Hellu !:D

Detta blir nog sista inlägget innan jag drar. Har inte fixat mej än så ska göra det nu och sen får vi se om jag hinner att blogga mer annars kommer det ett tidsinställt vid tolv men då sitter ni väl ändå inte här ;). Sofia kommer sen med för att fixa håret och sen blir det käk :). Denna nyårsafton kan gå käpprätt år helvette pga en person men jag orkar inte lägga tid och energi på sånt och sånna som ändå inte verkar bry sig så jag skiter i det och ser till att ha superduper kul ändå :) Problemen kan man ta hand om nästa år ;). Haha (A) Men ska dra och trippla håret nu så att jag hinner med allt men vi hörs imorrn om inte annat och håll tummarna för att jag blir storasyster efter tolvslaget någon gång, skulle bli en helt perfekt nyårsafton då :D.

Idag smäller det !:D

Godmorgon på er! Nej jag har faktiskt varit vaken sen tjugo i 11 vilket faktiskt är tidigt med tanke på att jag inte somnade förrän kl 4, läser nämligen en jättespännande bok så det är helt omöjligt att slita sig ifrån den xD Har hunnit läsa en timme idag med. BTW jag tänker faktiskt inte göra som det flesta andra och säga gott nytt år och det för det är det ju faktiskt inte än ;). Nej, nej idag är det fortfarande 2010 och jag hoppas att årets sista dag blir lika oslagbar som förra årets !:D Idag står en hel del på schemat, jag ska måla naglarna, noppra ögonbrynen, sminka mig, trippla håret, ta på mig nyårskläderna, hjälpa mamma och duka och ja massor med annat! Vid typ 5 ska vi äta mammas jättegoda kyckling med vinsås och sen någon gång innan eller efter kommer Sofia hit och då blir det fix och sen vid halv 7 går bussen och då blir det att åka till Emma på förfest !:D Kanon ! Hoppas alla får en jättebra, Let's make this year unforgettable ! ;)
Emmabby och jag ;D

Nattugglan

Hehe yeah you know me, I'm still up ;). Nej men asså jag älskar att sitta uppe länge och enligt min åsikt är dagarna allt för korta så försöker nog förlänga dom lite xD. Nu har jag fått nått och nått ordning på håret i alla fall, är fortfarande fasligt ljust men det gula syns inte lika mycket längre(Y). Slingorna syns inte överhuvudtaget vilket är rätt bar egentligen för dom blev typ grå :O. Stod i alla fall i duschen och tvättade håret med schampo 4 gånger för att få bort det gula och ja det blev rätt så bra i alla fall (Y) Är fortfarande superduper ljust men det kan jag leva med, bara det inte är gult ;). Visar bilder på lördag för i morgon lovar jag att ta massor med bilder som jag kan lägga in på bloggen (Y). Aja ska väl röra mig mot sängen så att jag kommer upp skapligt i morgon, massor med fix ju inför kvällen :D.
BTW om några dagar eller ja snart blir jag storasyster :D Den lilla krabaten var beräknad till idag eller ja igår nu då ;) Så kommer förhoppningsvis snart :D. Kommer kännas konstigt att helt plötsligt vara big sis men jag längtar massor !:D

OMG

Håller på och färga håret nu och ser ut som om det kommer gå helt åt helvette :O. Inte kul när det är nyår och allt imorrn aa får se till att ordna till det här på något sätt !

TAGGA!:D

Hej på er!:D Jag sitter just nu och kollar lite mejl och så på datan för brukar inte orka göra det så nu har jag 68 mejl xD Säkert massor reklam men kanske finns något intressant :). Ska straxt äta och sen möta upp Sofia och gå och köpa hårfärg och sen färga. Funderar på askblonda eller mellanblonda slingor bara för att tona ner det gula som sagt :) Fiiah skulle typ färga askblont och det blir nog kanon tror jag. Vi kände båda att vi behövde lite förändring och mitt blev ju lite misslyckat så nu ska vi försöka att rätta till det ;). Och så ska vi ju självklart tagga lite till morgondagen :D Kommer bli galet kul och jag är så taggad :D. Hoppas alla mina läsare får en kanonbra nyårsafton och ta det lugnt med drickan, ett råd även jag borde följa ;).

Jag blir galen!

Bryr er inte om rubriken, det handlar bara om en människa som jag inte tål överhuvudtaget och som jag är rejält trött på ! Aja har städat hela huset med familjen så att det är fint tills imorrn då mamma och Hasse ska ha lite gäster, jag ska ju inte vara hemma men klart man hjälper till ;). Men nu är vi klara och det är fint här hemma :D. Sofia kommer hit sen ikväll så ska vi färga håret så måste dra ner till östensson sen och se om jag hittar någon. Finns dock inte så stort utbud i denna håla! Men får hoppas att jag hittar något :). Tagga till imorrn nu då !:D hihi (A)
vill ha tillbaka min gamla hårfärg nu ! :S

Jag är fortfarande vaken

Ja, jag är fortfarande vaken ;). Och dumma jag såg ju såklart att Alice in wonderland går nu på TV100 family och är man både Tim Burton (regissören) och Johnny Depp- älskare ja då måste man ju bara se det ;). Tim Burton är en av världens bästa regissörer enligt mig ;). Nej men ska jag se hela så får jag nog se till att flytta in mig i sovrummet för filmen är inte slut förrän halv 3. Haha nattuggla är mitt sanna namn xD. Aja men vi hörs imorrn ;)

Nattbloggning

Var lite uttråkad förut så bestämde mig för att jag skulle beställa hem lite kläder. Bästa botemedlet mot allt ;). Haha nej men kände att jag behövde lite mer byxor för känns fan inte som om jag har några, fast att jag har typ 10 jeans men använder inte ens hälften så aa behöver helt enkelt lite förnyning i garderoben :) Tänkte visa mina inköp :)
Mysbyxor är det obligatoriska i garderoben :D

Heej :D

Sorry för mitt urusla humör nyss men nu är allt bättre behövde nog bara vakna till lite, mitt morgonhumör är och har aldrig varit det bästa :S. Är dock besviken för jag färgade håret nyss och det blev fan pissgult!:O Känns som om jag vill färga igen så att jag kan gå ut på nyår men gillar verkligen inte att färga håret pga att det sliter så himla mycket på håret men funderar på att gör lite mörkare slingor kanske bara för att tona ner så att det inte ser gult ut men vi får se, kanske vänjer mig annars så går jag och köper färg imorrn så får Sofia hjälpa mig på fredag innan vi drar tycKer jag ;) Haha nej men vi får helt enkelt se hur det blir. Men just nu känner jag mig fett taggad inför nyår, känner på mig att det kommer bli galet kul !:D
Blir en mysig hemmakväll ikväll med, måste ju vila upp mig inför nyår och har även blivit lite krasslig i halsen så jag ska inte utmana ödet.

Dålig dag !

Jag har en dålig dag idag så blir säkert inte mycket bloggning ändå, hade tänkt att gå och begrava mig själv i sängen igen och så får det nog bli för är verkligen inte på humör idag!:( Usch för dagar som denna !

