the dress :D




Här är klänningen jag köpte fast i röd. Jag lovar, bilden gör int klänningen
rättvisa!:)

Paniik :O xD

Okeej lite överdrivet kanske men jag får int tag på Fiiah och kollade just busstiderna där jag såg att nästa buss int går förrän halv 7 eftersom det e helgdag. Faan asså, då måste vi komma in på ngt annat sätt om jag ens får tag på Fiiah innan dess vet ju att hon e och firar hennes kusin men trodde iaf att hon skulle ha mobilen på sig eftersom hon aldrig går ngnstans utan sin mobil men jag misstänker att den är i hennes jackficka och att hon bara har på vibrator så att hon ont hör den.
Iaf ser du det här, Fiiah så ring mej!
nu ska ja äta lite och fixa håret, mamma får nog hjälpa mig ist.

Fix

Åker in till Mjölby vid fem tror jag, och Fiiah kommer hit lite tidigare för hon ska hjälpa mig att trippla håret. Ska vara en katt xD älskar mina kattöron, de passar perfekt in när jag har tripplat håret. Har int bestämt om jag ska ha min röda klänning, min svarta klänning eller ngt annat. Vrf ska det vara så svårt att välja kläder? Men Fiiah får väl vara mitt smakråd när hon kommer :D Ska tvätta håret snart och föna det så allt det e klart när Fiiah kommer. Längtar till ikväll, jag och mina brudz förtjänar att ha jävligt kul! :D får hålla tummarna på att vi får en kanonkväll du innan det e tillbaks till skolan och vardagslivet och allt.

Halloween



Ha en riktigt bra Halloween allihoppa. För det ska jag försöka ha iaf och med
alla mina vänners sällskap och mkt skratt så ska jag nog lyckas! :D

:S

Skrev inget igår eftersom dagen var så hektiskt och för att massor med trååkigheter hände så att jag mådde skit, rent ut sagt. Vill helst int prata om det. Var ju på Ikano igår där vi hade en heldagsshopping. Köpte en jacka på carlings för 450kr, som från början kostat 899 kr, sen köpte jag en klänning på BikBok för 199 kr och Bobby's hårspray 30ml för 35 kr, så att den får plats i väskan :D. Kom int hem förrän halv sex och vid sex åkte jag in till Mjölby. Vad som hände där vill jag int gå in på i detalj.
Jag kan bara säga att jag känner mej sårad, ledsen och besviken. Jag kan int fatta hur du kunde göra sådär mot oss. Ljuga om och om igen, svika oss och sen bara skita i det. Jag känner mig otroligt ledsen men om du nu har ngr känslor kvar i kroppen så måste du känna dig värre för jag miste 1 vän och genom dina tankelösa handligar så miste du 4.

Goodnight!

Nu e det dags för mig att sova! Kommer vara astrött imorrn känner jag. Sov gott! <3

p.s Asså jag e helt förvirrad. Hur blir det med festen? E det lördag eller fredag? Får olika svar från alla känns det som så om ngn av mina underbara brudz kan ringa mig snarast skulle det vara bra. Okej, int nu i natt precis men jag finns på mobilen hela dan imorrn. puss <3

Kvällen

Blev myskväll i kväll me. Hade tänkt att dra ut med Fiiah och Melinda och träffa Mjölbyfolket men det fanns helt enkelt int tid till det. Färgade ju hår, vilket blev JÄTTE ljust :O och städade kaninburen och käkade pizza med familjen. Men det e skönt med myskvällar ibland med.:D
Imorrn blirre Lkpg med mormor och bror så blir att gå upp vid halv 9 för vid halv 10 ska vi över till mormor och äta frukost innan det bär av till storstan xD måste verkligen leta efter en jacka och en klänning plus att jag ska köpa Bobby's hårspray och så måste jag köpa en skrivbok för att skriva in det där skolarbetet i "Boken om mig". Har föresten int skrivit i den på länge, har bara skrivit 4 kapitel så jag måste sätta fart. Kommer nog int hem förrän 18 för det brukar ta rätt lång tid för oss. Äter i stan med eftersom vi e så länge Hinner nof inte skrova ngt imorrn bitti så jag skriver om min dag när jjag kommit hem.

Nyss hemkommen

Kom nyss hem från City Gross där jag var med mormor, mormors kompis och bror. Det var väldigt trevligt och det var bra tidsfördriv. Märkte så fort jag klev innanför dörren att mamma int var på bra humör men det kan ändras fort hoppas jag. Vill ju hänka till Mjölby ikväll men ska städa Elvisbabes bur och färga håret så jag kanske int hinner det endå. Men det e sånt som märks. Blir iaf tidigt ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorrn, Ikano med mormor och bror. Trevlans :D Men ska la försöka göra som mamma säger och komma igång med burstädningen.


Godnatt

Nu ska jag sova för ska upp i morgon klockan halv tio för vid halv elva ska jag hänga med mormor och handla. Har inget annat för mig så jag tänkte, vrf int? Det blir nog trevligt, bror följer med också :) Hade myskväll idag med me mamma vi tittade just på The Wickerman, tyckte filmen var rätt bra till en början men gud vad dåligt slut, ville ju int att han skulle dö. Men nu ska jag gå och drömma lite :-D skriver kanske imorrn innan jag åker och handlar annars skriver jag efter. Godnatt, sov så gott allihopa :)

Finns jju inget och göra :/

Finns inget att göra ju, Mina underbara bästisar e i Ullared och de andra har jag typ int nr till eftersom min mobil sluta funka. Mamma och bror drog över till mormor och de har vart där ett bra tag nu eftersom mamma sa att vi kanske skulle till simhallen men det blir la inget med det. Ska gå och se om hon har tänkt att laga middag ngn gång i framtiden elle hur det blir...

