Gud vad jobbigt!

Nyheter24 har typ blivit överbelastat av alla som tittar på showen så kan inte komma in på sidan! Det e bara för jobbigt! Kanske skulle gå och duscha istället och se det senare för ingen idé att sitta här och försöka när det inte går :(

Mina favoriter!

Mina favoriter är helt klart Jimmy, Alicia och Olle, shit vad bra Olle var ! Helt klart bäst denna vecka, han har så himla skön röst! Så hur mkt jag än alltid gillat Jimmy enda sen han var med förra året så måste jag säga att jag vill att Olle och Alicia ska gå vidare eftersom att det är en tjej och en kille som ska gå vidare. Ja vi får helt enkelt se hur det blir ;)

Idol och K&T Show:)

Ikväll blir det som vanligt att se idol och idag är Jimmy äntligen med, yay! Älskar hans röst, såå himla fin! Skriver såklart sen vilka jag vill ska gå vidare :) Sen ikväll är det ju även premiär för Kenza & Tyra Show vilket jag självklart ska se :). Ska bli så himla kul tycker jag, tror att det kommer bli ett väldigt roligt och bra program :D Missa inte kl 21 på antingen Tyras eller Kenzas blogg eller på nyheter24 ! ;)

Noll uppdatering!

Men jag har ju faktiskt vart i stockholm hela dagen och imorse innan jag åkte han jag helt enkelt inte  :(. Mässan var tråkig, det var inte så mycket mer än att gå runt och titta på massor hjälpmedel typ. Så vi tjejer, eller aa de flesta av oss drog till donken där vi satt ett tag. Gick tillbaka till mässan och satt på en bänk och väntade på att klockan skulle gå medan vi hade fin utsikt på en som jobbade i garderoben ;) Gick lite till på mässan och sen gick vi ut och väntade på att bussen skulle komma. Tittade på "på andra sidan häcken" under resan hem och sen lyssnade Fiiah och jag på musik och snackade massor skit. Mamma hämtade upp oss på skolan och sen hamnade jag här ;) Bjuder på lite bilder från idag med =)
Sofia
Elise
Karro
My
Hedda
Frida och Elin
Moa och Amanda

Kungarna av Tylösand

Det fanns inget annat att titta på så därför sitter jag och tittar på detta program. Jag har inget emot deras livstil alls för det är liksom deras problem men i mina ögon ser allt bara tragiskt ut. Hur fan kan man leva sådär? Jag skulle må psykiskt dåligt om mitt hus såg ut sådär, jag menar kakor och skit över hela golvet nej fy fan vad äckligt! Aja men det e som sagt deras egna val och de valde själva att ställa upp i detta program men jag skulle aldrig göra det. Men vi är alla olika och det är tur det ! Bäst i idol idag tycker jag var Minnah och Daniel så jag hoppas verkligen att det är dom två som får gå vidare :). Efter utröstningen går jag och lägger mig, ska upp vid kvart över 6 imorrn så vi hörs inte förrän imorrn kväll någon gång, vet inte när jag kommer hem riktigt :/.
Haha jäkligt kul att höra Jockes östgötska för den e rätt bred ändå  xD

The blind side

The blind side var en jättefin film! Den var helt enkelt skitbra och jag rekommenderar alla att se den, det e verkligen värt det. Mamma kom hem för ett tag sen så ska väl snacka lite med henne och käka och se idol men skriver lite sen efter idol vilka mina favvosar är idag ;)

Jag älskar Håkan!

Gud vilken fin röst Håkan Hellström har! Så musikalisk och så bra ! Just nu knarkar jag lite Håkan-musik. och funderar på om jag ska lägga mig och titta på film :). The blind side, kanske den verkar ju så himla bra men sorglig men jag älskar sånna tjutfilmer, det är faktiskt de bästa tycker jag. Men får se hur jag gör, har ju inget annat för mig egentligen. Jag har skrivit lite idag, ååhh vad jag är glad att min inspiration har kommit tillbaka! Haha xD Nej men ikv kan ni väl lista ut vad som händer? Idol såklart ;) Imorrn blir det stockholm och det är bara att hoppas att mässan inte är så tråkig som jag tror. Någon som kommer däcka på bussen på morgonen är i alla fall jag, fyfan vad seg jag är om mornarna!
ska jag eller ska jag inte? xD

Tjurig !

