Say it like you never said it before

Är så himla trött så jag är ganska överlycklig över att det är fredag i morgon :D. Ska bli så himla skönt att vara ledig lördag, söndag, måndag och tisdag och sen går vi bara 8 skoldagar och så är det lov! Vad som inte är lika skönt är att vi har matteprov redan nästa vecka! Hur fasen tror hon att vi ska komma ihåg allt i kapitlet när vi varit bort i 5 veckor? Asså jag blir så trött på henne! För det första går det inte en enda lektion utan att kon tjafsar om att vi är vissa som röker i klassen. och igår typ tittade hon på oss "rökare" och sa "ni har ful hud också" och man bara "Tack!" Riktigt snällt av henne va?
Aja sorry för dålig bloggning men jag orkar helt enkelt inte när jag kommer hem från skolan ! Är så himla trött då och på torsdagar har vi dessutom 6 lektioner vilket inte känns alltför roligt. Hade gympa idag med och då hade vi typ akrobatik eller ngt. Då vi skulle stå på händer, göra kullerbyttor, hjula, hänga i ringar och typ snurra på en sån här stång vet ni. Dels är jag för rädd för att jag ska bryta nacken typ och sen är jag inte så stark i armarna. Min styrka sitter i benen och det hjälper ju inte precis när man ska göra sånt här. Stod på händer medan Sofia och Hedda höll lite i mina ben för annars är jag så jäkla rädd att jag ska slå mig, jag gjorde sånna hära kullerbyttor där man sätter i händerna först vet ni och slänger sej ner typ, och sen snurrade jag på stången. Asså när man var liten var man ju inte ett dugg rädd. Jag slängde mig i ringarna, gick på händer, gick ner i spagat och split och aa gjorde allt det jag inte kan nu typ xD.
Nu ska jag inte tråka ut er med mitt gympasnack mer utan ska titta på tv :). Men vi hörs nog i morgon kram på e <3

Happy Birthday to myself

Fyller idag men firade mig igår som sagt och jag fick en 32" plattv och sen fick jag lite annat smått och gott i lördags. Har inte hunnit blogga idag eftersom jag varit borta hela dagen ! Först skola, sen kom Fillos mamma och hämtade mig, vi åkte och hämtade upp Fillo och åkte in till motala för Fillo skulle på jobbintervju sen bar det av till 4 you för body toning pass. När jag kom hem var jag sjukt hungrig efter att inte ha ätit på 8 timmar så har ätit och fixat lite, gillat gratulationer på facebook och nu blir det Greys. Kram på er <3

Jävla regn!

Sitter på rummet och drömmer mig bort till sommarn med Håkan strömmandes ut ur högtalarna så att jag inte ska höra regnet smattra mot rutan. Håkan är verkligen sommar för mig, hans musik får mig alltid att tänka på varma sommarkvällar. Finns det något bättre en sommarkvällar med dom bästa? Jag tror fan inte det. Längtar så himla mycket till att man kan gå ut i klänningen eller kort byxor. Jag längtar efter alla sommarkvällar med vännerna! Sitta ute, dricka några cider, tända en brasa och bara kunna vara ute hela kvällen/natten utan att frysa ihjäl. Åhh sommaren är verkligen bästa årstiden men det dröjer 3 månader till eller något innan den är här vilket känns lite jobbigt men tiden brukar gå snabbt :).
Idag ska vi fortsätta fira min födelsedag lite och idag får jag den "stora" presenten så vi får se vad det är :). Imorgon är det skolan igen, onsdag och torsdag är tråkigaste dagarna! Men sen kommer fredag och då blir det nog mjölby för att träffa vännerna, på lördag får vi se vad som händer och söndag blir det upp tidigt för att dra till linköping för att var stöd till lite vänner som ska ställa upp i idol :). Känner mig inte jättetaggad att gå upp klockan 6 typ men det får gå, vill ju vara där för mina gullungar (L). Som tur är så är vi lediga måndag och tisdag så kan sova ut på måndagen :D. Bara två och en halv vecka kvar till lov i morgon vilket känns väldigt bra med :D.
Blev ett långt inlägg men är man glad så vill man ju dela med sig ;). Kram på er underbara <3