Heeej

Vaknade vid 12 typ och satte mig och åt frukost. Läste lite samtidigt ich bara chillade, älskar loov!:D Duschade och fönade håret lite men orkade int föna hela eftersom mitt hår e så tjockt och det tar evigheter så jag gjorde flätor och lät det självtorka. Stack över till mormor och morfar, de hade främmat med morfars syskon, sykonbarn och min kusin och morbrors tjej. Lekte lite med Moa, min kusin som e 5 år asså det var int alls länge sen jag träffade henne men gud så stor hon har blivit! Aa morfars syskon och syskonbarn drog typ hem efter ett tag och jjag var lite social med resten av folket. Blir kanske att å¨ka och simma och sola ikväll men inget bestämt får se. Nu ska titta lite bloggar och mejl och sånt

Fick int jackan :/

Det var ngn som budade i sista minuten typ och jag hade loggats ut på ngt sätt så jag hann int lägga ett högre bud. Men inget gråt över spilld mjölk eller hur e det man säger? Blir att köpa en jacka på fredag ist om jag hittar ngn snygg. Tittade in lite på Ginatricot.se för att se om de hade ngr fina klänningar och såg en hel del som jag gillade men måste ju se hur de ser ut på först.
Det har vart tv-kväll hela kvällen typ och har tittat på Ugly Betty, Desperate Houswives, Christine, America got talent och filmen "Because I said so" tänkte se jyrkyrkogården 2 nu vid 2.15 också men den har jag sett förr så det blir inget med det, desutom e jag int så himla förtjust i den. Nu blir det lite chill framför datorn och sen sova.
Godnatt ! <3

hemma från City gross

Nu är mamma och jag hemma igen fullpackade med påsar från mataffären plus en pumpa som jag insisterade på att vi skulle köpa. Själv köpte jag hårfärg, blond för att färga utväxten och det, och sen köpte jag lite godis och tuggummi. På Fredag har bror, jag och mormor bestämt oss för att åka in till lkpg för en hel dag på stan och det gillas ju alltid. Ska köpa Bobby's hårspray på kicks och sen får jag se om jag köper balsamet och shampoon med. Sen ska jag se om jag hittar en klänning till Jul och nyår, vet att det e mkt tidigt men nästa månad ska jag köpa julklappar, åka till stockholm och sen gå på "Michael Jackson: this is it" och "New moon" på bio samt klacka om lite skor sen har jag nog int så mkt pengarna kvar och isf ska de va till buss och annat. Nu ska jag mysa framför tv:n med familjen och hålla koll på min jacka som eventuellt blir min om 2 timmar. Borde duscha också men det kanske jag gör i morgonbitti ist för då har jjag mer tid att föna och hålla på orkar int med det ikväll. Jag lovar att om jag int fönar mitt hår så blir det jättelockigt och då tar det ännu längre tid att platta det sen och det vill jag int va med om. Ha en mysig kväll allesammans! <3

Motala o Mantorp

Gick hem till mormor o morfar och fick veta att morfar skulle åka och köpa 2 nya fåglar i Motala., Fråga mig int vilken ras, det var ngt konstigt iaf. Morfars källare är full med fåglar och jag tror att det e ca 45 st om jag minns rätt från när jag räknade sist. Jag och bror bestämde oss för att hänga med och efter mkt om och men kom vi hem med 2 färgglada fåglar. Jag fick guida morfar lite i motala för han visste int vart lidl låg men jag kan hålla med om att det e väl undangömt men jjag visste vart det var. Tjejen han köpte dom av var rätt trevlig men hon var rätt hersig och hårdhänt så det slutade me att en fågel bröt benet och det går ju int göra ngt med. Djurvän som jag e så blev jag väldigt ledsen och morfar med för han hade verkligen gillat denna fågel. Kom hem iaf och mamma och jag har bestämt oss för att åka in till Mantorp strax och handla lite mat för vi ska ha myskväll hemma ikväll. Det tkr jag låter bra för jag behöver en liten break från sena utekvällar xD men i helgen då jävlar brudz och mjölbyppl då blir det röjj!!:D  

Sen frukost

Vaknade av att mamma frågade Cw om han skulle hänga med till mormor. Konstigt, jag som vanligtvis int vaknar så lätt och mamma var t.o.m i ett annat rum. Menmen det var nog dags att vakna för klockan var 12.10 så jag låg och drog mig ngr minuter och kelade med min underbara hund Isabella och så gick jag upp och åt frukost. Har bestämde mig för att läsa om hela Twilightutgåvan för ungefär 3:dje gången. Men jag älskar böckerna så jag måste helt enkelt xD Längtar tills New Moon landar här i Skänninge, den 25 november för då ska jag och brudzzen dra och se den, såklart! :D Nej, men nu ska jag gå och göra mig i ordningen och dra över till mormor och morfar ett tag.

