en stor djurälskare och dessutom är jag int så förtjust i tanken på att sitta och äta ett djur xD men det e bara min åsikt ;).

Men asså tagga till imorrn då! Rix Fm festival med de bästa och jag älskart !:D Kommer lite sköna artister och band och ska bli kul att umgås med gullungarna ! Speciellt Emma och Malin som jag int träffat på ett tag. <33 Men snart ska jag sova, godnatt!


Imorrn, då kör vi !:D

Linköping

Jag följde med morfar och hasse till linköping idag bara för att hålla koll på dom xD Vågade int släppa o iväg dom själva xD Hahha nej skämt åsido så handlade de lite tråkiga bilsaker och sen bar det av hem igen. Gjorde lite middag och nu sitter jag här och tittar ett gammalt avsnitt av OTH, me love !:D Åker till mjölbt vid tjugo i 6 för att umgås med folk , kulkul :) Nu blirre tv och fix (Y)


Bild från en kväll i mjölby :)

10.00 :O

Jo, jag hade ställt klockan på 10.00 och vet ni vad? Jag gick faktiskt upp :) Låg bara och läste i typ 10 min men sen var jag pigg och det blev frukost och tv :) Stolt e ja ! Ikv blirre nog mjölby i ngr timmar skulle ja tro !(Y) Ha en skön morgon !:D

 
3 av mina tjejjor !:D <33

Rutiner !:)

Ni kan int förstå hur mkt jag älskar rutiner! Jag är en väldigt spontan människa men rutiner är ju en del av vardagen och de gör att man känner sig trygg på ngt sätt. Jag älskar att veta när jag ska vakna (trots att det är förjävligt och tidigt), jag älskar att gå och lägga mig tidigt eller bara koppla av framför tv:n och faktiskt veta vad det är som visas! Jag känner mig helt vilsen utan rutiner och därför längtar en del av mig massor till måndag då skolan börjar medan en annan del, nattugglan i mig tkr att sommarlovet har varit allt för kort.  Men jag måste säga att det ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen och komma i de gamla rutinerna igen, det ska bli jätteskönt! Men nu ska jag tjuvstarta med rutinerna och ska även idag gå och lägga mig tidigt. Jag är egentligen en nattuggla av stora mått men jag har vart så trött de senaste veckorna att jag faktiskt tkr att det e skönt att gå och lägga mig lite tidigare :) Så nu blirre tv och sen sängen, godnatt på er !

Mätt!!

Ja, mätt som en plätt är ja! Jag visste att mamma skulle uppskatta om hon kom hem efter jobbet till en färdiglagad middag (vilket aldrig händer tyvärr) så jag ställde mig och gjorde det !:D Blev potatis med kötbullar, sås och lingon, blev kanon !:D Och mamma blev glad med så det var bra, känner mej faktiskt lite stolt för jag kan faktiskt laga mat bara jag vill:). Jag är verkligen int världsbäst men det blir bra iaf :) Ikv blirre hemma med familjen, skönt det med :D

Kors i taket ! xD

Jag vaknade först vid halv tio men orkade helt enkelt int att gå upp så klockan hann att bli halv tolv innan jag drog mig upp ur sängen. Men ja tkt det var bra fixat endå eftersom jag gick upp halv två igår men imorrn då blirre en timma tidigare för måste se till att få in rätt rutiner innan jag börjar skolan på måndag. Ush vad jobbigt det ska bli att gå upp tidigt men det ska ändå bli skönt att få in de rätta rutinerna för man blir helt snurrig i huvudet av sommarlov och glömmer lätt bort vilket datum det är. Det ska bli skönt att kunna ligga framför tv:n på vardagarna och se de vanliga serierna igen !:D

Nu till rubriken vet ni vad jag gjorde idag eller? Jag städade faktiskt rummet ! :O xD men det var tids nog det såg förskräckligt ut och jag ville få det gjort innan månad så eftersom jag hade tid idag så fick det bli idag !;)


Min söta lilla hund Isabella som älskar att skälla ! Ush vad damp man får på henne ibland !xD

Myskväll !:D

Det var trevligt i mjölby men jag måste säga att det e skönt att åka hem tidigt för då har man även tid för myskväll :). Jag har precis ötit lite kvällsmat och har bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt idag ! Men vaknade ju sent så tog en propavan nyss så jag vet att jag kan somna ;).