Junior VM

sitter just nu och väntar på att Junior VM-matchen ska börja :D. Såg att det var Sverige-Ryssland och självklart måste man se när det är Sverige som spelar ;). Haha jag hatar egentligen att titta på sport på TV men jag verkligen älskar hockey, finns det någon roligare sport att titta på ? Jag gillar också slalom men sen slutar mitt sport intresse xD. Fotboll kan väl vara kul ibland men inte riktigt min grej. Jag ska inte se hela matchen i alla fall för det kommer jag inte orka men lite av den och så får jag kolla resultatet imorrn ;). Nej men ni får sova så gott i natt så ses vi imorrn ;) <3

Sorry !

Ursäkta för mina bloggpauser men har inte haft någon blogglust, blir lite smått deprimerad när jag har mens och tv:n och värktabletterna brukar då vara mina bästa vänner ! Men nu ska jag försöka att komma i gång lite igen. Fy vad trött jag är alltså, vet inte varför egentligen men blir alltid sån när det ska vara så himla mörkt ute, jag vill ha sommar !!
Aja igår hade jag en hemmadag med film och mys och idag har jag varot och handlat och fikat hos mormor. Handlade hårfärg, schampo och balsam så blir att färga i morgon så jag inte har en stor ful utväxt på nyår, för det har jag haft ett tag nu och krävs lite förnying känner jag :D Nej nu blir det käk snart och sen mys :). Ha en fin kväll alla bloggläsare :D
mina inköp idag :)

Hemsk natt !

Har tagit en bloggfridag eftersom jag varit borta i stort sett hela dagen. Sofia sov ju som sagt hos mig och vi tittade på film och myste innan vi gick och lade oss, somnade nästan direkt men det blev ändå sent typ halv 3. Vaknade halv 6 av att jag har sån jävla mensvärk så det är helt omöjligt att somna om, ligger kvar till lite innan 7 i alla fall innan jag gick upp och satte på en film, "New in town" blev det. Den var sådär.
Aja efter 3 timmars sömn var jag ändå taggad på en shoppingdag och ja jag är nöjd över det jag fick med mig hem. Blev 2 blusar, 1 tunika, 1 ansiktsrengöring, 1 BH, 1 lång cardigan och 1 par UGGS :D. Allt gick på ungefär 700, det kallar jag att fynda rejält för det kan man vara glad om man får betala för en tredje del, t.o.m ännu mindre av det här typ. Jag älskar julrean :).
Nu blir det film, är trött som ett as vilket är förståeligt men jag orkar inte gå att sova xD. Visar bilder på allt jag köpt i morrn, Godnatt ! <3
Denna film ska jag se nu :)

Myskväll med BV

Har myskväll med BV just nu, vi har just kollat på Eclipse och nu tittar vi på lite extra material som typ deleted scenes och sånt :). Sofia håller på att locka håret nu och jag ska platta håret snart så vi har det gkort till imorrn :). Men nu ville hon tydligen inte locka håret länge för det blev inte fint xD Aja allt är fint på henne tycker jag (A). Nej men nu ska vi titta på tv lite här och sen blir det att sova för våran buss går typ 20 i 10 så skriver när jag kommer hem. Godnatt på er ! <3

Julklappar

¨
Locktång från bästa märket remington :D
Tubhalsduk och vantar
hårfön
hipsters
Parfym- Escada Marine grove, 2 böcker- Mitt nya liv och Vampire Dairies
Twilight, new moon och eclipse <3
Noblesse och 2050kr :)

Heeej !

Seg dag så in i helvette! Kom inte hem förrän klockan 1 typ och lade mig typ vid halv 3 så blev en rejäl sovmorgon ! Sitter och tittar på Twilight just nu och har just varit och ätit hos mormor :). Ikväll blir det ev. Mjölby och sen sover Sofia här för vi ska sätta oss på bussen redan kl 9 imorrn och sen möta upp Malin och åka och shoppa. Trötta kommer vi vara men skitsamma xD. Hoppas alla har en fin juldag så hörs vi lite senare ! <3 Kommer även upp ett tidsintällt vid 17 :)

Julafton- pics :)

Facelook, igga pyamasen och den omatchade koftan tack xD
outfit- en röd klänning fråm BIKBOK :)
Mormors julgran :)
Julklappar :D
Kasper <3
lilkusinen ville inte vara med på bild xD
Tomten och lilkusin

Glad !:D

Hej på er! Blir ett väldigt snabbt inlägg här :). Är jättenöjd med alla julklappar och jag fick typ allt jag önskade mig, julafton har varit jättrebra i är :D Hoppas ni också hade en bra jul med massor skratt, prat och självklart julklappar ;). Nu tittar vi på trolltyg i tomte skogen, älska det !:D
bästa julfilmen ;). BTW bilder på allt jag fått kommer imorrn :)

GOD JUL!

Nu är det äntligen julafton och jag är trött men glad. Kunde inte sova så mycket i natt, wonder why? Kommer bli en jättebra dag ändå känner jag på mig :). Ska vara hos M&M vid 13 och jag är praktiskt taget klar vilket är skönt, har bara klänningen, strumpbyxorna och skorna kvar att ta på mig :). Men jag ville egentligen bara önska alla mina bloggläsare en riktigt god jul så hörs vi säkert ikväll- God jul på¨er ! <3

Julafton

Det är helt enkelt omöjligt för mig att gå och lägga mig tidigt även om det är julafton imorgon eller ja idag egentligen ;) Haha nej men ska inte vara hos M&M förrän 13.00 så behöver inte gå upp förrän 10 typ, måste ju räcka med 3 timmar men man vet aldrig med mig, jag har nämligen lätt för att dra ut på saker i evighet och sen står jag där och är sen igen trots att jag tycker att jag har haft lång tid på mej xD Aja tänkte att jag skulle skriva ett inlägg när jag ändå inte hade något att göra men nu ska jag dra mig mot sängen, godnatt och god jul på er ! :D
Bjuder på en happyface-bild, det är ju trots allt jul ;)

Jag längtar ...