Klar!:D

Nu är jag klar med mina APU-uppgifter vilket känns väldigt skönt för nu har jag resten av söndagen ledig. Blir kanske att träffa bv ikväll annars blir det en lugn kväll :D. Min hosta har blivit lite bättre men kliar fortfarande men låter inte som en kråka längre såter bara typ genomförkyld så om det är gympa i morgon så är det lätt skippad orkar inte med att bli ännu värre precis när skolan börjar !
Gud värsta tabben! Vet ni vad jag gjorde igår eller? :O Jag råkade sätta mig på mina glasögon så det gick sönder så ska se nu om de går att laga annars vet jag inte vad jag gör. Då kan jag inte övningsköra och  jag måste typ sitta 30 cm ifrån tv vilket jag inte är så sugen på ! Aja nu får ha en bra dag så hörs vi senare eller imorrn ! <3

Ajj!

Har så jäkla ont i halsen så det är inte klokt! Vart förkyld för några dagar sen och idag blev det värre och jag har hostat som en galning så är helt sönderriven i halsen typ. Sen kliar det i halsen typ hela tiden också så då måste jag ju hosta och fy fasen vad ont det gör då ! Aja dricker lite vatten i mellanåt så kliar det inte lika mycket. Det är inte kul iaf men så blir jag alltid när jag är förkyld och så har jag låtit som en kråka hela dagen med. Det var en update om mitt mående som inte är så bra men jag repar mig nog snart får vi hoppas för ska ju träna på onsdag och det vill jag gärna inte missa för det är så kul !
Imorrn är dagen full med APU-uppgifter som ska göras klara då jag inte ens börjat på dom ! Men det går nog bra, tar inte så lång tid egentligen nu när jag vet svaren på frågorna och det.
Nu ska jag se ett avsnitt av VD som jag missade igår och sen blir det sängen. Kramisar <3

Hinner egentligen inte blogga

Småfirar min födelsedag idag för fyller på Onsdag så hinner inte blogga men vi ses imorrn förmodligen :)

Förlåååt!

Asså förlåt alla fina läsare för att jag inte har skrivit ngt på drygt 10 dagar men jag har haft så fullt upp så har knappt suttit vid datorn överhuvudtaget! Aja nu är APU och allt slut iaf så nog ha mer tid till bloggen :).
Idag har jag sovit ut och umgåtts med familjen :). Åkte även in till mjölby pöå kvällen med Sofia och sen kom Fillo och Christoffer och hämtade upp oss och vi åkte och hämtade Emma och sen till donken. Träffade Love och Amanda och vi åkte hem till Emma där vi chillade hela kvällen typ :). Mysigt ! Fillo somnade till och med ett tag och jag höll med på att somna, riktigt seg var jag men kul kväll såklart :D. Vid tjugo i 11 skjutsade Christoffer oss till station och vi åkte hem med bussen. Sen det har jag typ bara tittat på lite tv. Nu ska jag mata kaninen och sen ska jag sova, är rejält trött !
Godnatt ! <3

Bra dag !:D

Är riktigt glad och positiv idag, kors i taket typ (haha nej men vissa brukar säga att jag är en rätt negativ person eftersom jag tänker mer på nackdelar än fördelar när det gäller egentligen allt men det är för att jag bara är orolig för att nackdelarna ska inträffa. Hoppas det var någon som fattade min lite konstiga beskrivning ;)).
Slutade vid halv 2 idag vilket känns väldigt bra så att jag har lite tid att fixa innan det är dags att bege sig till Felicia och sen till 4 you för ett pass bodytoning :D. Känner mig riktigt taggad faktiskt(Y) Sen när jag kommer hem ska jag var med bästis och gå en promenad och se Greys =). Låter väl kanon och i morgon är jag som sagt ledig och då ska jag övningsköra med morfar, kul!:) Aja nu ska jag se tv innan jag åker.