Honiie Boniies xD <33




Lägger ut en typ urgammal bild på mina BABIIES men jag kan int rå för
att min mobil int vill funka så att jag får ha en gammal skit ist :/ Okeej,
det kanske e mitt fel, för vem e det som "tappat" den i marken hundra ggr?(A)

hemma igen

Kom hem för typ 2 timmar sen. Hade roligt men alla var typ deppiga så det var int lika roligt som vanligt. Klart att det e kul att hänga med alla polare men stämningen var int den bästa till en början men det blev bättre efter ett tag. Mamma kom och hämtade mig och Malin vid 9 och när jag kom hem mådde jag lite illa så jag gick och la mig och läste och då blev det bättre. Åt lite, kollade på tv och sen satte jag mej här. Vet int om det blir tidigt ikväll för jag e int trött så vi får se. Just det jag skulle berätta hur det gick hos tandläkarn. Jo, jag kom ju dit o fick lägga mig i stolen i den klastrofobiska, mobila husvagnen. De tog lite röntgenbilder och sen fick jag vänta en evighet på att de skulle bli klara. Joakim undersökte mig lite i munnen och så sa de. "Det ser bra ut, du kan gå. Hejdå" Och man typ bara "ok..eeej.. Hejdå" jag kunde ha fått sova lite längre ist för att ha gått dit tkr jag de sa ju int så mkt endå. Så då blev jag lite tjurig.
BTW Jackan e fortfarande min men det e fortfarande ca 22 timmar kvar tills jag vet säkert. Håll tummarna för mig! :D

Blir ut ikväll :D

Blir att dra till mjölby idag med mina brudz och träffa alla Mjölby ppl :D Gillas ju alltid(Y) Vet int riktigt vad vi ska göra men vi har alltid trevlans vad vi än hittar på. Men blir int så sent ikväll tar 21 bussen hem med Fiiah för hon skulle till Linköping lr ngt imorrn och jag har int lust att stanna längre heller. Skriver vad vi gjorde ikväll.

Godmorron!

Vaknade för ca en timma sen och gjorde lite frukost. Njöt av förmiddagen och satt och läste ett tag efter jag ätit. Sköööööönt med looov! :D Ska till tandläkarn kl 12 så hinner int med ngt långt inlägg för måste byta om, borsta tänderna och sminka mig innan jag drar. Men det e ju bara 5 minuters väg till den mobila mottagningen som jag ska till. Men skriver senare hur det gick och om jag har ngr hål eller om det ser lika bra ut som vanligt. Har nämligen aldrig haft ett hål. Men det har jag att tacka mina starka tänder för!

Soova

Nu ger jag mig! Går och borstar tänderna, drar på mig pyamasen och så ska jag krypa ner i sängen och sova.
Godnatt! <3


Hemma igen

Tittade på vem kan slå Filip o Fredrik trots allt men hemma hos mormor och morfar. Jäklar vad duktig hon var, shit asså den första som slagit dom! Fast att hon hade fått lårkaka och allt så fortsatte hon att kämpa enda in i slutet!
Nu visas Supernatural på tv-skärmen, älskart. Det gör vi hela familjen utan brorsan, vi e lite av Supernaturalsnödrar. Sam och Dean e så himla snygga, vilket e ett stort plus!! :D Måste gå och lägga mig rätt skapligt ikväll för ska till tandläkaren vid 12 så jag kan lova att jag går och lägger mig långt innan 3 idag. Får se om nån av brudzen vill hitta på ngt med mig sen för orkar int en sådan slappdag till, jag e en rastlös människa och jag tycker det e jättejobbigt att vara sysslolös. Så imorrn ska jag ta mig i kragen och hitta på ngt. Men just nu ska jag bara slappa med familjen framför tv:n och försöka glömma bort att jjag ska till tandläkarn imorrn, alla fall för stunden för gud vad trååk det e !

kvällen

Nu har jag myst framför tv:n och jag väljer att missa Filip o Fredrik och sticker över till mina morföräldrar. Mamma jobbar och karlarna i huset gömmer sig alltid inne på sina rum så jag spenderade mitt söndagsmys själv men det har jag inget emot, ibland föredrar jag att titta på tv själv vilket jag gjorde idag. Jag tkr om att ha lite me-time ibland. One tree hill och Gossip girl var lika bra som vanligt men OTH ska alltid sluta med ett spännande slut så att man vill se fortsättningen direkt. Men jag måste la helt enkelt vänta till nästa vecka även om det typ kliar i fingrarna xD. Måste bara säga att Chuck och Blair är ett jäkla bra par men jag fattar int varf de ska hålla på att leka de där lekarna hela tiden de e perfekta för varandra ändå. Men asså jag hatar Georgina hon bara förstör allt, och tror att hon är bäst. Det tror ju Blair med iofs men det e det enda livet hon känner till, hon behöver helt enkelt en ny start. Men nu ska jag int snacka om tv-serier som om det e verkliga livet längre. xD Jag ska dra över till mormor och morfar och se om de har rensat klart svampen. Ni förstår de e helt galna i svampplock och hela frysen e full. Det går helt enkelt knappt en vecka utan att de drar ut i skogen för att leta efter svamp och för det mesta hittar de flera korgar. xD

Mys framför tv:n

Blir mys framför tv:n ikväll. Kvällen börjar med One tree hill, Gossip girl och vem kan slår Filip och Fredrik. One tree hill och Gossip girl har jag följt enda sen de båda programmen började men Vem kan slå Filip o Fredrik kollar jag bara på när jag int har ngt att göra för det kan vara lite kul ibland. Så blir att mysa ihop sig framför tv:n snart med tända ljus och en kitkat. Hoppas alla har dete lika mysigt som jag :D