Gud, vad jag längtar till imorrn !:D Jag längtar till att få träffa familjen men mest längtar jag efter lillkusinen var ett tag sen vi träffades nu ! Jag längtar efter mormors julbord som är så himla gott:). Jag längtar efter Kalle Anka. Jag längtar efter julklapparna. Haha de flesta brukar inte säga att julklapparna är så viktiga men mig lurar ni inte ;) haha självklart är det allra viktigaste på julen att vara med familjen men jag tror inte på den som säger att den inte längtar efter klapparna ;). Jag tänker självklart visa upp allt jag fått i julklapp på juldagen :). Snart blir det att ladda inför julafton med dusch, kroppspeeling, ansiktspeeling, raka benen, föna och platta håret :) Imorrn ska jag dock ha lockat men jag måste platta håret dagen innan ändå annars är mitt hår ett jäkla virrvarr och då tar det flera timmar att få ordning på det xD.
Asså kan ni fatta att det är julafton imorrn, det har inte jag riktigt fattat än i alla fall. Tiden går så jäkla snabbt känns som om det var julafton 2009 igår. Tänk när man var liten då tyckte man att tiden gick jättesakta och det kändes evigheter tills det skulle bli jul och nu hinner man knappt uppfatta att tiden går xD.
Vet inte om jag hinner blogga imorrn, får se men annars God Jul på er alla ! <3

Julgran :D

Som ni märker så har inte vi en stjärna i toppen som de flesta andra utan vi har en spira vilket jag tycker är mycket finare :D

Ed, Edd och Eddy xD

Hej på er !:D Har inte orkat blogga än för installatörerna var här ett bra tag så jag drog över till M&M för frukost :). Morfar gick i pension idag och det är sjukt så mycket han fick :O Först fick han presentkort på JULA på 2100 kr, sen fick han 2 skit fina blommor, en presentkasse typ med glögg, apelsiner, ananas, te, bröd och mycket mer och 10 000 kr att resa för :O, jag vill med ha 10 000 att resa för !:D Nej men min morfar gillar inte att resa så pengarna gå nog till mammas, min, Veras och mormors resa nästa år, dock ska jag försöka att få med morfar ;).  Aja denna dag är en slapp dag och jag sitter bänkad framför min tv då vi som sagt fick nya kanaler idag, såg just Hannah Montana- the movie den var sådär och nu tittar jag på Ed, Edd och Eddy på Cartoon Network xD. Var ett av mina favvoprogram när jag var liten så jag tänkte att jag skulle se det nu bara för att liksom men känns inte lika roligt längre, känns väldigt larvigt och ja det är nog inte något för mig längre xD
en av blommorna som morfar fick :)
Grattis till pensionen morfar !:D <3

Trööött -_-

Nej nu säger jag godnatt och går och lägger mig. Valde att sova i mitt rum i natt så ska smita ner i källarn och lägga mig när installatören kommer, 3 täcken kommer behövas typ xD Haha nej får hoppas på att det inte är så kallt ;). Måste ju faktiskt få sova dagen innan julafton och allt annars kommer inte jag vara särskilt rolig och det gillar inte min familj för dom vet hur jag blir när jag sovit dåligt xD. Aja men vi hörs imorrn när jag sovit ut, Godnatt ! <3

Hemma :)

Nu är jag hemma efter en kväll med underbart folk :D. Först blev det som sagt pizza med Sofia, Malin, Kerstin och gamla klasskompisar, väldigt trevligt faktiskt :D. Satt och snackade och åt i typ en och en halvtimma sen så drog jag och tjejerna hem till Fiiah och sen bussen till Mjölby. Där bar det av till ante där man umgicks med roligt fölk :) Trevlig kväll men nu blir det ingen utgång för mig förrän tidigast nästa vecka för har fullt upp. Så här ser mitt "julhelgsschema" ut:
23:de: Installatörer kommer och då blir det att bänka sig framför tv:n då vi kommer ha massor kanaler ;)
24:de: Fira jul med familjen hos mormor
25:de: Pappa kommer ev. hit beror på om vilket humör jag är på och om jag har lust. och så middag hos mormor, rester.
26:de: Heldag med tjejerna på julrean i ikpg, shoppa!!:D Sen hem till mig där vi ska mysa framför någon film och sen dela ut julklappar :) '
27:de: ska jag se till att plugga lite och sen kanske dra in till mjölby eller blir det en myskväll med familjen :)
Sen har jag inget inplanerat förrän nyår ;)

Stress...

Ska träffa Malin om 10 minuter typ och jag sitter fortfarande i mysbyxor, oopsi xD. Haha lite stressigt känner jag men självklart gjorde jag mig tid att skriva ett snabbt inlägg här:). Blir att dra att käka trots att jag inte är ett dugg hungrig just nu men får väl hoppas att jag blir det annars blir det inte mycket pizza för mig xD. Nej men vi ses ikväll, sweethearts!:D

Lite slapp innan fix

Nu blir det lite slapp innan jag måste fixa mig =). Ska ju som sagt ut och äta pizza med tjejerna och några gamla klasskompisar :) och sen bär det direkt av till Mjölby tror jag där vi ska träffa lite underbara människor ;). Jag har jävligt ont i min ljumske om ni ville veta, har typ legat konstigt i natt och sträckt mig eller något :S.
I morgon vid typ 8 :O kommer några installatörer som ska installera in nytt abonnemang och dekoder till tv:n då vi bytt från boxer till viasat så i natt så kommer jag placera mig på en madrass i Veras rum och sova där så jag kan sova ut dagen innan julafton och allt men frågan är om jag kommer kunna sova ändå för hon pratar i sömnen och kan ha långa dialoger med sig själv, lite roligt där xD
Blir nog ett till inlägg innan jag drar annars så skriver jag när jag kommer, vet inte riktigt när än ;). Ha en fin kväll allesammans :)

Vaken :)

Tog ett tag för mig att vakna men har sovit väldigt oroligt i natt och jag vet inte varför. Vaknade första gången vid 6 och efter det har jag vaknat och somnat om fler gånger men orkade inte gå upp förrän nu. Men är rätt pigg ändå men mitt hår är ett enda stort virrvarr så ska försöka att klara ut morgonrufset nu xD Godmorgon på er i alla fall :)
bjuder på en halvgammal bild :)

Nyduschad och varm =)

Blev en promis med BV förut, kallt som fan men ändå rätt skönt att få röra på sig lite :). Men jag frös verkligen som en gris och jag slutade inte frysa när jag kom in utan låg under ett stort täcke i soffan och hackade tänder :S. Men efter att ha sett en film så hoppade jag in i duschen och satte på jättevarmt vatten, funkar faktiskt om man fryser. Man kanske kan tro att man blir ännu kallare när man kommer ut ur duschen och allt men nej håller sig varm aslänge :). Lite konstigt att jag är så frusen på dagarna egentligen för i mitt rum har jag inte ens elementet på och det är verkligen kallt men jag kan inte sova om det inte är så xD Haha nej men nu blir det lite FB, TVmys och sen sängen :) Godnatt !
'
Hihi ni vet att jag älskar dessa små söta nallar !:D

Jag har tänkt på en grej...