BTW så funkar den stationära datorn nu ! Yeey, glad är jag !:D nej men ska la sitta här ngn timma till sen blirre sängen :).


Drar ut en sväng

Drar till mjölby en sväng men tar 9bussen hem. Idag har det int hänt så mkt, vaknade sent som vanligt men det blir det ändring på imorrn :) Men nu ska jag dra för Fiiah kom nyss och vi måste snart dra till busshållsplatsen :)

zZzzZZzz

Nu ska jag sova ! Ush Ellaah, du måste lära dig att vända på dygnet du börjar ju skola snart ! Aa imorrn lovar jag då ska jag gå och lägga mig tidigare och sen gå upp tidigare men ni får sova gott, fasst det gör ni nog redan xD Godnatt! <3

I just love them ! :D

Sitter just nu och tittar på tv:) Jag älskar dessa tv-serier som går nästan hela natten och är lagom korta men ändå många avsnitt ! :D Kanske int är så bra att de håller mig vaken hela natten men jag älskar att ligga och småfnittra långt in på småtimmarna, det e supermysigt!

                      
Älskar humorn i Dharma och Greg               Så himla rolig !:D

    
According to Jim är en av mina         Just shoot me är int en va
favoriter !                                        mina favvo men rolig.

                  
What's not to love? Såå rolig!!             Och här har ni min absoluta favorit som
                                                        faktiskt börjar just nu nu! Love it!:D


Haha!

Blev mjölby ändå xD Vad bra jag är på att bestämma mig va? Haha men det var rätt trevligt var ändå bara där i 2 timmar för sen ville jag hem och slappa framför tv:n (Y) Ja, vi satt typ bara och snackade lite annars hände int så mkt men det var ändå kul att träffa de ja träffade :) Nu blirre dator och tv :)

Heeeej !

Har int hunnit blogga ngt idag för mamma väckte mig kl 1 i morse och sa att vi skulle till linköping och självklart ville jag fälja med. Men glömde mina pengar hemma så det fick bara bli lite snacks till kvällen, tortillachips och ostdipp (Y) me love!:D Stannar hemma ikv med, kommer nog stanna hemma tills fredag. Orkar helt enkelt int med all dramatik och falskhet i mjölby. Nu menar jag långt i från alla men vissa blir lite för mkt ibland! Missförstå mig int jag älskar mina vänner massor, de äkta vännerna men ibland blir det lite för mkt dramatik och då kan jag lika gärna stanna hemma tkr jag :). Men på fredag, tjejer då smäller det !:D Då drar vi int till linköping för en kväll på rix fm- festivalen och det kmr bli bäst, eller hur ? :D

      
Mums !:D

Vart försvinner allt?

Ja, vad försvinner alla mina pengar? kollade hur mkt ja hade kvar på kortet idag och fick en chock ? jag har visst shoppat mer än jag trodde xD men men det ramlar nog in mer pengar nästa vecka men då måste ja ta och spara lite vilket jag är väldigt dålig på ! :O nu blirre iaf tv och sen sova godnatt ! <33


Sorry !

Förlåt för att jag int bloggat på länge men i förrgår så dynga vi hela natten så var så himla trött och bakis så jag orkade helt enkelt int jag var tvungen att sova och så ville jag umgås med mamma för vi var ensamma hemma eller är :D Men nu är jag pigg igen och jag håller faktiskt på att gå in min snygga högklackade som jjag visade för ett par dagar sen men jag vet int om det behövs för de e sköna endå :D Har int ngt ont i fötterna alls o det brukar jag få av vissa högklackade men så hög klack var det ju int på dom här :) Men nu ska jag stirra lite på "Hogan's knows best "!:D

Nu är jag riktigt uttråkad !

Ush på det asså! Fiiah skulle komma efter att hon tränat sitt lag och det blir väl vid 7 skulle jjag tro och då blirre fix och sen dra. Jag har nyss gjort mat ! Kors i taket asså xD Och jag gjorde till och med kokad potatis, jag är riktigt stolt asså för den blev varken hård eller överkokad, så himla bra jag är !:D Till det blev det laxpanett och sås men orkade int göra grönsaker men var annars väldigt sugen på Haricot Verts men det får det bli ngn annan dag !:D

Det e faktiskt rätt trååk att vara ensam hemma!