För att ni ska hänga kvar här;)

Kände att jag var tvungen att skriva lite nu eftersom att jag tappat många läsare de senaste dagarna så hoppas att ni hittar tillbaka hit och ni andra stannar kvar ;). Tänkte ta och berätta om min dag som inte varit speciellt intressant men endå. Gick upp klockan 7, trött som ett as och kunde knappt hålla ögonen öppna men det gick :). Sen vid 8 började jag jobba och det gick jättebra tycker jag. Min handledare är borta i 2 dagar men som tur är så är det väldigt snälla tjejor på avdelningen som ser till att jag har något att göra ändå :D. Slutade vid 4 och snart blir det nog att laga mat :). Blir myskväll med mamma och syster ikväll framför tv:n (Y). Idag börjar ju en av världens bästa igen, Desperate Housewives OFC :D.
Imorgon ska jag träna ett pass och sen blir det kanske att vara med BV om hon kan för jag saknar henne massor :L. Och på torsdag är jag ledig vilket känns riktigt skönt och då ska jag ladda upp för att jobba fredag, lördag, söndag och måndag innan jag är ledig igen :/.
Aja kram på er så hörs vi <3
Jag och 2 av mina älskade brudar !:D Love you <3

NOLL blogginspiration

Har ingen blogginspiration just nu det är därför uppdateringen har sugit ett tag. Men ibland så orkar man bara inte om ni förstår vad jag menar? Aja jag återkommer när jag har något roligt att skriva om, kram <3

Hatar "dagen efter"!

Hur kan en kväll vara så jäkla rolig och dagen efter vara så himla sugig! Aja bara att skylla på all vodka och groggarna ;). Haha har inte bloggat på länge men tänkte nu berätta om gårdagen. Kvällen började hos Robert med Sofia, Melinda och grabbarna. Där vi drog fram vodkaflaskan nästan direkt ;). haha Sofia och Melinda groggade på hallondryck men ushaan det klarade jag bara inte av så jag shottade. Sen drog vi ner till stan och träffade Amanda, Love och Dorre och så köpte vi virke och sen drog vi till Crille där vi stannade hela kvällen och hade skoj. Innan någon jävla idiot snodde mina cigg och drack upp massor av våran vodka, då vart jag såklart arg så drog hem straxt efter det.
Aja nu håller jag på att torka ut här så ska dra och dricka några liter vatten. haha nej men ni vet väl hur det är dagen efter.

I natt sover någon bra ;)

Shitans vilket träningspass, men inte så konstigt att jag säger så eftersom jag aldrig provat på bodytoning och det faktiskt var väldigt länge sen jag tränade hårt och regelbundet (bortsett från gym, motionscykel, orbitrac, löpning och promenad). Det var minst sagt ett hårt pass för en ovan och Fillo sa till mig att det skulle vara jättesvårt att hänga med och så för mig som aldrig provat och det hade hon rätt i! Men jag tyckte faktiskt att det gick bra för första gången och allt och nästa vecka kör vi igen och då får vi hoppas att det går ännu bättre ;). Aja jag sover nog himla bra i natt och vakna med en hel del träningsvärk men det är smällar man får ta :). Snart blir det big brother och sen sängen för jag börjar 7 i morgon, inte alls tagg men det får gå. Ledig fredag och lördag och sen kommer det en helvettesvecka med bara 1 dagsledighet och sen en himmelskvecka med 4 dagar ledigt !:D Den veckan är jag mest tagg på faktiskt ;). Haha aja vi hörs i morgon sunshines. Godnatt <3

Träning

Ska alldeles straxt dra mot bussen för ett body toning-pass på 4 you :). Bussen går tjugo i 6 och passet börjar 6 så det är bara att hoppas på att bussen är lite tidig eller alla fall inte sen och sen att den gasar på lite ;). Haha nej men jag hinner nog men det blir nog på minuten eller iaf 5 minuter innan. Möter upp Fillo där eftersom att bussen går så sent och sen så kör vi en timme :D. Känns faktiskt riktigt skönt att komma igång med träning och sånt ! (Y) Aja måste packa ner vattenflaska, skor och lite annat innan jag åker så vi hörs ikväll eller i morgon. Ha en bra kväll, kram <3