Jag har tänkt på en grej rätt mycket. Mitt liv har förändrats så himla mycket på bara 2 år. Förra julen var ett helvette för mig, jag såg inte fram mot det alls, jag hade för mycket tankar om hur allt skulle bli och jag hade för mycket runt om mig just då. Jag kan höra andra säga att de helst av allt vill hoppa över julen i år och det har slått mig att jag kände precis samma sak förra året men jag insåg inte det då hade helt enkelt för mycket att tänka på då. Nu när jag hör folk säga så så kan jag tycka att ingen förtjänar att känna så, jul är ju ändå en dag då man ska ägna åt familjen och ser man inte fram emot det då har man rätt lite hopp kvar och man mår nog rätt dåligt, vissa har ju inte ens en familj. Jag har tänkt på det ibland, alla förtjänar ju att fira jul och att se fram emot en dag med familj och vänner men har man ingen familj eller om de vänt en ryggen så kan man inte göra så mycket och man tappar lätt lusten att fira julen eller göra något överhuvudtaget. Tur nog har jag inte varit där det har varit andra orsaker men jag har alltid haft min familj och mina vänner där och jag kan inte ens tänka mig hur det är för dom som inte har det. Nu ser allt helt annorlunda ut och jag längtar massor efter jul, rätt knäppt egentligen hur något kan förändras så snabbt. Det enda som är jobbigt i år är att jag saknar någon något förskräckligt och jag tänker mycket på att han inte kommer vara med i år och det gör ont att tänka så. Jag har dock aldrig tänkt tanken att han säkert har det bättre där han är nu för det tror jag inte, han trivdes mest med familjen och han var alltid med och jag vet att han även kommer vara det i år men på ett annat sätt.
Det jag ville säga egentligen var att alla förtjänar att fira jul och att ha en familj, att känna sig älskade och ja, jag tycker det är hemskt att höra att vissa inte tycker att det är så. Livet är helt enkelt orättvist...

Lov!

Äntligen! Nu är det lov och det kunde inte vara skönare :). Dagen i skolan var väldigt chill. Pyssel med 2:orna och 3:orna, tipspromenad,  lunch, matte( jag hade exakt G, fatta vad gött:D) Dans med alla BF:are och OP:are och sen julklappsspel. Haha när vi soelade julklappsspelet så satt alla och skrek typ för att man skulle skynda sig xD. Haha roligt där xD. Dagen ser annars rätt lugn ut, blir familjen och sen promenad med Sofia och kanske Malin om hon vill :)
Imorrn blir det att träffa Kerstin, Malin, Sofia och Jakob på dagen och sen på kvällen åker jag in till mjölby för att träffa mina darlings, låter ju som en kanondag !:D

Film :D

Nu ska vi ha filmmys här hemma :D. Låter ju kanon tycker jag:). Blir en sån där lugn kväll vilket känns skönt, behöver ju vila upp lite när vi har gått klart terminen i skolan och allt.(Y) Detta blir sista inlägget idag så sov så gott i natt ;)
Denna film ska vi se =)

Bara en dag kvar !:D

Jag är trött men glad för idag är det bara en skoldag kvar till lov! Slutade dessutom 2 timmar tidigare idag alltså klockan 2. Mamma kom och hämtade mig och Sofia på skolan och vi åkte till kvarnen för att handla sista grejerna till julklappsspelet imorrn och det känns rätt skönt att vara klar med allt som har med julklappsköp att göra nu, inget mer att oroa sig för innan jul utan nu är det bara att njuta och invänta den stora dagen, som är min favoritdag på hela året. Älskar sommaren men julen är ändå bäst och mysigast !:D Nu ska jag ta och käka lite och sen kommer Hasses syster och hennes kille så då blir det fika :). Får se om jag hinner blogga mer idag annars så skriver jag imorrn när jag kommer hem, typ vid 5  :) Kram !
Bjuder på en bild på den jag saknar mest på hela jorden och på underbara lilla Bella. Saknar dig något otroligt, gubben och jag tänker på dig varje dag ! <3

Godmorgon sunshines !

Kände inte för att blogga mer igår utan blev film och mys istället. Vaknade av att klockan ringde vid 9 och har fixat mig och ätit frukost. Nu är jag klar och det är typ 30-40 min innan vi ska åka, kunde ha sovit lite längre men jag trodde att vi skulle åka buss men Sofias mamma är så snäll så hon skjutsar oss i stället :D. Börjar fem över elva som vanligt och sen kommer mamma och hämtar efter skolan så ska vi åka och köpa julklapp för vi i klassen ska köra sånt här julklappsspel vet ni :). Vet inte när jag hinner blogga ikväll för vi får främmat med men vi får se ;).
Gaah bara 2 dagar kvar i skolan, känns sjukt gött med lov. Tänk att jag har gått en hel termin på gymnasiet nu, tiden har gått sjukt snabbt men den kan gärna få gå lite snabbare ;). Haha nej men ha en bra dag alla !:D

Hungrig !

Nu har vi klätt granen och den blev jättefin :D. Visar bilder någon annan dag. Nu är jag hungrig och maten är snart klar, perfekt ju !:D Idag blir det potatisgratäng med veggiesnitzel, älskar potatisgratäng :D Men nu ropade mamma så vi hörs later !:)

Städmorgon

Sitter faktiskt fortfarande i pyamasen och funderade ett tag på att göra det hela dagen men nej känner mig så ofräsch då! Idag har jag städat hela morgonen och nu är det jättefint i mitt rum :D. Har dammat, damsugit, plockat i ordning på sminkbordet (har nog aldrig varit så städat där som det är nu xD), slängt halva garderoben i tvätten xD och bytt påslakan, duktig där tycker jag. Har även slängt i en tvätt i tvättmaskinen, gud jag skäms lite när jag tänker på att för bara ett halvår sen eller år kunde jag inte tvätta :O och nu tycker jag att det är det lättaste som finns typ! Ska snart klä granen med familjen med, självklart har vi en riktig gran eftersom att jag bestämmer i det här huset och jag älskar när det är äkta ;). Haha nej men nu ska jag gå och dra på mig lite myskläder :).

Pulkaåkning med tjejerna förra fredagen :)


Red velvet

Enkelt snyggt och juligt men jag kan inte hjälpa att sakna mina sommarfina naglar, då dom även var längre
Somriga och fräscha :)

5 dagar kvar till jul !

Nu börjar min nerräkning, eller nu ljuger jag den började för 2 månader sen typ med bara lite överdrivelse xD .Haha nej men jag älskar verkligen julen, den är sjukt mysig och jag blir så glad när hela min underbara släkt (ja t.o.m min morbror är underbar trots att vi bråkar och tjafsar 24/7, vi kallar det BTW "diskussioner" men vi vet båda att det inte är sant xD) är samlad och har mysigt och roligt tillsammans. Tänkte ta och berätta lite om hur min ju firas nu när jag har tid och innan jag ska gå ut i mörkret och ge kaninen mat.