Jag är tjurig men får faktiskt inte veta varför, haha! Nej jag bara skämta nu ska jag inte vara elak! Kom hem för ett tag sen slutade typ 3 timmar tidigare idag (Y) Gött som fan så Fiiah och jag drog ner till stan och köpte godis till stockholmsresan imorrn :) Träffade på Figge, Jesper och Albin på stan så snackade med dom ett tag innan morfar kom och hämtade mig och Sofia :) Sitter nu och käkar mellis blev gröt med macka, fick ta något rejält för blir inte mat förrän mamma kommer hem och det kan bli hur sent som helst. Jag har en pluggfri dag idag i alla fall (Y) Så nu ska jag bara slappa här ett tag och sen vi får se;)!

Måste bara inflika xD

Såg nyss Idol och tänkte bara säga vilka mina favoriter är från idag :). Alice (helt klart !), Elin, Emil och Sassa. Shit jag älskar rock och Sassa är ju bara för bra, damn girl! Men nu börjar utröstningen om bara en minut typ.. Men aja vi hörs imorrn :D

Åkte till mjölby

Ja som ni ser åkte jag till mjölby i alla fall :D Kände att jag hellre åkte och träffade mina vänner istället för att glo på tv xD Men ska se idol snart faktiskt och sen såklart se utröstningen (Y) Men nu måste jag platta håret så att jag hinner med allt :) Men vi hörs imorrn snyggos ! <3

Hmm!

Funderar på om jag ska dra ut och vara med tjejerna ett tag eller om jag ska stanna inne och se idol. Ett svårt dilemma alltså ! Lutar åt att dra ut men vet inte.. Äsch får helt enkelt se hur det blir :) Ha en mysig kväll iaf !

Ja, jag önskar att det var så

Har just käkat, det blev skaldjurssoppa, mums :D Nu lyssnar jag lite på musik och känner att jag vill börja skriva på något, typ en bok :) Känner att inspirationen har kommit tillbaka men måste bara bestämma vad jag vill skriva om. Har en liten tanke men får se hur det blir jag har ju prov imorrn så kanske tränar lite på det istället. Aja, skitsamma. Idag så damp Frida ner i brevlådan i alla fall och det gillas så det blir att läsa den också :)
förra numret :)

Benen är som spaghetti !

Kom nyss hem från skolan, rätt okej faktiskt. Brukar inte vara så tråkigt som jag ofta vill påstå xD Nej men på gympan hade vi orientering, gick med Sofia, Hedda, Karro, Elise och My :) Trevligt men benen är som spaghetti nu för såg när vi var långt åt helvette att det bara var 5 minuter kvar tills vi skulle tillbaka till skolan. Men vi envisades med att vi skulle hitta kontroll för då skulle jag, Fiiah och Hedda vara klar med våran bana men vi hittade den inte ändå och kom ändå typ 15 minuter sent, hur bra?! Aja gick med Felicia och Sofia till stan och tog bussen hem till skänninge. Usch Sofia och jag blev skapligt förbannade för det fanns typ inga platser men det var en tjej som hade lagt väskan bredvid sig och trotts att Sofia satte sig på typ halva stolen så tog hon inte bort väskan så var jag var bara tvungen att säga: "Men ta inte bort väskan då !?!". Finns människor till allt nej men ska väl fixa lite mat här hemma och får iväg mamma på föräldramöte (Y)
Orientering är sååå kul ! Speciellt om man inte har något lokalsinne :S

I know you don't like me, but that's okay cause I don't like you either

Godmorgon! För er som undrar så har jag lite sovmorgon på tisdagar också :) Börjar tjugo i 10 så nu sitter jag och väntar på att Fiiah ska hämta upp mig och sen ska vi till skolan, känns inte så kul för vi har matte med någon Magnus idag och jag har inte köpt miniräknare än, lyckat ! xD Nej men ska väl fixa lite innan vi åker men vi ses i eftermiddag :) Puss <3

Tv :)

Har just varit hos M&M och tittat på idol :) Jag är helt kluven faktiskt, har ingen aning om vilka jag vill ska gå vidare, alla är ju bara men det är ju bara 2 som kan gå vidare tyvärr :(. Aja får helt enkelt se sen 22.40 hur det blir :). Just nu tittar mamma på något dåligt typ CSI NY, hatar det ! Enda CSI jag gillar är Miami :) Men vid 22 blir det i alla fall Medium och det ska jag såklart se (Y). Sen blir det att sova helt klart! Måste orka med dagen imorrn med! Funderar på att ta lite popcorn just nu, mumsigt :) Men nae får se hur det blir xD Nu ska jag i alla fall fixa i ordning mig lite för kvällen natti natti på er <3