Skönt men trååk ! Men ja dagen kommer se ut så att Fiiah kommer och då blirre middag om jag int hungrar ihjäl innan det för hon måste vänta på att sin mamma ska komma hem och jag har ingen aning när det blir! Men jag kom nyss på att jag faktiskt skrivit vad som ska hända idag !:D Fick sova i mjölby för mamma så om jag kan sova hos Emma så gör jag det !:) Men nu ska jag platta håret :)


Vad skulle jag göra utan denna manick ! Jag har ingen aning men jag älskar denna från remington och den är perfekt för oss med tjockare hår ! Det jäkligt jobbigt med tjockt hår i bland men man kan ju göra mer med det så jag ska väl vara nöjd;)

Fredag den 13:onde = otursdag?

Nehe vet ni vad, jag är vidskeplig visst men inte paranoid! xD Jag ser int alls fredag den 13:onde som en otursdag, ska jag var ärlig så visste jag int att det var det innan jag gick in på Facebook och såg att hysterin över detta datum var stort. Men int för mig jag har varken mer eller mindre otur på denna dag (peppar, peppar...) Fredag den 13:onde är för mig bara en film där Jason Voorhees är (den odödlige) mördaren. Han som blev i puttad som liten i Crystal lake av några ungar. Jason som inte kunde simma drunknade i sjön men han kommer nu tillbaka varenda "otursdag" för att hämnas! Haha denna evighetslånga serie av filmer är så booring men endå har jag sett typ alla xD Men älskar man skräckfilmer så gör man !


Godmorgon!

För er är det nog typ godeftermiddag men jag steg upp för dygt en timma sen. Jag har just ätit frukost :) Fil och en macka(Y) sen satte jag mejj här och snart ska jag duscha. Är hemma själv till 9 ikv så tänkte åka in till mjölby vid halv tio och kanske sova där, får se hur det blir och om jag kan sova ngnstans. Men fiiah kommer hit sen och då tänkte jag att vi skulle laga lite mat och försöka ha lite trevligt :) Men nu blirre fix! Puss på er! <3

Vart och shoppat

Jag har vart och shoppat i linköping hela dagen och sen åkte jag in till mjölby direkt efter att jag bytt lite kläder så därför har jag int hunnit blogga idag. Dagen har varit bra men kvällen var värre men det ska jag int skriva om här :S Iaf in Linköping köpte vi en hög tv-bänk så att int min hund Mickey är ivägen för tv:n när man tittar på den. Mina kläder kom hem idag med men orkar inte ta kort på allt nu för är trött! Så jag visar det i morrn eller i övermorgon ist.

Fiiah, jag är ledsen för det som hänt men det kmr bli bättre med tiden, jag lovar och jag kommer alltid finnas där för dig! Jag älskar dig, BFF <33

Det jag shoppat idag:


Ursäkta för ljuset! Har fyndat rejält idag dessa gick bara på 99 spänn :O



Älskar dom här !:D Köpta på Dinsko för 149 kr.


Älskar dom här sandalerna med !:D Också köpta på Dinsko för 199 kr


Dom här snyggingarna är också köpta på Dinsko för 299 kr :)
Är man en skooman så är man !:D men nu ska jag sova godnatt!

Varför?

Ja, varför har int mina kläder kommit än ? Mitt tålamod börjar nå botten för det var 2 veckor sen jag betalade så får ja det int snart blir jag riktigt arg ! Menmen nu blirre tv och ska komma i säng tidigt i natt så vet int om det blir ngr fler inlägg idag. Godnatt i sånna fall ;)

Bildbomb !:D

Skänninge marken:


Saknade Jennifer leker med misseungen hos Malin :)


Fiiah i sin nya assöta klänning !:D


Min outfit !


facelook


Malin :)


Malin and me!