Jo, först så brukar jag vakna så där vid lagom tid och då ligger jag och drar mig ett tag tills mamma kommer in med morgonjulklappen (enda sen jag slutade med julstrumpa har jag fått julklappen som man får på morgonen av mamma, var inte redo att ge upp den ! xD), brukar oftast vara något jag kan ha under dagen, därför får jag den på morgonen. Sen brukar jag gå upp, fixa hår och smink. Tjafsa med mamma om att jag visst inte behöver frukost när vi ska äta vid 2, det slutar alltid med att mamma vinner och jag trycker i mig några skedar fil. Sen när jag har klätt på mig så går vi över till M&M där det blir mat med hela familjen, älskar mormors julbord! Vi sitter och pratar och äter lugnt tills vi kommer in på något känsligt ämne (oftast jakt) och jag och min morbror börjar argumentera. Han är nämligen jägare och jag är ju vegetarian så ni kanske fattar ;). Aa lite småbråk blir det tills de andra får damp på oss. Sen blir det en liten promenad och Sen blir det Kalles jul med glögg och Baileys, mums !:D Sen kommer tomten (ja, vi har fortfarande tomte då min lillkusin bara är 6 år och det snart kommer en till knodd. Haha på tal om det vet ni vad min kusin sa för ett tag sen? Jo hon bara: Vet du Ella? Det morfar som är tomten. xD Haha vilket det visserligen har varit de senaste åren men annars brukar vi ha en annan) I alla fall tomten delar ut julklappar och vi öppnar dom när han har gått, förutom lillkusinen såklart xD Efter det brukar vi äta gröt och mysa. Sen brukar vi åka på midnattsmässa några av oss och trots att jag inte är kristen brukar jag tycka att detta är mysigt !:D
Ja nu har ni fått reda på hur mina jultraditioner ser ut :)
Bild från förra julen :)

The family stone

Har varit på promenad med Sofia efter över 3 timmars pysslande med hemgjorda julkort, julklappsrim och juklappsinslagning :). Jag älskar egentligen att pyssla men det blir sällan att jag tar mej tid och sätter mig och gör det, men när jag väl gör det så blir jag så koncentrerad och tiden bara flyger iväg så blir inte att jag har tid med det så ofta men jag tycker att det är mer personligt med julklappar när man gör på detta sätt, det är liksom en tanke bakom det hela då och man vet att personen lagt ner mycket tid på att göra det. Nej nu ska jag inte tjafsa mer om pyssel utan nu ska jag lägga mig i soffan och titta på The family stone som går på 3:an nu :D Många bra skådisar i må jag säga :D

Fullt upp idag !

Hej på er! Har inte hunnit blogga för jag har haft fullt upp idag, Har gjort egna julkort och hittat massor med julklappsrim som jag ska ha till julklapparna. Älskar sånt !:D Blir inget långt blogginlägg tänkte bara säga att jag lever  :) Haha nej nu ska jag slå in två julklappar och sen är jag klar !:D kram på er !

sofia här :D

Ellaah orkar int med er ;)
Så jag fick se till att hennes blogg blir uppdaterad ist.
Nu ska vi kolla på Paranormal activity 2. Scary as hell. Men vi överlever. Sen blir det Sims för hela slanten :D
Nu till dipp, dricka o ett glas vin till det blir perfaaa :D 
XOXO
You know you love meee :D 
 

Myyyys :D

Har varit sjuk seg sen jag kom hem och soffan har varit min frizon typ xD. Ska snart käka makaronipudding, mums tkr det är gött ! Sen kommer Sofia hit och vi ska mysa som sagt och jag bestämde vilket film vi skulle och det blev Paranormal activity 2 vilket Fiiah tyckte lät bra. Haha vi är lätt skräckfilmsnördar no.1! Sofia skulle ta med sig dipp så får väl se om vi har typ chips annars får vi doppa grönsaker, gott det med ju !:D Nej nu ska jag se om mamma behöver någon hjälp med matten.
P.S Det är bara 13 dagar kvar tills mitt syskon är beräknat att komma, såå kul ska det bli !:D
BV forever ! <3

Friiidaay !:D

Gud vad skönt med fredag ! Slapp dag i skolan men vi hade matteprov vilket jag känner gick åt helvette, fan jag som verkligen ville klara det men aja får vänta på resultatet och så. Slutade vid halv 2 drog till stan med Sofia, gick ett varv och tittade i affärer. Sen hämtade Jesper oss och vi åkte en sväng sen skjutsade han hem oss, gulligt av honom tycker jag :). Har just ätit mellanmål, blev rån och ananas, mums !:D Så nu är jag mätt. Ikväll kommer Sofia hit och vi ska ha myskväll, låter väl bra? Blir nog en liten promenad (om jag får bestämma ;)), the sims och någon film :). Kommer bli en riktig slapphelg för har inga läxor eller något att oroa mig över så det kommer bli en skön helg och sen går vi bara 2 dagar och så är det lov !:D Så gött!

Tjenixen :D

Är på väldigt bra humör idag faktiskt trots att vi har lång dag :D . Låter bra va? Sitter just nu i bibblan och har fördjupningsarbete om alkhol, passar ju perfekt ;). Haha xD Dessutom kan man sistta vid FB och bloggen och fördriva tiden lite utan att lärarn märker något ;). Har lunch om en kvart och sen så har vi 2 lektioner kvar, slutar 4 men hoppas på att få sluta tidigare för sista lektionen är sååå seg ! Aja vi ses ikväll, kramisar!

Down the block there's a riot

Ikväll blir det att mysa galet :). Haha nej men hade tänkt träna lite på matten med för har ju prov på fredag men tror att jag bara läser igenom sammanfattningen idag och lämnar resten till morgon dagen, sååå typiskt mig ;) Haha undrar ni över rubriken så är det namnet på gårdagens avsnitt av Desperate Housewives som jag missade så ska se det nu istället. Låter great tycker jag :). Sen blir det mys med familjen och lite käk, har inte ätit middag idag så börjar bli lite småhungrig ;). Det här blir sista inlägget idag för har ju som sagt annat att ägna mig åt. Men skriver imorrn eftermiddag efter skolan :D .
Den här nya karaktären gillar vi inte ! Han försöker ju bara förstöra mellan Keith och Bree, usch hur kan han göra så mot sin egen son ?

Fikatime !:D

Nu drar jag till M&M och fikar. Mums !:D Är snart klar med hela recensionen i svenska som vi har, stolt är jag !:D Haha nej men nu längtar jag förbaskat mycket efter jullov hörreni ! Ska bli så himla skönt :). Längtar till fredag med då det ev. blir myskväll hemma hos mig med tjejerna, kanon! Hah helt osammanhängande inlägg men det får ni tåla ;). Vi ses ikväll! <3

Ledig !

Har inte kunnat blogga för satt antingen på en bil, ett tåg eller på en buss hela dagen igår. Från klockan 7.20 till klockan 00.00 typ ? med lite små uppehåll. Hände en grej i familjen som jag inte vill ta upp här vilket gjorde att jag är ledig idag pga stress och sömnbrist. Men ska göra läxor och sånt som är behövligt nu så vi ses lite senare ! Kram ! <3

Medium :)

Har inte orkat blogga idag så skriver lite nu istället:) Tittade på Svenska hollywood fruar för ett tag sen. Haha Marias kommentar var ju fan dagens bästa: Vattnet gick sönder !! Haha när hennes kompis vatten gick, lite rolig är hon faktiskt xD Nu sitter jag och tittar på Medium och efter det blir det att gå och lägga sig för ska ju på rättegången jag berättade om i morgonbitti så måste vara utvilad :). Mysig dag har det varit tycker jag så nu ska jag fortsätta att mysa lite, låter bra tycker jag :D
Bjuder på en mysbild, tänk om man hade en öppen spis hemma med en liten brasa i, ååh mys! :D Har faktiskt haft det när pappa bodde på landet, mysigt värre är det :)