Tv-rutiner

Haha ja, det är mina vardagskvällar det :) Och snart så börjar alla bra tv-serier igen och då kommer jag i de vanliga rutinerna. Jag älskar tv så är det bara, blir en riktig soffpotatis när vardagskvällarna smyger sig på :).
Måndag: Medium
Tisdag:  Ugly Betty, Desperate Housewives
Onsdag: Grey's anatomy, Berg flyttar in, Kungarna av tylösand (True Blood när det börjar, tror det är på onsdagar XD)
Torsdag: Vampire Diaries
Sen blirre lite annat som idol och sånt men aa så här ser mina tv-kvällar ut typ :)
Mina favoriter, DH, VP och TB! Haha använder alltid förkortning xD För övrigt så sög andra säsongen av True blood men har hört att den 3:dje ska var mkt bättre så vi får hoppas så. TB börjar dock int förrän nästa år med DH börjar den 5 oktober och VP börjar 14 oktober. Längtar !!

Ny vecka

Kom hem för en timma sen typ och har just käkat lite middag :) Hungrig som fan var jag men nu är jag väldigt mätt istället xD. Skoldagen var rätt chill, hade ingen idrott idag utan dubbelt pass med svenska då vi hade prov och sen körde lite teater och sen heta stolen, rätt kul faktiskt med massor skratt. Josefin och Moa satt med mig och Fiiah på bussen hem, haha skrattade massor men sen hoppade de av vid hemmakväll för att ta sin buss hem. Kom hem tillslut och då blev det tv, mat och dator :) Nu får vi se vad som händer bloggar mer sen i alla fall :)
Snart är september slut men dessa sista dagar är stressiga, med allt från prov, läxor till stockholmsresa!

Skola !!

Tråkigt men ett måste ! Rätt skönt att gå ut på APU nästa vecka faktiskt och få lite omväxling :)Nej men jag har egentligen inte tid att sitta här och skriva massa. Mormor ska skjutsa oss vid kvart i så får väl ta pallra mig dit nu :). Slutar 4 så vi ses i eftermiddag någon gång, puss på er <3

Godnatt !

2 avsnitt av parlamentet gjorde slutligen så att jag nästan dog av skratt xD Det behövdes verkligen! Haha kommer inte ihåg vem av dom det var som sa det men det han sa om SD:s valvaka: "Det såg ut som en kväll på er Harry's. Alla bara stod där och ropade: Jimmie Åkesson shalalalala. Herregud Sverige ni har röstat in Kungarna av tylösand i riksdagen !" Haha då höll jag på att dö alltså shit vad kul ! xD Så sjuka människor! xD Ja, men i alla fall nu ska jag krypa ner under täcket, träna lite på läxan och sen sova. Har ställt klockan på kvart i 10 :) Hur skönt är det inte att ha sovmorgon varje måndag? Det är bäst kan jag bara säga. Ja men sov gott med er godnatt <3

Ringde bästis

Ringde bästis och snackade lite och hon kan alltid göra en tråkig dag lite roligare :). skrattade och bara snackade skit ett tag :) Alltid bra att ha sin bästa vän ett telefonsamtal bort. Vi kom i alla fall fram till att Stockholms resan på Torsdags skulle bli enormt tråkig och vi skulle förmodligen sova bort hela buss resan! Ska nämligen på någon mässa där med klassen, mässan kommer pågå i ungefär 4 timmar och det känns bara för deprimerande eftersom vi båda har dåligt tålamod men tur att vi har varandra så kommer nog bli en del skratt den dagen med:). Åker från skolan vid 8 och kommer hem typ 18, fyfan vad träligt och sen ska vi såklart till skolan på Fredag med, kommer vara helt slut kan jag säga ! Men nu ska jag titta på ett avsnitt av parlamentet, om inte det kan få mig på bättre humör finns det nog inget som kan få det..
Älskar dig gumman ! <3

Mys

Te, digstives, rökt ost och tända ljus.

Jag vill ha ett badkar !!