Felicia :)


Emma :)


Me and Fiiah :)


Melinda, Timone, Felicia, Alex och Ralle :)


Alex, Felicia och Robert :)


Figge, Fabbe och Timone :)


My girls! plus Melinda som int e med på bilden <3

Kläder:

Rosa linne köpt på skänninge marken


Oversize-skjorta som ja fått av mormor



Calvin Klein- skjortan:)

outfit today:

Skjorta från JC 399 kr
Jeans från Ellos 250 kr
Myskläder till en utmattad dag ! Älskar min stora skjorta, den e så himla skön!
(igga mitt stökiga rum ska städa så fort jag har tid)

Orkar int lägga ut mer bilder för nu börjar Las Vegas. Ha en bra kväll puss <3

Glad! :D

Ja, jag blir alltid glad av kläder och skor :D. Var hos mormor idag och hon rensade ur garderoben och jag fick 2 tröjor, 2 skjortor, 1 par byxor, ett skärp, ett par pumps, en mysdress och en pyamas!:D Haha mormor tkt jag var lite rolig för började helt plötsligt skrika att jag ville ha den, att jag bara måste ha den. Hon frågade vad jag snackade om, men Calvin Klein- skjortan såklart !;) Fast mormor sa att om jag hade sagt tidigare att jag gillade Klein så hade hon haft mer grejer men hon hade slängt dom nu :/ Ush vem gör sånt? Vem slänger Klein-kläder? Jag undrar jag... Lägger kanske ut bilder sen om det funkar att lägga in dem.

Galen!

Jag vet att jag använder det ordet ofta men jag har ju alla rätt att bli just galen. Tog ju bort min tandställning för drygt en vecka sedan och aa i en hel vecka ska man ju ha bettskenan dygnet runt förutom när man äter och det har ja ju haft och idag var ja så glad för att jag skulle få slippa den, för man känner verkligen att man har den i käften. Så tog bort den ngn gång i morse och sen ngr timmar senare går ja för att borsta tänder och ser att tänderna flyttat på sig :O Kalla mig paranoid men man kunde verkligen se det så jag skulle ta på mig bettskenan igen men fick knappt på mig den för att framtänderna flyttats men aa tryckte dit den till slut. Asså får damp för nu känns det som om jag måste ha den föralltid för jag vill int att mina tänder ska bli som förut! Tänderna var snea, jag hade 8 mm överbett och säkert ett par mm mellan framtänderna med, så fullt menar jag och blev ju så nöjd med dom nu för de var så himla fina när jag tagit bort tandställningen! Ush asså får väl se om ja måste ringa in till tandläkaren -__- men nu såg jag att Days of our lives började så ska titta på det. Ha en fin morgon !:D


Jag både hatar och älskar detta objekt ! Det håller tänderna på plats men det e nog det enda positiva :/


Kan ni fatta att jag är vaken?

Fast det skulle jag nog int va om jag hade somnat i natt xD Har alltså varit vaken sen halv 3 igår :O men kunde verkligen inte sova i natt så vid 6 så bestämde jag mig för att ge upp, visste att jag int skulle somna ändå. Men jag är int ledsen för det bara jäkligt trött men det överlever ja. Men vet ni? Det e faktiskt bra att ja är trött för då kan jag gå och lägga mig tidigare ikv och sen gå upp tidigare imorrn (Y) Men jag riskerar inget i natt för behöver sova så blir en sömntablett för annars är det ja som är zombie i morrn xD


Ush vill man bli 50!

Sitter och funderar lite i min ensamhet och såg nyss reklamen om Cancerfonden. Missförstå mig int visst vill jag bli 50 en vacker dag och sitta ute på verandan i en vacker idyll och titta när mina barnbarn leker i trädgården. Haha vad poetisk jag e va? Men när man ser denna reklam om att alla har rätt att uppleva 50-krisen så ser det ju hemskt ut att bli äldre. Jag blir nästan deprimerad när jag ser den här reklamen. Asså så här kan det verkligen int va för alla. Jag kan int tänka mig att varken min mormor eller morfar gick runt och undrade vart livet tog vägen, de älskar ju livet och det är verkligen ngt man borde göra när man blir äldre tkr jag. Man är världsvan, intelligent, man har en familj förhoppningsvis, man har bara vuxna barn och barnbarn. Man är helt enkelt fri att göra det man int kunde göra när man var t.ex 30. Jag tkr int att man borde bete sig som gammal bara för att åldern blir högre är man frisk så varför int göra något bra av det? Nu menar jag int att en 50-åring borde dra ut på ett diskotek och supa sig redlös men vill man göra den där drömresan som man aldrig fick tid för så varför int? Åldern borde int begränsa en så länge man är frisk tkr int ja ! Behövde bara skriva av mig lite xD


50 är väl int så hemskt ändå? Alla borde få uppleva det och göra en egen uppfattning !