Pigg och utvilad

Nu har jag sovit riktigt länge, gick upp 10 över 10. Det behövdes kan jag säga. Men blev först väckt redan vid 8 av grannens hundar. Asså ibland vill jag bara gå ut och skjuta dom (kan inte fatta att jag just skrev det där!:O) eller deras ägare då, ja det är mitt morgonhumör och då blir jag riktigt förbannad om någon försöker väcka mig speciellt när det är enda sovmorgonen i vecka vi har. Ganska skönt att de ska flytta faktiskt för de håller ju inte koll på de små busen xD. Aja men syndast är det lätt om Hedda som trodde att vi börja 11 och sitter i skolan nu, stackars liten ! xD Nej men nu ska vi åka till skolan snart men vi hörs i eftermiddag. Håll tummarna för mig idag då det är dansuppvisning och jag har inte ens sätt hela dansen än xD (Y)

Terrordåd

Tänkte blogga lite om terrordåden som inträffade i stockholm igårkväll. Blir ju helt skakad över att sånt här inträffat i Sverige, sånt händer liksom inte här. Men tydligen gjorde det det men vi ska väl vara glada att det gick så bra som det gick i alla fall. Kunde ha blivit värre när självmordsbombaren bombade sig själv, fattade inte riktigt men han hade fyra eller fem bomber på sig? och som tur var så var det bara en som utlöstes annars hade det blivit en stor massaker i Stockholm och hundratals människor kunde ha dött. Nej fy vad läskigt alltså, kan bara tänka mig hur folk som var i närheten vid den tidpunkten reagerade när de hörde den öronbedövande explosionen, jag själv hade ju blivit skiträdd och säkert gråtit floder av chock och rädsla. Likdant med bilen som blev spräng efteråt läskigt det med för kunde ju har varit någon som var så nära att den hade blivit skadad eller avlidit. Första gången man är glad att man inte bor i Stockholm typ. Aja får hoppas att det slutar här och inte blir något mer liksom.
Läskigt värre!

Dreaming people <3

Nördar denna låt massor just nu !:D Jay är helt enkelt bäst och han kan faktiskt gå långt om han bara har viljan, tror jag. Det är helt enkelt något speciellt med den killen, han har sångrösten, han har namnet och han har utstrålningen och självförtroendet (nu efter idol alltså, shit vilket självförtroende han har fått från när han satt där på idolauditionen och spelade på sin gitarr med ett blygt leende och blicken stirrandes ner i marken till nu, det är ju helt sjukt !)
Vaknade vid 11 idag och gick direkt över till M&M där jag åt frukost och snackade lite med dom. Kom hem precis nyss typ och ska snart få på mig lite kläder för pappa kommer vid 2 och hälsar på lite. Imorrn är det skola men vi börjar inte förrän 12 vilket gillas starkt !:D Sen har vi gympa, träna på dansen och sen uppvisning :). och på tisdag ska vi på rättegång med klassen, blir nog bra :). Bara 7 skoldagar kvar, sååå skönt ! :D
bjuder på en gammal bild :)

Sååå trött !

Har inte hunnit blogga alls idag, har haft så himla fullt upp ! Åkte och handlade vid 11 och var så himla trött innan så orkade inte blogga, handlade klart alla julklappar vilket är himla skönt för nu behöver jag inte oroa mig för det ! Vet inte riktigt när vi kom hem men blev att äta snabbt och sen slänga sig på bussen med Sofia. Mötte upp Joline, Malin, Emma, Fillo och Ante och vi drog till någon som kallades Stubben på fest. Var inte alls tagg i början och han spelade asdålig musik, typ reggae, 80- och 90-tal och värsta lugna låtarna. Verkligen inget att festa till. Men blev lite Tequila så piggnade till lite xD haha sen när Sofia och jag skulle dra så missade jag sista trappsteget i trappuppgången och åkte rakt in i Sofias bakhuvud och slog tänder och bet mig själv i läppen och Sofia åkte in med huvudet i dörren. Haha måste sätt skitkul ut xD Men jag blödde massor kan jag ju säga men kunde inte sluta garva ändå men ja nu har jag skit ont i två framtänder och har svullnat upp på nederläppen, såå snyggt !
Nu ska jag sova, godnatt !

3 timmars sömn

Nu är jag hemma och jag är jättetrött. Hade en jättetrevlig kväll med Sofia, Malin och Tyra !:D Åkte pulka i en och en halvtimma typ och sen frös vi och Tyra var trött så vi gick hem till mig. Jag bytte om och sen så gick vi och lämnade Malin på station, längtar redan efter ungen eftersom jag vet att det säkert kommer dröja ytterligare en vecka innan vi träffas :(. Sen bar det av hem till Sofia där vi chilla och beställde pizza :). Idol blev det sen och ja vad ska jag säga, har aldrig varit så kär in något som jag är i Jays röst. Haha skämta xD. Men nu är jag hemma och ska sätta mig i mammas rum och se utröstningen:). Nu tar vi hem det här Jay, okej ? :D Hihi nej nu måste jag skynda mig och sen blir det bums i säng så jag är utvilad för julshopping imorgon är skittrött efter bara 3 timmars sömn i natt :S Sovgott ! <3
Bästisar där ! :D <3

Sofia gästbloggar!

Hallå alla läsare. Sofia här! ;)
Ellaah har int tid att blogga nu. Vi sitter hemma hos mej o kollar på Idolfinalen. Jay ä sjukt bra!
Både jag o hon tkr att han gör Like a prayer så jävla mkt bättre än orginalt Madonna.
HAN ÄR KUNG helt enkelt!

Nyfiken på hur vinnarlåten låter med honom :D
XOXO/
Sofia, coolast här :D hehe nu driver jag med er ;)


Pulkabacken !:D

Sitter just nu i ett par strumpbyxor, ett par tajts och ska snart dra på mig ett par mysbyxor för nu är det nämligen så att jag, Sofia, Malin och Tyrisen ska gå till pulkabacken. Man är faktiskt aldrig för stor för sånt och trots att jag inte är ett stort fan av vintern eller snön så måste man ju ta vara på den när den väl kommer :). Blir att dra ut i drygt 2 timmar sen drar jag hem och käkar. Sen blir det att dra till Sofia för att se på Idol, great kväll tycker jag !:D Men måste fixa lite nu för ska dra och möta tjejorna och 20 minuter. Kram på er!
SANT ! Aldrig för gammal var det, ja xD

Freeeeedag FTW ! :D

Idag är det fredag och det skulle inte kunna vara skönare asså (Y). Jag älskar fredagar så jäkla mycket, bästa dagen i veckan. Haha ja nu vet ni min kärlek till fredagar med xD. Var en rätt chill dag i skolan, lite dator, grupparbete och lite enskilt sen vid halv 2 kom Sofias pappa och hämtade oss. De har sånna här solrutor därbak eller vad man säger så man inte ser in så när Sofia ska öppna dörren så öppnar min pappa och skrämmer skiten ur oss xD. Haha ja ni, dagens där eller xD. Fiiahs och min pappa jobbar båda på BT och ibland samåker dom som jobbar där. Aja kom hem och käkade lite och nu ska jag ringa Malin och tvinga in henne till Skänninge ikväll (Y). Ha en perfekt fredag !:D