Är på jättedåligt humör idag och jag vet int riktigt varför men så är det. Allt är bara skit idag känns det som :( Jag är arg på allt och alla ( ta int åt er för jag är såklart inte arg på er). Gör man ngt för att reta upp mig så blir jag tjurig direkt och därför är det skönt att vara hemma själv. Men just nu vill jag bara ha ett badkar, så jag kan krypa ner i ett varmt bad och bara glömma den här dagen ett tag, det skulle vara så himla skönt ! När vi flyttade in här för lite mer än 3 år sen så hade jag ett krav på att var vi nu flyttade så skulle det finnas ett badkar för jag har aldrig bott utan det förut men det fanns int det här men mamma lovade att vi skulle köpa ett. Nu har det gått 3 år men vi har fotfarande inget badkar, gör mig lite tjurig faktiskt ! Men just nu så lyssnar jag på Nickelback som gör den här dagen lite bättre så förhoppningsvis är jag gladare när de andra kommer hem. Men just nu ser det illa ut för jag har ont i hela jävla kroppen och nu gick brandlarmet också !!! Ska jag int ens få ha lite mysigt med ljus eller ? Det verkar int så, usch nej nu går jag och begraver mig under täcket ett tag !

Söndag = Grå och trååkig

Jag hatar hösten men samtidigt älskar jag den! Vädret suger nästan alltid och det är för det mesta grått och regnigt ute men på de dagar då solen faktiskt sticker fram är hösten bara för fin! Alla fina färger utomhus och fördelen att kunna mysa ner sig en höstjacka och en stor halsduk är vad hösten är till för. Eller att bara sätta sig i en stora myskläder, tända ljus, dricka te och läsa en bok, så mysigt :). Det är nog vad som kommer hända idag, är hemma själv så ska passa på att mysa lite. Tända ljus ska jag definitivt göra och lägga mig i sängen med läxböckerna, inte särskilt kul men mysfaktorn höjs i alla fall :)BTW vet ni vad jag har kommit fram till? Jag ska nog sluta med alla dessa förkortningar jag håller på med hela tiden som t.ex, Iaf, blirre och ist. Det ser bara tråkigt och ovårdat ut xD Så jag ska i alla fall försöka sluta med det så får vi se hur bra det går :) Nej nu ska jag höja mysfaktorn i huset lite :D
Gud vad fint !

It feels like your slipping away and it hurts so bad

Vaknade vid tolv idag och sen det har jag typ bara legat och slötittat på Life of Ryan och nu sitter jag och tittar på ngt program om Jonas Brothers på femman :). Vid 3 har jag bestämt att det är dags att börja plugga och då blirre att plugga ngr timmar för har 2 saker att göra i Människan  socialt och kulturellt (en kurs jag läser), sen har vi prov i svenska imorrn med massa svåra ord och sen kanske ngt annat vet int har int tittat igenom allt än. Men aa blir en rätt tråkig dag så kanske int skriver så mkt här, vi får se. Hoppas ni har en roligare dag än vad jag kommer ha !

Look who´s talking

Kom hem vid halv tolv typ :) Trevlig kväll varre fast det var tråkigt i mjölby så jag åkte till linköping där Ludde, Johanna, Mackan och Fiiah mötte upp mig vid station och vi åkte hem till Ludde. Chillade där och somnade typ i hans säng för var så jäkla trött efter igår xD. Men fick int sova för Fiiah så hon slog till mig varenda gång jag slumrade till xD. Haha Fiiah och jag drog hem vid halv 11 och träffa Cec, Felicia och Malin i mjölby, snackade med dom i några minuter och sen kom bussen så Malin jag och Fiiah drog hem :). Sitter nu med mamma och tittar på "Look who's talking", sett den hundra gånger men jag älskar den verkligen, sååå rolig :D Haha men ska sova efter så skriver mer imorrn då jag ska ha en plugg dag -__- såå trååk. Men godnatt på er!

Utgång ikv med :)

Ja fast ikväll kör jag på en mer slappare stil eftersom jag int vet om det är ferre eller int. Så blir ett par baggy jeans och ett linne och självklart höstjacka är så jäkla kallt tkr jag och vill int dra på mig ännu en förkylning :). Hinner int skriva så mkt eftersom min buss går om bara en halvtimma :) Men skriver mer när jag kmr hem ikv vet in om det blir vid 9 eller 11 det får se ;)

Fira mormor :)

Idag ska jag och familjen fira mormor för hon fyller på onsdag men hon kommer int vara hemma då så vi firar henne idag ist. Ska över dit vid 2 och äta middag, så jäkla gött älskar mormor hemlagade mat :D. Dessutom är jag jättehungrig för har int ätit frukost idag, gick liksom upp vid 12. Skönt att sova ut kan jag säga. Lägger ut en dagens outfit med och en facelook :). Valde att köra lite mattare stil idag, inte så mkt ögonsmink utan bara lite mascara och sen först fondation och puder ;). Hoppas alla får en bra dag, ska ta lite bilder på sötaste kusinen idag så ni kan få se:).