Men heej !:D

Har int suttit ngt vid datorn idag eftersom den stationära int börjat funka än och jag orkade int dra på den här men nu när jjag int hade ngt att göra så gjorde jag det :D Asså jag vaknade halv 3 i dag !:O Kan nin fatta?!! Aja det e dags att börja vända på dygnet snart må jag säga. Men sen blev det iaf att dra ner och stå i kiosken i idrottsparken med Fiiah. Kerstin kom sen och det blev mycket skratt kan jag säga, jag saknar den ungen ! Alla fall tjänade 100 spänn och det  e ju alltid ngt ! :D Klockan var drygt halv 9 när vi var klara och Fiiah och jag fick skjuts hem till mig och sen varre bara att skynda iväg till bussen men tydligen så gick den halv från station för när vi nästan var framme så gick den ! Fy asså men som tur har ja ju min morfar som är världens gulligaste. Träffade folk i mjölby och även där blev det mkt skratt haha lilla Felicia då ! xD Sen så trampade jag på en sån där mördarsnigel av misstag och jag trodde att det var en råtta men i vilket fall som helst var det äckligt så jag började illskrika och sprang iväg hahah xD Vad rolig ja e va? Haha nu blirre tv och sen sova (Y)


Hahahah var bara tvungen ! xD det e bara ja och mina kompisar som fattar men skitsamma xD

Vrf ska det var så svårt att komma på en rubrik?

Känner int för att sova men har inget för mig :S Blir kanske lite tv och sen läsa och sen sova ;) Men nästa vecka måste jag verkligen skärpa mig för börjar ju skolan om 2 veckor men jjag har helt vänt på dynget. Går och lägger mej allt mellan 2 till 5 och går upp typ 1-2 och de vanorna måste brytas innan skolan annars är det jag som är en zombie xD Men ska ändå gå ut rätt mkt denna och nästa vecka för har lovat mig själv att stanna inne helgen innan skolan för annars kommer jag vara trött xD Men men nu blirre tv! Sov gott! <3

Jag blir ännu mer galen!

Tror ni int att den stationära datorn la av idag också eller?! Jo så  var det och det e därför jag inte uppdaterat ngt idag ! Men jag fick iaf i gång laptopen men den e segare än tåget men skitsamma bara jag får sitta här ett tag :) Idag blev det att åka in till Mjölby med Fiiah och träffade folk. Hängde bara på stan men åkte hem rätt tidigt eftersom Fiiahs mamma var gullig och hämtade oss på väg hem från jobbet :D Nu blirre lite dator och sen mys med familjen :)

Gymnasiet

Ush vad snabbt sommarlovet har gått! Fick typ en chock nyss när jag såg att det bara är exakt 2 veckor imorrn tills skolan börjar :O. Vart tar tiden vägen egentligen? Det känns som om den bara flyger iväg! När man är ledig glömmer man lätt vilket datum det är och när jag väl tittar i kalender så får jag en smärre chock, tiden går så snabbt, för snabbt! Dessutom så kommer allt vara nytt nu när detta sommarlov är slut. Ny skola, nya lärare, nya klasskompisar. ALLT! Jag trodde faktiskt att när vi slutade och lämnade högstadiet bakom oss, att jag skulle vara nervös för allt den nya. Men jag är faktiskt inte nervös överhuvudtaget, inte än iaf kommer säkert bli lite nervös när dagen väl kommer, den 23:dje augusti. Men som det känns nu är allt mer spännande än nervöst. Tänk att det här är början på det jag kmr syssla med hela livet! Det är nu jag bestämmer min framtid, vad jag ska jobba med när jag blir äldre. Det känns bra och dessutom har jag ju världens bästa kompis som ska gå i samma klass. Det bidrar nog mycket till att jag int är så nervös för jag vet att jag har ngn att skratta bort nervösheten med! Men nu är det alltså 2 veckor kvar. 2 veckor, det känns som om det kommer gå med blixtens hastighet och det kommer det säkert. 2 veckor, det känns ofattbart! Det känns som om det var igår jag började högstadiet. Då var också det mesta nytt men jag hade ändå rätt många gamla klasskamrater i den nya klassen. Det känns som igår när jag steg in på trojan och tänkte "här kommer jag gå vilse!" och nu tycker jag skolan är liten, det finns helt enkelt ingen chans i världen att jag skulle gå vilse där nu. Kungshöga, som jag ska gå på nu är MYCKET större och jag kommer säkert tänka samma sak. Men 3 år går snabbt och snart kommer jag sitta här igen och tänka samma saker. Jag kommer återigen undra vart tiden tog vägen och inte fatta att jag faktiskt gått ut gymnasiet!