Text

Hon vaknade med ett ryck
satte sig käpprakt upp i sängen
hon undrade om madrömmarna ngnsin skulle sluta hemsöka henne
Var det int dags att låta henne gå vidare
hon hade ju gått igenom nog nu
räckte det int?
hela hennes liv hade rasat
hennes mamma hade lämnat henne förevigt
givit sig av mot livet efter detta
o hennes pappa och bror hade stängt in sej på sina rum för att int komma ut
hon kände sig mer ensam än ngnsin
hennes kompisar fanns där, det visste hon
men det var för jobbigt att ta emot allt medlidande just nu
de skulle snart tröttna när hon avböjde deras hjälp gång på gång
men allt hon ville var att sörja i ensamhet
o komma över det så fort som möjligt
hon visste att hon int skulle göra det om hon satt inne och ruttnade bort
men det kändes som om mamma var där om hon höll sig hemma
att hon var inne i köket och lagade mat
att hon satt inne på kontoret och jobbade
att hon bara var där
med den välbekanta, bekymrade rynkan hon ofta hade i pannan
det fanns int ord för hur mkt hon saknade mamma
mamma förstod sig på henne på ett sätt som ingen annan gjorde
men nu hade hon lämnat världen för ett annat öde
för att aldrig återvända
för att vara den ängeln hon egentligen alltid varit

Mysbyxor-dag

Dagen vankas att bli en mysbyxor-dag! Skönt eftersom det har vart ståhej hela helgen och nu vill jag bara koppla av och kanske skriva lite på "boken om mig" har bara skrivit 4 kapitel typ men det känns int som om jag har haft ngn insperation för mitt skrivande och det tror jag int jag har idag heller men det måste bli gjort. Skrivandet kommer så lätt för mig, jag hittar lätt insperation och brukar aldrig ha ngt problem med det men det känns som om jag vart lite off senaste veckan. Vet int varför men min poetiska sida har liksom gått och gömt sig ngnstans. Men nu får den ta och komma fram igen för jag har läxor att göra! Men jag ska väl gå o dra på mig lite slappkläder och sätta upp håret i en slötofs o sätta fart med läxan.

Godmorgon!

Idag vaknade man av att grannens hundar skällde, but what else is new? Får megadamp på't asså, de har verkligen ingen pli på hundarna. Jag blir så förbannad, skulle nog anmäla dom om jag faktiskt int kände dom, men nu gör jag ju det och jag e helt enkelt int människa till att göra ngt sådant. De e ju hur gulliga mot sina hundar i vanliga fall bara att de typ låter dom vara ute i hundgården hela dan, där dom förövrigt int trivs så de skäller hela tin.
Trodde att jag hade fått sova till åtminstone halv tolv när jag kolla på armbandsklockan men så slog jag på datorn och såg att den bara var halv elva. Glömde att man skule ha ställt tillbaka tiden i natt men nu har jag gjort det. Ska äta en god frukost nu och bara njuta av morgonen/förmiddagen och av att jag int ska gå till skola imorrn eller på hela nästa vecka! Gud vad jag älskar lov! Men nu kokar mitt ägg typ över så jag måste dra upptadera mer om min dag under dagen ! Puss !


Godnatt!

Nej, jag får väl ge mig nu! Klockan e ju snart halv 3 men jag har ju iofs hela dan på mig att sova imorrn men jag börjar bli rejält trött så jag känner att det e dax att tvätta på sminket, glida i pyamasen och krypa ner i sängen med min bok. Men vi hörs ju imorrn :D

Beyonce- No broken-hearted girl

You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
And I don't want to play the broken-hearted girl no no
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

And yes there are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would walk away
Oh but now I don't hate you I'm happy to say
That I will be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you baby
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
I don't want to play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl

Now I'm at a place I thought I'd never be, ooh
I'm living in a world that's all about you and me, mmm yeah
Ain't gotta be afraid, my broken heart is free
To spread my wings and fly away, away with you,
Yeah yeah yeah, oh ohh...

I don't wanna be without my baby
I don't want a broken heart
Don't wanna to take a breath without my baby
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
I don't want to play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl
Broken-hearted girl, no, no
No broken-hearted girl
No broken-hearted girl





Denna låt strömmar konstant ut ur mina högtalare just nu! Faan vad den äger! Jag brukar int ens vara ett stort fan av Beyonce, gillar typ bara den här, Halo och If I were a boy. Men de låtarna är ghelt klart ngt utöver det mesta!