Facelook:
BTW lovar att jag ska tvätta min spegel snart xD
Dagens outfit:
Tunika från JSFN
vanliga enkla svarta strupbyxor

Pictures from last night

Och när vi fick i oss lite xD...
Sen bar det av till festen och då var det för mörkt för att ta bilder xD

Hej vänner :D

Är hemkommen nu men jävligt trött och sliten efter en lång vecka. Kvällen var okej men berättar mer om den imorrn och lägger in lite bilder på mig och tjejerna (ngr av dom iaf=)). Nu ska jag se idol i sängen och sen däcka (av utmattning asså xD) Godnatt på er <3

Night out :D

Har just kommit hem från mormor, det bjöds på pannbiff (veggiebiff för mig :)) sås och potatis :) Det var gött. Har egentligen int tid att sitta här för ska både byta om och sminka mej ;). Men vi hörs när jag kommer hem vilket är sent, men ett inlägg vid 2 i natt blirre nog då sover ni nog xD. Isf sov gott :) <3

..

Slutade tidigare idag, en hel timma:D Men det var för att vi flyttade lite i schemat men det gillas stor ändå :). Ikväll blirre att dra ut och träffa de bästa, ferre hos Ante kommer bli lika roligt som vanligt (Y). Nu ska jag tvätta håret, föna och platta sen ska jag sminka mej och efter det blir det middag hos mormor. Efter det ngn gång ska jag dra men jag skriver innan det, kanske kvällens outfit med, vi får se ;). Hoppas alla mina fina bloggläsare kommer ha en lika kul kväll som MOI :D <3

Sova

okej int riktigt än men blir nog att lägga mig tidigt ikv och läsa lite innan jag somnar. Brukar alltid läsa innan jag ska sova men när jag går och lägger mig sent blir det då att jag somnar sent. Kan nog vara skönt att lägga mig lite tidigare eftersom det säkert bli sen kväll/natt imorrn. Kommer nog int hem förrän 1, halv 2 för åker nog med 1 bussen hem. Men det ska bli så jäkla skönt att sova ut på lördag! Jag är helt slut efter denna vecka !

Idol och pizza

Nu blirre idol (såklart) och så pizza :) Är int så hungrig men äter jag int middag blir mamma galen xD. Efter idol ska jag se klart Camp Rock 2 men skriver ett kort inlägg innan jag går sussar:) Så jäkla gött med fredag imorrn ! Slutar tidigt och sen ut på kvällen och träffa alla vänner man int hinner träffa på vardagar göddigt värre ! haha där kom östgötan fram lite xD

I know that everything is gonna be allright, somehow, sometime (Y)

Nu blev jag uttråkad istället och kom nyss på en sak. Jag älskar att skriva, jag allt egentligen. Har skrivit böcker, dikter, texter och sånt jag bara tänker på men på sista tiden känns det som om jag int har haft någon inspiration. Det känns int som om jag seriöst har satt mig ner och skrivit en enda rad så på jättelänge. Vart tog inpirationen vägen? Jag undrar men det känns som att lite av den kom nu bara för att jag kom på att det var länge sen jag skrivit. Helt plötsligt började det bara klia i fingrarna och det känns som om jag måste gå och skriva några rader i mitt skrivblock xD Knäpp jag vet men sån är jag ;)

Camp Rock 2 :)

Titta nyss på Camp Rock 2, har int riktigt sett klart hela men har typ bara 20 minuter kvar. Den var okej tycker jag, hade jag varit typ 10 år hade jag varit helt förälskad i filmen xD. Det är ju mer en barnfilm men det går att se på den och den e faktiskt rätt bra. Såg att Frankie Jonas var med i filmen med, brödernas lillebror så gullig ! :D Bästa delen av filmen måste vart när Nick sjöng till en tjej han gillar, måste faktiskt erkänna att jag smälte lite när jag såg det xD Han är ju skitsöt, sötaste av de 3 bröderna är han ju definitivt ;). Mamma och Hasse ska åka och handla nu så ska bli skönt att vara själv ett tag, hoppas då tar god tid på sig xD Nej skämt åsido xD
Så söt :) Kan ju int annat än att älska håret ;)