Heej :)

Har inte hunnit blogga som sagt för har varit borta hela dagen. Var på barnmorskemottagningen och jag är glad att säga att det gick jättebra :). Fick minipiller som heter Mini-pe och ska testa dom i 3 månader för att se om det går bra och om de passar mig och gör dom det så har jag recept till ett helt år framöver vilket känns väldigt skönt :D. Sen blev det mumsig middag hos M&M och sen så började jag jobba, gick jättebra och kom hem vid 9. Nu ska jag gå och hämta lite kvällsmat och sen blir det BB :D. Kram på er <3

Gick inte bra!

Gick inte alls bra idag på UM så har fått en ny tid på barnmorskecentralen eller vad det heter i stället för att kolla upp lite. Vill dock inte säga något innan jag vet mer men berättar sen såklart :). Ska till en läkare där redan i morgon så det känns skönt så att jag inte behöver gå och oroa mig så länge ! Mormor skulle följa med så jag slipper gå själv vilket känns skönt eftersom jag är vädligt nervöst men jag tror att det går jättebra :D. Aja sen på kvällen blir det att jobba så hinner nog inte att blogga på hela dagen och inte på onsdagen heller ev. eftersom jag jobbar 8-4 och sen ska åka och träna vid 6 så får se om jag orkar sen på kvällen.
Nu ska jag sticka över till M&M en sväng men vi hörs så snart jag kan, kram <3
Jag bjur på bilden xD

Skönt med ledigt!

Så himla skönt med ledigt nu !:) Börjar inte jobba förrän klockan 16 på tisdag så får 2 sovmorgonar :D. Blir inte linköping i morgon utan hoppar bara in på kicks när vi ändå ska till apoteket där jag ska köpa mascara och kajal (Y).
Blir nog inte så mycket bloggning i morgon heller tyvärr men jag tror ni klarar er ;)
Har fått en läsarefråga som jag inte vill gå in så mycket på men jag kommer ändå svara som jag nästan alltid gör på kommentarer:
Olivia om Feels like you are slipping away:
umgås ni aldrig längre med Malin? :o
ni va ju typ bästa vänner?..
Svar: Ja, vi var bästa vänner men hon svek eller sårade eller vad man ska säga (kommer dock inte säga vad som hände eftersom jag känner att det är privat)och jag sa att jag behövde tid att tänka på om jag kunde förlåta det hon gjort men hon var tydligen inte intresserad att ta upp kontakten över huvudtaget helt plötsligt och ärligt talat så är hon inte längre den människa hon en gång var. Hon är inte den Malin jag blev kompis med, vi växte kanske ifrån varandra eller något men så är fallet och nej vi umgås aldrig längre och kommer säkerligen aldrig göra igen. Det slutade tragiskt, tråkigt och så plötsligt och hur arg och besviken jag faktiskt fortfarande kan vara på henne så var hon faktiskt en jättebra kompis och jag är glad för den tiden vi fick. Aja hoppas du fick ett bra svar :)
Denna flytande eyeliner kräver en stadig hand men ger en vacker look med  precisa linjer. Kommer i färgen Deep Black. Pris 69 kr. Köpställen Åhléns/Kicks, Lindex, apotek. För mer information kontakta charlotte.wennstrom@starpr.se
Detta ska jag köpa imorgon :D

Feels like you are slipping away

Hej på er !:)
Blev ett sent inlägg men det blev ett i alla fall ;). Har haft fullt upp idag, jobbat, umgåtts med familjen och tittat på Melodifestivalen. Känns faktiskt lite tragiskt att säga att man ska dra iväg och jobba en lördag när många säkert ligger och sover, är bakfulla och allt sånt där eller laddar för en partykväll eller bara har en myskväll framför tv:n. Aja snart är helgen gjord och jag är ju ledig på måndag :). Då blir det som sagt Mjölby och sen kanske linköping med Hedda och Sofia om Sofia ville annars kanske jag måste dra ändå för måste verkligen ha en ny mascara snarast ! Mina är typ helt slut eller är dåliga och pallar verkligen inte att stå och dra på lager på lager på en vardag, går ju såklart an på helger men inte annars !
Nu blir det sängen för ska upp vid 6 imorgon, godnatt <3