The kväll with the Mjölby ppl and my girlzz! :D

Ja, som ni vet så kom Fiiah till mig vid typ 4? och vi fixade oss lite, mest jag eftersom jag var osminkad och nyduschade och int hade hunnit göra ngt mer än att föna håret. Fiiah hjälpte mej att trippla håret också sminkade jag mig. Mamma kom in med en tallrik morotspannkakor som ni också vet men det blev att jag gav nästan alla till Isa, min söta lilla japanska spets :D Hon tyckte det var gott i jämfört med mig. Fiiah och jag stack ner till konsum och fyllde på hennes busskort och så åkte vi iväg med bussen. Malin och Melinda hoppade på vid hattorp. Vi hade trevligt på bussen, som vi alltid har. Stack till Valentino så Malin och Fiiah fick äta och så bar det av till Ralle. Där var Robban, Simon, Kim, Nadja, Ante, Timone, Figge, Erik och Fabbe och Ralle, såklart. Vet int om ngr meer var där men dom kan ja int namnet på i sånna fall. Vi drog straxt därefter ner till stan där vi hängde hela kvällen. En polisbil kom när vi satt där och en trevlig tjej och en ASSNYGG kille hoppade ur och snackade med oss i kanske 20 min? Juliaa kom vid halv elva och vi stack hem vid elva. Blev int så länge för henne men vi hade trevligt den tiden vi var. Vi tog bussen hem och Fiiah och Melinda sjöng typ hela tin xD och Juliaa gjorde sitt konstiga ljud under restiden. Ja, fråga mig int hur det låter för det e för konstigt för att mina öron ska uppfatta det xD Hahha väl hemma iaf så käka jag lite och sen satte jag mejj här och tänkte kolla på Lara Croft men fastnade framför datorn. Menmen har ju sett den filmen ett antal ggr förut så det gör inget. Men ska la se till att komma i säng innan 2. Sovgott allihopa! <33


Här ä den ! :D



Här ä jackan från Abercrombie and Fitch som jag la bud på.
Det ä exakt 2dagar och 21timmar kvar tills den eventuellt blir
min ! Så nu fär ingen annan lägga ett högre bud för den e MIN! :D
Erkänn att den e snygg! ;)

Mjölby! :D

Det blev Mjölby igår med! Skoj hade vi men  det blev ju lite kaos men det ska vi int snacka om. Idag blir det Mjölby med. Sitter just nu på rummet med Fiiah som fixar mitt hår och jag försöker trycka i mig lite morotspannkaka men det smakar skit. Men det e la priset av att vara vegetarian Men det går int så bra får la ge det till hundarna. La bud på en jättefin jacka på Tradera idag. En abercrombie and fitch, älskar dom jackorna :D Hoppas att jag får den. La bud på 500 och frakten ligger på 110 väldigt billigt för en jacka som egentligen kostar 1000-1500kr ju! Men nu ska jjag fixa mej och vara lite social med bästisen.. Puss och kram <3


Vrf var allt så mkt lättare då?

Ja, vrf var allt så mkt lättare när man var liten? Jag kan helt enkelt int hjälpa att sakna den tiden ibland och det tror jag vi alla gör då och då. Missförstå mig int jag älskar mitt liv för det mesta men det e så mkt man måste oroa o bekymra sigt för. Jag är int den personen som kan strunta i allt sånt där för jag vet att det bara orsakar mer problem. Jag saknar tiden då jag int alltid behövde vara så självständig (även om jag alltid föredragit de), då jag kunde luta mig mot mamma och veta att hon skötte alla problem åt mig. Jag var lite av en troublemaker när jag var liten o gillade att ta hand om mig själv men jag visste att mamma alltid var där när jag skapade problem (vilket hände rätt ofta xD). Visst, är hon där nu med men det e int samma sak nu när jag är tonåring då får man fixa sina problem själv och oroa sig om saker. Men det e helt enkelt så det måste vara för det e helt enkelt dags att växa upp och inse att man ibland måste ta hand om saker själv. Ibland känns det skrämmande att tänka på framtiden för jag har ju egentligen ingen aning om var jag kommer hamna och hur mitt liv kommer se ut om t.ex 5-10 år. Jag vill ju tro att jag har en ljus framtid att vänta och att jag kommer fortsätta vara lycklig men man vet ju aldrig, det uppstår ju hinder för alla och frågan är om man kommer ur dom helskinnad. Ja, ni kanske förstår att jag int är en människa som lever i nuet, det har jag int gjort sen jag var barn. Jag känner ett behov av att planera hela tiden och vill helst int se att min framtid händer av en slump utan att jag själv har arbetat för den. Jag tänker ofta på framtiden och vart den ska föra mig och ibland önskar jag att jag bara kunde leva i nuet, slänga bort alla bekymmer för ngr minuter, en timma men det e svårt för mig. Jag är helt enkelt en människa som måste oroa sig. Men jag överlever ;) Jaha, jag ska väl gå och göra ngt med min dag/kväll ASAP.

Sista praodagen :/

Idag var det lite svårare att lämna dagiset eftersom jag visste att det var sista praodagen. Hade just lagt alla barn utan Liam för att sova när jag skulle gå hem vid halv ett. Men när jag kommer ut så sitter Emilie och Ellinor upp i vagnarna. Jag berättar för dom att det är min sista dag men jag lovar att komma och hälsa på. Emilie blir ledsen och gud vad synd jag tkr om henne, det var nästan att det kom en tår på min kind med. Men det e faktiskt rätt svårt att tänka att jag int kommer återvända till dagiset för en normal arbetsdag igen. Allt har ju gått så bra och jag har fått bra kontakt med både personalen och barnen. Det var bara Ingärd kvar när jag skulle gå och man blir ju lite stolt över sig själv när hon säger att jag var den bästa praoelev hon någonsin haft och hon har jobbat på dagis sen 1973 så det är ingen korttid precis. Jag kommer sakna alla på Lönnerberga jättemkt men jag ska försöka åka dit och hälsa på så snart som möjligt eftersom jag lovade Emilie.
Ikväll tror jag det blir chill om int Fiiah drar ut mig på ngn fest ;) hon visste ju int om det var fest idag eller imorrn. Annars blir det bara idol och mys framför tv:n med mormor och morfar. Imorrn blirre iaf att vara med bästisarna igen för gud vad jag saknar er nu när vi int träffas varenda dag. Det blir nog Mjölby då och vara med mjälbyfolket ;) Ha det bra iaf .. puss o kram