Slutade tidigare idag !:D

Så himla skönt ! Älskar att sluta tidigare på onsdagar och torsdagar då vi har så länga dagar, men vi fick en del hemuppgifter för slutade 1 timma tidigare än vanligt :). Nu är jag hungrig men blev int att jag åt när jag kom hem utan satte mig här ett tag men ska snart gå och ta lite mellis. Ikväll blirre pizza, sån där mozarella som man köper i affären vetni, så gott ;). Men den ska jag nog äta till idol, mysigt värre :). Längtar så till helgen, sena kvällar och sena mornar kan det bli bättre ?;). Går bara nästa vecka sen är det prao i 3 veckor. Gött säger jag ! Slipper åka buss varenda morgon och då blir det förhoppningsvis att sova lite längre, men det e klart kommer ju ha väldigt oregelbundna tider ibland kanske jag jobbar 7-16 ibland 16-21 och ibland 7-12 och sen halv 5- 21.30. Men det gör mig inget jag jobbar hellre kväll än morgon tror jag för då får man ju vila ut och så det enda jobbiga blir att jobba helger men det ska nog ordna sig är ju ledig dom dagar andra jobbar och har skola ;) Men nu ska jag käka lite hörs sen <3

ooops ! xD

Kmr till rubriken snart :). Sitter och tittar på Berg flyttar in nu och sen blirre välkommen åter, måste ju se om det e så kul som det verkar i reklamen xD. Åt chokladmousse nyss också fy fan vad gott det är men i måttliga mängder blir int så gott om man äter mkt. Och till rubriken nu då, jag har glömt att träna till engelskaprovet imorrn xD ojdå, men tränar lite innan jag gå och lägger mig så blirre nog bra., Efter tvkvällen blir det dusch och sen sova, börjar klockan 8 och slutar 4 imorrn med -_- hatart ! Men jag överlever snart är det ju helg :) Men sov så gott med er godnatt!

Det är hemskt!

Kom hem från simningen för ett tag sen och sitter och tittar på idol ! Fick reda på idag att min fasters pojkvän har avlidit i en motorcykel olycka i söndags tror jag:( Det är hemskt och jag hoppas verkligen att du har det stöd du behöver och att du har det bra ändå med tanke på omständigheterna. Denna vecka och förra har verkligen fått mig att inse hur snabbt någon kan tas ifrån en, det krävs mkt. Jag hatar död och allt som har med sjukdomar att göra men jag vet att det kmr hända alla ngn gång, att man förlorar en nära och det gör förbaskat ont men jag tror att det går att överleva och gå vidare även om det verkar omöjligt, det måste det ju bara göra! Usch jag vet inte vad jag ska säga annat än att det är förskräckligt hur snabbt man kan förlora någon. Det tar lång tid att komma över sånt men när man väl mår bättre och ser ljus då kan man nog lägga det bakom sig även om man aldrig glömmer. Jag hoppas det i alla fall !

Simma !:)

Skolan var helt okej idag trots att den var lång. Har lunch klockan halv 11 och slutar 4 vilket är jäkligt illa för då är man hungrig som faan sen ! :S Hade iaf metod i slutet av dagen där vi skulle känna på hur de gamla känner sig på ålderdomshem när man typ blir matad, blir hjälpt upp ur sängen och liknande, mkt skratt blev det iaf xD. Fiiahs morfar kom och hämtade oss och när jag kom hem var maten typ klar som var, var ashungrig! Ska snart åka och simma med mamma och Monika och som ni vet älskar jag att simma, där är så himla skönt! När jag kommer hem blir det plugg till engelskaprov imorrn men kan typ allt, engelska är ju int ett dugg svårt tkr jag int ;). Skriver senare ikv innan idol för det vet ni att jag måste se, älskart ! :D
Hahahaha ! xD

Sundborn :)

här har ni servisen jag pratade om tidigare :)

Idol :)