Dagen

Ja, tänkte berätta om dagen men kom på sen att det int finns ngt att berätta om. Har absolut int gjort ngnting och så har det varit i nästan 3 dagar så imorrn ska jag ta mig i kragen för jag brukar int vara den som ligger och slappar hela dagen jag burkar nöja mig med att sova länge och sen göra saker på dagen/kvällen. Ush man blir ju nästa deprimerad av att bara avra och int göra nått! Men jag tror allt jag förtjänade de här dagarna av lugn och ro.

Gaah!

Gaah jag är så himla nervös för imorrn! Jag hoppas så jäkla mycket att allt ska vara bra, det gör jag verkligen för jag vill ha dig här i slutet av året ! Ingen fattar typ men kanske berättar imorrn om allt går som det ska :)

Så länge.

Här får ni ngr bilder så länge som är lånade från Fiiahs blogg :)


Älsklingarna Felicia och Emma :D <3


Fiiah, efter att vi har haft fix/förfest hemma hos mig :)


Malinbby ! :)


Hahha flumbild på mig! Titta så fina mina tänder blev !:D


Hela gänget samlat utan Fiiah som tog bilden ;)

Jag blir galen !!

Ush vad jag hatar min laptop! Har int suttit vid den på flera veckor för det är lika med att få vänta en livstid innan ngt händer. Okej så farligt kanske det int är och det e väl mitt fel för datorn är överrösad med bilder, musik osv. Men nu när jag skulle sätta på den och lägga in alla bilder från skge marken så funkar int det heller! :@ Ush vad arg jag blir och så har jag på ngt sätt lyckats slarva bort installationsskivan så jag kan inte installera programet på den stationära men som tur är då har Fiiah och jag likadan mobil så skulle få låna skivan av henne :D. Men det kmr nog dröja ett tag innan nya bilder kommer in:S Men nu ska jag iaf bojkotta laptopen totalt! Måste bara kopiera allt från hårddisken så inget försvinner och sen när jag får lite mer i pengarkassan så blir det ny dator! För min är helt värdelös!

Blir att vara hemma ikv med för det är bra på tv ikv :D Först är det Greek sen OTH och så var det en film på 9:an som verkade sevär:D Men imorrn blirre nog att dra ut med brudsen <3

Mysdag med mamsen

Ursäkta för dåligt bloggande de senaste dagarna men festandet tog hårt på mig och jag har vart asseg. Mamma och jag var själva idag för Hasse var hos några kompisar för att festa. Rätt gött ändå att det bara är mamma och jag idag och imorrn eller aa förmiddagen imorrn iaf. Vi har segat hela dagen mest och tittat på lite bra på tv:n men sen åkte vi till City Gross och handlade lite. Köpte pepsodent white now, tandkräm och munskölj för känner att jag verkligen måste ta hand om mina tänder nu när tandställningen är borta:) Sen körde vi en sväng med bilen och sen blev det hem och käka. Vi blev båda sugen på citronmarängpaj så vi bestämde oss för att göra det ! Mums! Den blev nästintill perfekt förutom att marängen blev lite för mjuk eller vad man ska säga. Uppdaterar mer imorrn. Vi hörs!


Mums!

.

Hej, har int orkat bligga ngt idag pga att jag har legat helt däckad större delen av dagen ! Ush asså har vart seg, haft huvudvärk och mått sådär men det e väl sånt man får ta efter de 2 senaste dagarna xD Aja vaknade vi 1 typ och har int gjort ngnting men nu ska ja titta på en film och sen ska jag sova ! Jag lägger in alla bilder imorrn !
Godnatt!