text/ tidsfördriv xD

Han satt på en parkbänk
regnet piskade honom i ansiktet
allt känns så främmande och otilltalande
så mycket hade förändrats
han hade ju inte ens vart borta så länge
några månader
inte trodde han att hela hans tillvaro skulle vara förändrad när han återvände
då hade han nog stannat kvar
men inget var sig likt
hans polare hade förändrats
de hade mognat på något sätt
hans föräldrar var int lika engagerade i vad som hände i hans liv längre
kanske var det för att de trodde att han hade växt upp och mognat
pga av vad dom tyckt var en lång resa
o hans flickvän hade bestämt sig för att vandra en annan väg
det kunde han förstå
han var ju faktiskt borta ifrån henne en längre tid
det var klart att saker skulle förändras där
men han gillade int när allt förändrades
han ville att allt skulle vara som förr
han kände att resan som han förut tyckt var en så bra idé
var hans livs misstag
han fattade ju själv att folk i hans närhet int bara kunde stanna upp för att han var borta
det var klart att de var tvunga att leva vidare
han ville bara så gärna vara med i deras framtid
men han var int så säker på att det skulle bli så
han som alltid hade vart så bekymmerslös och lycklig
skulle lära sig att växa upp den svåra vägen 
det var kanske dags att lämna det trygga hemmet för gott
o söka en ny framtid
just nu lät det int som en dålig idé 
han fattade beslutet
reste sig från bänken
och vandrade ut ur hans gamla liv
och in i ett nytt

Jaha..

Vad ska man säga? Dagen har vart som alla andra de senaste vardagarna. Men skoj har jag på praon och det e ju ett stort plus. Längtar absolut int tillbaks till skolan det enda jag saknar är att träffa älsklingarna varenda dag, det blir ju typ bara på helger nu eftersom vi alla e på olika ställen, i olika städer. Utan Kerstin och jag då. 
Är inget stort fan av att åka buss på morgonen kan jag säga, ush vad trångt, man får ju stå upp hela tiden. Borde de int fatta vid det här laget att det borde finnas mer bussar. Aja man överlever iaf. Liam, en av de minsta, har börjat gå lite smått och det e så himla gulligt, för han e så glad hela tiden och skrattar. Iaf sen kom man hem och då blev det chill för man orkar typ inget annat. Ikväll e det ju Ugly Betty, Desperate Houseviwes och Christine och det gillas. Så ska gå och duscha snart så jag e klar lagom till UB. 

Tillbaka till praon

Då var det måndag igen då och även om jag tycker att det är roligt med praon så kan jag inte hjälpa att känna som om man går i en labyrint och går i cirklar. Man kan ju ha liksom "the time of my life" rätt ofta men varenda gång inser man att man hamnar på samma gamla ställe igen. Samma gamla saker måndag, tisdag, onsdag, torsdag och ja, ni fattar poängen. Ju äldre man bli ju snabbare går tiden och plötsligt är det t.ex måndag igen, livet springer iväg medan det känns tråkigt och långsamt att tänka på labyrinten och de eviga cirklarna.
men aja nu ska jag inte babbla om massor oförståeligt skit längre. Praon var lika rolig som vanligt och det gick bra men man e bara så himla trött när man kommer hem så blev att slänga sig framför tv:n, slå på en film och slappa. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer blir la tv och mys med la familia :D

Igår

Igår så började dagen med att Farmor kom och hämtade mig och vi åkte in till Mjölby och köpte en väldigt försenad komfimationspresent eftersom pappa "glömde" att bjuda henne. Efter det stack farmor och jag hem till mormor och jag lovar när farmor och mormor sätter igång och pratar då går det int att få stopp på dom så vi satt där i typ 5 timmar? innan farmor skjutsade in mig till Malin där Fiiah var. Plattade håret och sminkade mig där lite snabbt innan vi gav oss iväåg för att gå till Ralle som hade fest. Väntade utanför i typ 40 min på att Kim och Robban skulle komma, but what else is knew? Iaf hade ju lovat mamma att int bli full denna gång eftersom jag var helt redlös förra gången så det blev bara lite cider och öl. Tog mest hand om Robban som var skitfull vilket Erik med var, han kröp upp i ett hörn bakom en hylla och ett staffli? (heter det så?) och sov, fast han frös så vi la ett täcke över honom och lätt honom fortsätta sova. Sen klockan 23 kom mamma och hämtade oss vid boken men hon var lite tjurig för hon hade fått vänta ett gbra tag för det e int så lätt att hitta sina skor bland 20?-30? andra. Men vi kom hem iaf och då blev det att titta lite på tv och sen sova..
Idag blir det bara slapp och umgås med familjen