Bra avslut på veckan ! (Y)

Jag är sådär trött och skönt avslappnad, fattar ni vad jag menar ? xD Och då är det jävligt gött att inte ha läxor och prov, så himla skönt ! Har inget förrän nästa vecka och det gillas starkt !(Y) Hihi känner att avslutet på denna veckan är bra och även avslutet på året, det är ju faktiskt inte långt kvar innan året är slut och mycket kommer hända innan dess, bra saker ! :D Lov såklart, fredagarna med tjejerna (imorrn ska vi åka pulka med Sofias lillasyster, gulligt va? xD), träffa efterlängtade kompisar som Jakob och lite andra, jul med familjen, jul med tjejerna (ja, vi brukar ha en liten egen minijul då vi myser och delar ut julklappar vi har köpt till varandra :)), nyår och någon gång där emellan kommer mitt syskon. Är det inte perfekt ? Jag älskar denna jul! Med tanke på hur förra var så kan jag inte vara annat än glad just nu ! Fan vilket slut på året jag hade förra året, sjukt så ledsen och så dåligt jag mådde och det är dels tack vare mina underbara vänner som jag mår så mycket bättre idag, utan dom hade jag inte klarat det. Tack älsklingar ! <3
ska klä granen någon gång de närmaste dagarna med :). Vi har alltid en äkta gran bara för att jag hotar med att jag inte tänker fira jul annars xD haha men det är ju 100 gånger mysigare att ha en riktig och de doftar ju så himla gott med. Ingen riktig jul utan en riktig gran tycker jag :) Den enda nackdelen är väl att den barrar så förskräckligt och att mina katter gillar att klättra upp och lägga sig på grenarna, fråga inte varför, verkar ju väldigt oskönt tycker jag xD.

Ingen inspiration

Jag har inte haft någon inspiration till att blogga på några dagar det är därför det har blivit lite glest med inlägg. Just nu sitter jag och tittar på Bonde söker fru, stackars lilla Thomas asså !:( Aja detta har varit en skön dag, skolan var chill trots att det var lång dag och vi hade prov vilket gick bra, läxförhör vilket också gick jättebra :). Sen hade vi metod men han bara vara med i 2o minuter för sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte till tandläkarn. Idag är också första dagen på länge vi inte har någon läxa vilket är grymt gött, är helt trött på prov och läxor nu. Har ett prov kvar tror jag och lite läxförhör innan lovet men det ska nog gå kanon :D. Snart blir det Grey's och mys med mamma. Skriver mer imorrn då jag eventuellt kan ge er ett jättesmaskigt recept på ett julgodis, mums !:D
Här är en version på godiset, kan visa våran imorrn. BTW våran ser mycket godare ut, thihi xD

Desperate Housewives och Cougar town

ja det är vad som står på schemat härnäst. Har lite mys med mig själv för är ensam hemma, Hasse är på möte och mamma är på julbord med jobbet. Haha ni fattar inte hur mycket jag stressar med det här inlägget, skriver typ så fort att jag skriver fel ibland men det är bara för att jag ska hinna gå och hämta ett glas cola efter jag har skrivit det här inlägget och innan DH börjar. Har pluggat jättemycket nu och tycker att allt sitter, lite grejer är svårt men det går nog bra  :) brukar inte ha några svårigheter. Nej nu måste jag springa ut i köket. Sov gott ikväll så ses vi imorrn <3

Hejsan

Blev inget långt besök på VC ändå. Fick lämna in provet och så fick vi vänta ett tag och sen sa dom att de skulle skicka det till Linköping så jag får provsvaren på torsdag. Läkaren frågade flera gånger om jag var gravid och varje gång sa jag nej men han verkade inte ge sig. Aja nu ska jag plugga och lite. Ha en bra dag ! :D

Godmorgon alla solstrålar!

Lite puckat är en grej, jag är den enda jag känner typ som säger Godmorgon och inte gomorron. Ville bara påpeka det men det är ju ingen nyhet att jag är lite udda xD. Vaknade vid kvart i 8 och gick upp och tog ett urinprov, hur jävla äckligt som helst tycker jag! Aja sen ringde jag VC och jag har tid där vid 10, bara hoppas att mamma kommer hem från BM innan det för jag hatar att gå till läkaren själv. Ringer väl mormor annars men ja vi får se. Ska snart göra mig lite frukost och dra på mig kläder. BTW så har jag åkt på någon förkylning och har spenderat morgonen med att ha hostat en hel del :/. Men ni, vi hörs när jag kommer hem sen. Hej då <3

Du vet precis hur det blir när vi bråkar

Hej på er eller godnatt kanske  ;). Har varit i skolan hela dagen och hade utveckligssamtal. Gick bra och jag ligger på minst G i alla ämnen, MVG i engelska, VG i samhäll och de andra fick jag inte reda på än vet bara att jag är godkänd :). Mamma ringde VC idag för jag har haft ont i magen, ont i ryggen och kissat stup i kvarten efter urinvägs infektionen så ska ringa dit i morrn och bestämma en tid under förmiddagen som jag ska träffa en läkare. Så blir ingen skola för mig i morgon eftersom jag inte riktigt vet när jag ska dit eller hur lång tid det tar. Hoppas nästan att det är att infektionen har kommit tillbaka annars kommer det nog bli en lång dag på VC med blodprov och skit och det har jag inte tid med för måste träna till prov som jag har på onsdag. Borde ha tränat idag med men orkade inte xD Haha så blir att råplugga i morgon men det är prov i samhällen och det är något jag alltid haft lätt för så blir nog inga problem. Blir nog dåligt uppdatering imorrn med men sen ska jag bli bättre. Godnatt på er! <3
Usch det är jag inte särskilt sugen på :(. Sjukt spruträdd och så gör det ju förbannat ont !

Varför ogillar man ibland en person för det man i annat fall älskar den för?