Nu är det slut !

Ja. nu är skänninge marken slut, byhålans stolthelt, men som tur kommer det igen nästa år ! Men jag måste säga att det här har vart den bästa skänninge marken jag vart med om just för att jag varit med mina älsklingar ! Tack för de här 2 dagarna ! :D Jag lägger ut bilder imorrn för klockan är mkt och orkar int nu. Men ska väl sova snart men säger bara en sak: baksmälla imorrn ! Har nyktrat till nu o känner redan hur huvudet dunkar och händerna hänger inte riktigt med vet int hur många ggr jag tryckt på delete-knappen xD Men vi ses imorrn gullungar !

Hej alla!

Jag vaknade för en timma sen utvilad och glad så nu blir det e ny dag på marken (skänninge marken e i 2 dagar). Ska ringa upp Fiiah och Malin nu och se om det e klara så att vi kan dra en sväng på stan innan jag ska in och äta :) Men kanske skriver ett inlägg ikv men om int annat så ses vi ju imorrn. Puss på er ! <3

vuvuzela xD

Kommer till rubriken snart xD Men iaf har varit ute nästan hela dagen som ni vet eftesom det e skänninge marken !:D Har handlat en rosa adidas tröja för bara 200 kr !:D En väska och en liten body till mtt kommande syskon :). Gick ut vi tolv för ville sova ut, träffade Malin och gick till Fiiah där vi tog med oss Tyra (Fiiahs lillasyster) med oss ut, vi tittade, gick och handlade. Sen gick jag hem och åt och sen kom Malin, Fiiah, Emma och Fillo hem till mig vi fixade oss och sen gick vi ut, mötte upp Melinda och drog till tivoliängen. Där var det trevligt och Malin, jag, Emma, Melinda och Bella åkte extreme fly:) Men nu kan jag säga att jag är helt slut ! Benen värker efter att ha gått ( skänninge marken är sveriges största marken så ni kanske förstå ;) ) ryggen värker, nacken värker och huvudet värker men jag överlever. Men nu till rubriken då :) Innan vi skulle gå hem så stannade malin och jag för att köpa pommes och då kommer en gubbe som är full.
G: Jag vill ha en vuvuzela utan ketchup.
Jag och Malin asgarvar
J: Vuvuzela är en trumpet
(En sån där som de hade i vm vetni)
g: Men nu blev det ju lite fel!
M: Hahaha aa!
g: Det blev helt kansigt!
Malin och jag asgarvar igen och gubben börjar prata med de som jobbar i koisken.
g: Crazy girls you know
Jag: Han snackar svenska vet du va?
g: Nej han gör int det
Hahah han pratade svenska och trotts att han int var svensk så snackade han lika bra svenska som mig så jag vet int vad gubben fick det ifrån xD Men nu ska jag sova godnatt!

Varför jag har världens bästa mamma

Tänkte faktiskt ta att tillägna ett inlägg till min älskade mamma. Vet ni varför? Jo, för hon är just världens bästa mamma för mig. Som de flesta andra mammor ser hon alltid till att jag har det bra och mår bra. Hon förstår när jag är ledsen och inte känner för att muntras upp utan bara vill vara ifred men på ngt sätt vet jag att hon ändå finns där. Jag vet att hos mamma har jag alltid en axel att gråta ut emot om jag behöver det. Vi har varit med om så himla mycket ihop, både sorg och glädje och det har stärkt oss båda, mamma är helt enkelt den starkaste kvinnan psykist som jag någonsin har träffat. Jag skulle int ha klarat hälften av det du tagit dej igenom. Du är inte bara en mamma utan en vän också och jag kan helt enkelt berätta allt för dig. Du vet att jag växer upp snabbt och väljer mina egna vägar, vilket jag alltid gjort, men du hindrar mig int för att du är rädd för att förlora mig eller ngt. Du vet att jag alltid kommer tillbaka. Du förstår att jag är ung och dum just nu och du låter mig göra mina egna misstag och lära mig av dom. Istället för att bli jättearg när jag gjort något fel så ger du mig tid att inse själv att det kanske int var rätt trots allt. Vi har bråkat många gånger och vi har även sårat varandra men de bra stunderna är många fler och mycket mer betydelsefulla än de dåliga! Det jag egentligen ville säga är att jag är tacksam, tacksam för att du är den du är och för att aldrig gett upp på mig trotts att jag måste vara en av de jobbigaste ungarna xD. Jag är tacksam för att du fanns där när pappa svek och för att du alltid har stått på min sida i alla lägen. Tack mamma! <3