Text

Hon satt ensam
blickade ut över havet
horisonten färgades rosa av solnedgången
hon kunde int förstå att ett helt år hade gått
allt som förr kändes så bra
kändes nu som en mardröm
för precis ett år sedan hade hon varit lyckligare än någonsin
nu satt hon här ensam, övergiven och förstörd
han hade tagit allt, rivit det mitt itu
hon kände sig tom inombords det fanns ingen eller inget kvar
inget att kämpa för
hennes livsglädje hade nått botten
hon kunde inte förstå att han velat henne så illa
vad hade hon gjort för fel?
hon hade försökt att finna svaret om och om igen
men hur mycket hon än letade så visste hon att det egentligen int fanns ngt
hon hade inte gjort ngt fel
hon råkade bara vara en av alla kvinnor
en av alla dom som litade på det opålitliga

Michael Jackson-tema <3

Jaha vad gör man när klockan är kvart över tolv, man har inget att göra och känner int för att sova riktigt än. jo man gör massor tråkiga tester på Facebook bara för att fördriva tiden xD
Idag har det int hänt så mkt, praoat på dagiset vilket alltid är fartfyllt och roligt sen kom morfar och hämtade mig vid 12.30 o man åkte hem och nördade dator ett tag sen blev det över till mormor och sen på kvällen var det ju idol med M.J- Tema.. tyckte att alla var riktigt duktiga idag men mina favoriter e som vanligt Erik och Nicklas.. Calle, tove och Mariette är också klara favoriter men Tove gjorde int så bra ifrån sig idag tyvärr. För svårt låtval. Men  Erik och Nicklas var ju helt underbara och fatta om jag blev nervös när det stod mellan Camilla o Nicklas. Camilla tycker jag inte är så bra men iaf när man såg Camillas bild på skärmen trodde jag dom menade att hon hade gått vidare och då höll jag på att dö typ så förstå vilken lättnad det blev när jag förstod att det var Nicklas som gick vidare. Efter idol blev det att fortsätta se The fast and the furious: Tokyo Drift. Jag älskar dom filmerna asså, skitbra ju men synd är att Paul Walker int e med i sista filmen för han e så himla snygg men Vin Diesel är iaf med på slutet i ngr minut men man kan ju int annat än att älska hans kropp ;) hahah nää nu ska jag nog gå och sova, är helt slutkörd efter hela veckan. God natt! 

dikt

Det var du och jag mot världen
det var så det skulle va
men du lämnade min sida
min himmel blev så grå
du sa att du alltid skulle finnas där
att du alltid skulle bry dig
men du ljög
o här står jag ensam kvar
du sa att du skulle ta ner alla stjärnor på himlen för att få va med mig
men du skulle inte ens ta upp sanden ifrån marken
jag litade på dej
på allt du sa
men du högg mig i ryggen
o lämnade mig kvar
jag glömmer aldrig
blir hemsökt på nätterna
drömmer om att du är här
står framför mig och säger att allt bara var en mardröm
att du aldrig lämnade mig
men jag vet att det är en lögn
det är hela mitt liv
jag kommer aldrig förlåta dig för allt du tog
min stolthet, mitt hjärta, mitt liv
men jag vet att minnena aldrig kommer försvinna helt
bara blekna och tillslut bara ta en lite plats i min tankar
för mer är du egentligen int värd


Heej igen !

Har ju vart på prao sen i måndags så har int skrivit så mkt för man e rätt trött när man kommer hem. Praoar på p-lidens dagis med barn mellan 0-3 år. Så himla underbara barn asså, stormtrivs :) Skönt e det at slippa skolan och läxor men man ä ändå rätt trött när man kommer hem på kvällen eftersom det blir mycket lek och spring med barnen och annat men de så gulliga allihopa så det går jättebra! Jag känner redan nu att jag kommer sakna dom mkt när jag slutar :/,, men jätteroligt har vi och idag var vi på teater. Inger, Ingärd och jag tog fem av de äldsta barn och gick bort för att titta men det slutade med att vi bara var 3 eftersom de andra två blev rädda för personerna som spelade katt och hund i teatern. Stackarna :/ men det gick över sen.
Nu ska jag äta snart tror jag och bara chilla


:(

I let myself down
by letting you down

Prao

Imorrn blirre att börja praon på p-lidens dagis. Börjar klockan åtta så måste ta sju och tjugo bussen in, snacka om att jag måste gå upp tiden. Men men jag slipper iaf skolan. Slutar kl 14 imorrn och så går det ingen buss hem förrän typ 1 timma efter så får se om morfar kan hämta mej för palla vänta. Idag blirre typ bara chill, skriva lite i "boken om mig" och kanske dra över till mormor och morfar ett tag.
Önskar alla tjejer i 9 cd lycka till för de kommande 2 veckorna! :)

Igår :s

Ja, igår så var dagen rätt bra till en början. Förfest hos Ralle och där träffade man massor med roligt folk.Sen drog man ut med Melinda, Fiiah, Jonte, Simon, Robban och Timone och Juliaa och Malin stack ngn annanstans útan att säga ngt! aja, blev jävligt full och visste int vart jag var efter ett tag så jag ringde mamma så hon kom och hämta mig. Jag vill säga tack till alla som stannade och hjälpte mej till skillnad från andra :@
Ärligt talat du säger att du alltid tar hand om Fiiah och mej och att du aldrig får har roligt men skitsnack! Det är alltid så att Fiiah och jag får ta hand om varandra medan du rent ut sagt skiter i oss. Men det ska jag komma ihåg den gången du e stupfull, då behöver du ju int räkna med mej.
Ush sry men jag e så jäkla arg att jag måste bara skriva av mej lite .. aja idag blirre bara chill och mys med familjen. Har jävligt ont i huvvet och mår sådär :S Jag lovar det dröjer ett tag innan jag dricker igen, jag har sagt det förut men den här gången har jag verkligen lärt mej en läxa, för min natt var int rolig kan jag säga:S

Bläää!