Okej, ingen fattar rubriken så nu skiter vi i den xD. Har inte hunnit blogga idag för gick upp vid halv 1 och sen dusch, frukost och åkte lämna Vera. Så kom inte hem förrän 8? typ. käkade och hamnade här men känner inte för att blogga idag så tänkte bara säga hej och upplysa er om att jag älskar Petter, Bruno Mars och Eminem, så bäst och det är vad jag lyssnat på idag (Y). Men vi hörs imorrn kram på er ! <3
sötis! Och den blicken, gaah säger jag bara ! xD

Nattuggla No.1

Haha jag älskar att sitta uppe länge om nätterna och gå upp sent på mornarna!:D Får ju passa på när det är helg ju ! Ska sitta uppe ett tag till men sen måste jag faktiskt gå och lägga mig för sover jag för länge i morrn så kan jag inte sova imorrnkväll. Planer för veckan är skolan som vanligt, måndag kvartsamtal och plugga, Tisdag plugga, Onsdag tandläkarn och plugga, torsdag prov, fredag bad med tjejerna. Låter det kul ? xD haha nej bara fredagen. Men ska fixa lite innan jag ska sova. Godnatt på er ! <3

Adventsmys

Mormor och Morfar har varit här ett tag och vi har fikat och haft det lite mysigt. Men sen blir jag uttråkad, fortfarande inte kommit upp i den ålder där jag tycker att det är kul att bara sitta och snacka om oväsentliga saker. Nej fy så jag satte mig här. Ikväll blir det filmmys och lite, får se om det går något bra på tv annars så flyttar jag mig in till mitt rum och ser om jag kan hitta någon bra film på datorn som jag kan se (Y). Snart blir det att se så mycket bättre. Me love Petter asså, han är så jäkla bra !:D Har växt upp med hans musik och jag tröttnar aldrig, hihi (A). Satellites blev så himla skön, han gjorde den verkligen till sin egna och gjorde om den till svenska. Ikväll är det väl Pluras kväll tror jag så vi får väl se hur det kommer låta ! ;)

Ni är bäst !

Var så himla skönt att komma ut igår, glömma bekymmer och typ var tillbaka i mitt gamla liv kändes det som. Jag älskar mina vänner och dom är bäst. Men jag säger som bästis, jag är inte den där som är ute halva nätterna och dricker längre så blir inte att vi träffas så himla mycket så därför är det så himla roligt när man äntligen träffar dom. Ni underbara brudar och grabbar ! :D <3
Idag har jag varit och gymmat så har inte hunnit med att göra något inlägg än men nu så ;). Körde dock inte så hårt idag eftersom jag varit sjuk och är förkyld men blev en powerwalk på gå bandet i lite mer än ½ halvtimma men gött att få röra på sig ett tag i alla fall. Efter det så åkte vi till en pizzeria och jag tog en räksallad, mums !:D Ikväll blir det adventsfika med mamma, Vera, mormor och morfar, vi tjuvstartar lite ;). Sen får vi se vad det blir men blir nog en myskväll med familjen och lite. Gött med helg är det!:D Hoppas ni får en skön lördag !:D
Träffade några av dessa saknade människor igår mfl. <3

Nattbloggning

Hej på er alla vakna och alla som gått och lagt sig vilket jag med ska göra alldeles straxt. Trodde jag skulle ta 9bussen hem men träffade alla goa och glada människor så när Malin åkte till Daniel så skjutsade Micke, Melinda och Avra mig och Fiiah till Ante där vi hade mysigt med de bästa eller ja de flesta var de bästa men var några småskitar där med, ursäkta mitt ordspråk men varför släppa in typ 97:or på en fest fattar jag inte. Men aa sen stack jag, Sofia, Emma, Fillo, Ralle, Simon, Coscos och Totte till Nadia där det var lite trevligt folk men sen vid 11 stack Fiiah och jag hem. Ska nämligen upp vi halv 11 i morrn och sen dra och gymma så behöver sömn vilket jag ska gå och få nu. Ses imorrn alla fina, Kram <3.

You just don't understand

Kom hem för ett tag sen och sitter och myser här. Har haft ont i magen stort sett hela dagen men orkar inte bry mej, det är helg och jag kan inte sitta inne hela tiden. Så jag och tjejerna ska dra till LKPG och shoppa. Robert undra om vi ville hänka till skylten för det var sån där allmän fest typ och jag pallar helt enkelt inte . Är varken sugen på hångel, dans eller tafs, haha nej men det är alltid så när man går på sånna fester, tro mig och nu när jag mår som jag gör så är jag ännu mindre sugen på det ! xD Så blir mysig shoppingrunda med Sofia och Malin och god fika på Espresso house, låter toppen!:D Sen lovade jag att träffa Fillo och de andra ett tag när jag kom tillbaka till mjölby, sjukt saknade är det allihopa !:D <3 Nej men nu måste jag äta och fixa för bussen gå om 55 minuter typ. Ses ikväll kram <3
Emma, jag saknar dej massor! <3

Dusch och sen sova

Jag sitter och slötittar på Criminal Minds men har fokuserat lite på datorn nu så vet inte riktigt vad det handlar om så ska springa ut i kylan och titta hur min kanin har det och ge den vatten och mat. Sen blir det dusch så jag hinner bli klar till Law and order: special victims unit, lite bra det faktiskt och så ska jag sova och läsa genom grejerna till provet en sista gång. Men vi ses imorrn, kram <3

Plugg

Nu ska jag ta tag i pluggandet, har inte orkat med det än. Har legat i sängen och tittat på P.S I love you så bra men man tjuter ju i genom hela filmen xD. Sen har jag bara slappat framför tv:n och vilat. Hade så ont i magen förut så att jag låg och tjöt, vad fan är det med mig egentligen? Aja nu ska jag plugga på provet, hoppas alla har en mycket bättre dag än vad jag har (Y)

...

Jag har så jäkla ont i magen så jag tror att jag dör snart men måste dra mig iväg till skolan imorrn ändå. Har ju provet och jag vill inte missa allt för mycket. Bara att slänga i mig några värktabletter och hoppas att det går helt enkelt. Blir inte så mycket bloggning idag för ska vila och pluggga. Men lovar att ta nya tag i helgen. Kram på er <3

:(

Ingen skola imorrn heller, mår inte alls bra. Har jätteont i huvudet och ont i hela kroppen så får bli att vila. Fick reda på av My att provet är på fredag istället för imorrn så får chansen att både vila och träna på provet (Y). Får se hur det är med mig imorrn men jag uppdaterar mer då. Puss
Ska ligga nerbäddad länge imorrn och bara se till att bli frisk!

Kallt, trött och seg

Åkte hem efter första lektionen, var inte pigg alls och är hur seg som helst. Imorrn måste jag gå för vi har prov och man får inte göra om dom eller något sånt där larvigt skit så ja får se hur det går. Just nu känns det som om magen ska vända sig ut och in på mig och jag fryser jättemycket, sitter med 2 täcken och 1 filt och typ huttrar. Ont i huvudet har jag med men nu ska jag inte klaga mer. Ska vila lite snart och sen ska jag träna till provet imorrn. Inte så svårt som tur är men satsar på ett högre betyg. Men nu ska jag vila lite och kanske spela lite sims.

Seg som ett as!

Asså usch detta är ingen bra morgon! Mamma väckte mig med att säga att det är -23 jävla grader ute och den första tanken som poppar upp i min hjärna är att jag ska förfrysa. Det är förbannat jävla kallt kan jag lova! Dessutom är jag hur seg som helst ich har svårt att få i mig frukost men ska försöka att trycka i mig en macka och en cappuccino. Känns rätt ovärt att ens gå ut idag så är det allt för kallt åker jag fan hem från skolan ! Aja ska dra nu men vi sesx i eftermiddag. Pussar på er! <3

RSS 2.0