Har nyss kommit hem från att ha tittat på idol och ätit äpplepaj hos M&M :). Det var trevligt, hatar att titta på idol själv för då kan jag int kommentera de bra låtvalen, eller vilken hög ton den där människan tog t.ex ;). Det var faktiskt rätt bra idag tkr ja, det enda som jag blev besviken på var hur Sebastian Krantz sjön på slutaudition. Jag har lyssnat på Sebbe flera år och alltid tyckt och tycker att han har en fantastisk röst men jag vet int vad som hände ikv det var bara int han, det var dåligt rent ut sagt men som tur var gick han vidare än då så att han kan visa att han faktiskt kan för det vet jag att kan ! :D Får bara hoppas att han taggar ner den där bratzstilen också han står ju och kollar sig i spegeln hela tiden och har massor smink på sig. Visst jag kan förstå om han vill ha lite puder för att int se blank ut men någonstans gå väl gränsen? Han är i af väldigt begåvad och kommer säkert gå långt. Mina favoriter i tävlingen så här långt är Alice Hagenbrandt, Sebastian Krantz, Olle hedberg, Linda Eriksson, Andreas Weise och Therese lundberg men jag kommer säkert ändra mig många ggr :). Björn Nagander, han polisen vetni är också rätt bra och han som var med förra året och blev totalt sågad och Jay Smith. Ja, det var verkligen många bra i år xD.
Jag gillade mer den blonda Sebbe :)

Jag äger på orientering!

Jonas (min förra idrottslärare) skulle fan vara stolt över mig ! Jag har aldrig varit bra på orientering utan har mest hamnat på ställen som int ens finns med på kartan men nu har jag orienterat 2 ggr på 2 dagar och jag har inte kommit bort en endaste gång och dessutom är jag, Sofia och Hedda snart klara med våran bana, vi har bara 2 kontroller kvar, hur duktigt ? :D Vi måste klara 1 bana per termin eller ngt för att få G och jag trodde att den skulle bli jättesvårt men det e fan busenkelt!  Blev jävligt blöt i skogen idag men det får man väl ta xD. Så himla gött det ska bli när vi äntligen är klara, behöver en lektion till på oss skulle jag tro :). Men nu måste jag dra till grannarna och se idol ;)

Spenderat dagen med mormor :)

Ja, idag kom mormor och hämtade mig efter skolan och vi åkte till linköping och till Hanna ett tag. Efter det blev det stan, tittade lite på kläder och barnsaker :) sen så bjöd mormor mig på middag, gulligt värre :). Blev ngn fisk, klyftpotatis och romsås mums !:D Efter det köpte vi present till lilla Tyrisen och en målarbok åt Moa med, sen tittade vi lite porslin eftersom jag ska börja samla på finporslin och hittade ett jag tror att jag vill ha, kommer int ihåg vad dem hette nu men visar sen vilken jag menar :). Sen åkte vi och jag kom hem till ett tomt hus, mamma jobbar och Hasse är någonstans. Rätt skönt ändå :). Men blir att dra över till mormor och morfar snart och titta på idol, skriver kanske mer senare får se :)

Nu är det slut på politik!

Usch blir ju trött på mig själv! Denna blogg har inget med politik att göra men ändå är det nästan det ända jag skrivit om i ngr dagar men nu är det slut på det, det enda ni kanske kommer att få höra ibland är mitt missnöje över den borgerliga regeringen men annars så går bloggen tillbaka till det vanliga :).
Var bara tvungen ! xD

Har int haft någon lust att blogga idag.

Rubriken säger allt! Sverige har varit grått och tråkigt idag, allt pga gårdagens valvaka! Har t.o.m drömt mardrömmar om den borgerliga regering. Usch på det asså, jag ville så gärna se en rödgrön regering men det sket sig totalt och jag är jävligt sur över det! Folk som int ens kan ta sig upp ur sängen kommer kastas ut i arbetslivet och arbetsmarknaden kommer se desto sämre ut för oss unga allt för att de blåas politik går över alla gränser! Jag vet int vad jag ska säga men jag hoppas på ett omval som det kommer att bli om alla partier vägrar att samarbeta med SD. Jag vill varken att SD ska vara med i riksdagen eller att de blåa partierna ska ha de flesta procent av rösterna. Jag tänker int blogga mer idag för denna dag är int värd så mkt alls i mina ögon, enligt mig gick allt som kunde gå fel, fel igår!!

Jag är besviken !

Sa ju att jag int skulle skriva mer idag men kände mig tvungen ! Jag har väldigt starka politiska åsikter och det finns helt enkelt int ngt annat parti än socialdemokraterna för mig, gillar även miljöpartiet men hade jag fått rösta så hade min röst självklart gått till socialdemokraterna. Nu är jag besviken, det känns fan förjävligt att leva med en borgerlig regering i minst 4 år till. Jag tkr dock att Mona ska sitta kvar för jag gillar verkligen henne men jag rädd för att enda chansen för att socialdemokraterna ska bli en del av regeringen igen så måste de byta statsminister. Dock har jag inga större åsikter om SD just nu, vet dels inte så mkt om dom men håller de sig till sina löften ser jag inget större problem, vi har ju liksom demokrati i sverige och nu har de blivit invalda i riksdagen så då e det bara att acceptera det. Nej ska nog gå och sova nu har int lust att se de blåa gotta sig åt vinsten! Godnatt

Sista inlägget idag!