Jaha blir la att träna till So-provet och engelska glosorna då :S Inte det roligaste men det måste göra

Skorholic xD

Yes, här har ni en skorholic! Jag har precis köpt två par skor för inte alls länge sen men så fort jag ser eller tänker på ett par fina skor jag BARA måste ha så kliar det i fingrarna och jag blir jättebesviken om jag inte har pengar. Ush, asså och det har jag inte nu och jag känner att jag bara måste ha nya skor. Jaaaag döööööööööör!!! Men jag får min månadspeng i slutet av månaden men jag måste ha dom pengarna till annat men när vi åker till stockholm då ska det bli shopping i mängder säger jag bara! Då SKA jag bara ha ett par skor och kläder och annat shit! Jag vill ha stockholm nu ju! Aja nu ska jag la inte tråka ut er med mitt gnäll.

Heeeeeeeeeeej!

Jaha har int skrivit ngt på ngn dag eller ngt men jag kan bara säga att livet leker ! xD Jag mår bra, är lyckligt och har världens bästa kompisar, vad mer kan man be om? Hahha jag ä en människa som alltid överdiver så när jag är glad är jag riktigt glad som ni kanske ser. Så aa d ska ni int se mej när jag e sur hahha xD Aja idag var det ju skola, kort dag, skööönt! Hade engelskaprov idag gick kanon, kan nog bli ett mvg, men sån är jag, glädjs i förvägh men hur säger man nu... Bättre att glädjas i förväg än att inte glädjas alls.. ja, ngt sådant. Idag blirre plugg till franskaprov imorrn och soprov på fredag men det ska nog gå bra (A) men just nu ska jag se lite på charmed och äta clementin :D

Trött!

Sitter i min pyamas på sängen och klockan visar 02.04. Jag är trött men jag kan inte sova ! Imorrn är det skola o jag vet hur trött jag kommer att vara men vad ska jag göra, det går helt enkelt inte. Jag vet int varf men jag har ofta problem med att somna och int vet jag om det är för att jag har så många tankar i mitt huvud när jag går och lägger mej eller om det är för att jag har svårt att koppla av, det måste vara både och. Men jag har helt enkelt svårt för att tagga ner och slappna av och om kvällarna när jag ligger i sängen det är då jag har tid att verkligen fundera och grubbla över saker som jag inte gör tid för på dagen. När jag väl känner att jag är avslappnad och när jag äntligen tycker att nu har jag inget mer att fundera över så hoppar en nu tanke upp i systemet och då koncenterar jag mej på den istället för att sluta ögonen och falla in i drömmens värld. Detta börjar dock bli ett väldigt jobbigt faktum och jag har ingen aning om vad jag ska göra åt det. Jag försöker faktiskt att slappna av ibland innan jag ska sova och typ mediterar, kör lite yoga eller ngt liknande men inget funkar. Jag har faktiskt inget problem med att meditera konstigt nog för då slänger jag bort alla tankar men jag vet int hur jag ska kunna göra det när jag ska sova, det har helt enkelt inte funkat. Aja, nu ska jag inte tråka ut er längre om teorier om mina sömnproblem utan jag ska gå tillbaka med mitt evigt kämpande att falla in i sömn. Natti natti!

OMG

Hur kunde jag glömma?! :0 Niklas är också än stor favorit i idol! ;) Måste ju bara älska den fantastiska rösten !

Dikt

En flicka sitter ensam i den mörka natten
hon känner sig förråd och utlämnad
Den enda personen hon någonsin litat på svek henne
Hon har ingen att prata med längre
ingen vill lyssna
Hon känner sig smutsig och obetydlig
Alla behandlar henne som luft
som om hon inte fanns där
Hon är lämnad för att ensam vandra denna kalla onda värld
Hon är rädd
rädd för folk hon möter
rädd för att alltid vara så ensam
rädd för att ta sitt liv
rädd för sig själv
Hon har ingen livslust
men hon kan inte hjälpa att tänka på att hon var född till denna värld av en anledning
Förtjänar hon att bli bli övergiven av familj och vänner?
Förtjänar hon den kvällen för ett halvår sen, då hennes pappa tog sig friheter på henne?
Förtjänar hon verkligen att leva på detta sättet?
Vad har hon gjort för att inte förtjäna allt det hon ser hos alla andra?


Äntligen känner jag mej bättre

Ja, som sagt jag mår bättre men tar det fortfarande lugnt med rädsla av att kroppen lurar mig igen. Idag har jag fått rätt mkt gjort, spenderade de 4 första timmarna på dagen med att städa rummet, ja vet 4 timmar är verkligen länge men vad ska man säga annat än att det var STÖÖKIGT.
Stack till mormor framåt kvällen och tittade på Idol. Jag gillar många i år och som tur var gíck alla mina favoriter vidare vilka är, Calle, Erik, Rabhi, Mariette och Tove. Asså jäklar vad Tove e bra och hon är bara 16 med, damn girl! Efter idol så satte mamma, jag och cw oss i soffan igen och satte på SAW V. Den var la sådär. Nu blirre lite dator, tv och sängen.

RSS 2.0