Godnatt

Har inte hunnit blogga idag för var och handlade till 5 ungefär sen blev det dusch, hjälpa mamma med maten och tv :). Är inte jättetagg på att börja 7 men slutar 10 och sen börjar jag 16-21 igen. Inte världens roligaste fredag kanske men det ska nog gå :). Går nog hem och lägger mig vid 10, är ju fortfarande morgon för mig då så borde ju inte bli så seg av en tupplur. Aja antingen det eller pimpla latte ;).
Fick med mig vax, tuggummi och drickflaska som jag ska ha när jag tränar :). Tänkte köpt jättefina gardiner men det stod någon konstig. svensk och gammal låttext på den så det vart inte så xD. Aja nu kallar sängen :). Tror inte jag bloggar i morgon och kanske tar en bloggpaus hela helgen föresten eftersom jag jobbar både fredag, lördag och söndag och säkerligen kommer vara rätt seg! Godnatt i alla fall<3

Godnatt !

Fy vad trött jag är! Somnade i soffan förut en stund och det händer bara inte mig! Jag somnar aldrig på dagarna och tycker bara att det är slöseri med tid. Dessutom kan jag inte bara powernapa som vissa kan för jag blir så seg av att sova på dagarna så att jag inte orkar göra något sen, det blir alltså motsatt effekt på mig. Sova på dagarna är alltså inget för mig utan natten och sena mornar/förmiddagar är so me !:) Haha xD
I morgon ska jag åka och handla med mamma och mormor, lite veckoshopping med mat och sånt :). Jag hade tänkt att köpa nya huvuden till min venus rakhyvel eller vax, jag vet inte hur det blir än xD. Aja något brukar jag alltid få med mig hem (Y). Annars blir det sovmorgon och se till att bli utvilad i morgon !(Y) ¨
Godnatt och sov gott! <3

Helt slut!

Jag är helt slut i hela kroppen efter allt spring och jobbande. Sitter och gäspar typ en gång i minuten xD. Men imorgon är jag ledig och det är välförtjänat, det ska bli så skönt !:D Sen blir det jobb hela långa helgen och ledig måndag då jag ska till Ungdomsmottagning för att hämta recept till p-piller och lite. Onsdag blir det body toning på 4 you med Fillo och annars är det nog inte så mycket mer som händer.
Idag blir det bara slapp och tv ikväll :). BB kan man ju absolut inte missa ;) så det blir det såklart och sen kanske jag hittar något annat bra (Y)
Ni får ha en bra eftermiddag så hörs vi ikväll eller imorgon :)

When life gives you a houndreds reasons to cry, show life that you have a thousands reasons to smile

Hej :D. Har inte haft tid att blogga idag. Eller jo det har jag men har helt enkelt inte haft lust. Jag vaknade vid tjugo i 2 så fick en liten minihjärtattack och rusade upp ur sängen. Dagen har varit väldigt lugn och jag har myst med syster, tittat på Glee, gjort paj med mamma, duschat, fikat med familjen, tittat på familjen annorlunda och BB. Kände att det inte var så stor anledning att göra så mycket när jag ändå vaknat så sent så tog en slappdag för att vila upp mig :). I morgon ska jag ju jobba och borde nog ligga och sova nu men inte så lätt med tanke på när jag gick upp. Börjar dock inte förrän 10 så får lite sovmorgon :).
Imorgon kommer Sofia hit med då blir det nog massor prat och promenad som vanligt typ :D.
Nej nu ska jag krypa ner i sängen och alla fall försöka sova. Godnatt <3

RSS 2.0