Nu är den äntligen bort ! :D

Var ju och tog bort tandstälklningen idag, vilket känns bra och det vart fint men jag hatar skenan man måste bära hela tiden i 1 vecka, ush asså kan ju knappt prata ! Var med mormor på willy's med och sen fikade vi lite (Y) Tog synundersökning till förarbevis och sen åkte vi hem igen. Fick 500 kr av mormor till marken, Tack !(Y) Idag blirre mjölby med Fiiah och Malin :D Får se vilka vi träffa där men det gillas ju :) Blir kanske inget mer inlägg idag och ons-tors kommer jag också vara lite off på bloggen eftersom vi har skänninge marken här :) Men jag lovar att jag kommer lägga in massor bilder på fredag eller lördag !
Ha en fin dag !

Ska träffa tjejerna snart !:D <3

Dagen har varit jätteseg ! Vaknade vid 1, asså får damp, kan helt enkelt int vakna tidigare trotts att jag vill men ikv blirre att gå och lågag sig tidigt för ska upp vid 7 och åka till tandläkaren -_- egentligen hade jag hatat att gå upp så tidigt men det gör inget för jag ska bli av med rälsen ! :D Jag har iaf varit hemma själv hela dagen och det blev mys framför tv:n och dusch och fix. Fiiah ringde nyss och sa att hon och malin skulle komma nu så ska väl gå upp snart så jag hör när de kommer:) de ska få en liten överraskning av mig ! :D Men vi hörs senare !

Jag är glad ! :D

Haha dagen har varit seg, mysig och bra :) Det var bara jag o mamma hemma nästan hela dag så vi spenderade den tillsammans och umgicks o tittade på lite dåligt på tv. Det e int ofta det e mamma och jag hemma bara så man får passa på att umgås lite då :) Men sen kom Hasse hem och vi åt pasta med pesto (mums!:D) sen drog jag ut och gick en sväng med Malin. Som jag saknat henne ! <33 Vi snackade om allt möjligt och det var bara så gött att få snacka av sig lite och Malin är ju bäst på att lyssna så det var ju perfekt ! ;) Sen så gick jag hem typ vid 22 och tittade lite på "perfect stranger" och nu ska jag se Sex and the city 2 snart, så himla bra ! :)

Sov gott !<3

Slappdag !

Tänkte ta en slappdag idag faktiskt och int göra så mkt :) Ska se om Malin vill gå en sväng ikv för behöver snacka lite (Y) Vaknade vid kvart över 2 xD oopsi men är det sommarlov så ärre xD Haha såg iaf att jag blivit bombad med telefonsamtal från samma nr men hade int numret inlagt så vet int vem det är men gick in och kolla på eniro och kände int igen namnet iaf. Menmen skitsamma nu ska jag la se till och fixa mig lite (Y)
Ha en bra dag ! :D <3


:/

Vill int att det ska vara så här längre :/ Det finns egentligen ingen som känner mitt rätta jag, jag försöker dölja det men det är den jag är och jag vill int dölja det längre men jag är rädd att allt ska bli fel :S

.

Hemma efter en okej kväll i mjölby ! Kom in vid 7-tiden och umgicks lite med alex, albin och oskar men Alex sack efter ett tag och då blev det att umgås med Oskar och albin men sen dissa vi dom xD för vi hörde musik från hembygdsgården och det lät väldigt bra så vi gick dit där vi träffa vår förra musiklärare Gustav och det var trevligt :D Men sen drog vi vidare till Ralle och Fabbe där det var ferre. men det var int så mkt drag så vid 5 i elva typ så skjutsade Alex, Oskar och Jeppe ner mig och Fiiah till station så vi kunde ta bussen hem :) Gulliga var dom som var så snälla och skjutsade oss :) Men aa hängde med fiiah i skge ett tag men sen drog jag hem och nu kommer jag sitta här ett tag :)

RSS 2.0