Har nyss varit ute och övningskört med morfar, gick jättebra tkr jag! :D Gick bättre att övningsköra med morfar i hans bil än vad det gick förra gången. Ja, som sagt detta blir sista inlägget idag för snart ska jag gå över till mormor och morfar och se valvakan (Y). Vet int om jag ser hela eftersom vi säkert int kommer får reda på hur det blir idag ändå men ser så länge jag orkar. Kram på er!

Godmorgon!

Jag är int så mycket för söndagar, usch imorrn ska vi ju tillbaka till vardagen igen men jag överlever:). Ska även plugga idag vilket int lockar så mkt men det måste ju göras! Denna söndag är även speciell, valvakan står på agendan ikv och det är självklart ngt jag kmr tittat på, så länge jag orkar vill säga håller ju på ända till 2 i natt. Lite sjukt att dom låter det gå så sent eftersom människor faktiskt går i skolan och jobbar. Men nu är det som det är så får se hur länge jag kan vara uppe. Nu ska jag äta ett kokt ägg sen blirre middag hos mormor kl 14 :).
Socialdemokraterna ! :D

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter middag, bio och kul med vännerna :) Kan man få en mer perfekt kväll? Nej ja skoja som perfekt var den int xD. Pappa kom och hämtade oss klockan 17, inte en minut sen :O( nej nu ska ja int vara dum !) vi åkte och käkade på Max och sen bar det var till bion. Resident Evil: afterlife var sjukt bra, men hade nog int vart så bra utan 3D effekterna. Det var mkt action och filmen blev aldrig tråkig, jag rekommenderar den starkt! Sen efter filmen skjutsade pappa mig till lidl i mjölby där Lallen, Oscar, Jesper och Malin hämtade upp mig och vi åkte till Ante. Hade trevligt där ett tag och mot slutet av kvällen blev jag kallad "politiknörd" xD. Vaddå då? inget att skämta om, vår framtid liksom xD. Nej men Malin skjutsade mig på cykeln till station och så åkte jag hem. Nu blirre dator, tv och sova., Godnatt på er sötisar ! <3

outfit för kvällen... int :@

Faan ! Min dator bestämde sig för att börja dampa så kunde int lägga in bilden :( men får se om jag lägger in den ikv. Nu blirre att åka iväg men pappsen och sen på fest hos Ante :)

Utgång :)

Jag älskar att umgås med mina underbara och knäppa vänner och det är just på helgerna som jag har tid att ägna åt sånt som jag älskar men ikv trodde jag int att jag skulle kunna åka in till mjölby. Ska ju på bio som sagt vilket också ska bli kul men kom på att jag kan be far min att köra vägen om mjölby hem och släppa av mig :D och det får han bara ta och göra annars får han slägga av mig på station i linköping så får jag ta tåget men vi får helt enkelt se hur det blir till Mjölby ska jag iaf ;). Blir säkert ferre hos ngn som vanligt, trevligt trevligt får man hoppas ibland spårar det ju ur men för det mesta har vi kul. Ska dock int dricka ngt, har precis varit sjuk och måste ägna söndagen åt lite plugg och då är det ju bra om jag int är bakis ;). Snart blirre fix och en sväng till mormor. Lägger ut en outfitbild innan jag sticker, men blir rätt slapp stil idag tror jag eftersom att jag ska på bio och allt.
Mina tjejjor :) <33 Killarna är int direkt linslusar men jag har dom på bild i mobilen men orkar int lägga in dom nu xD

Jag älskar helg !:D

Jag bara älskar att vara ledig och slippa gå till bussen tidigt på morgon (alla fall på onsdag trosdag och fredag då vi int har ngn sovmorgon alls :() och sedan sitta bakom en bänk hela dagarna xD. Ja ni kanske hör att jag är väldigt skoltrött, men det har man rätt att vara efter 10 år i skolan. Är det verkligen 10 år nu !? Men det dröjer ytterligare 6 år innan jag är färdigutbildad. Gud vad deprimerande att tänka så, då är jag ju fan 22 år, men kommer förmodligen jobba samtidigt som jag studerar. Jag ska blir sjuksköterska först och främst (tror jag, min framtid står faktiskt int skriven i sten än :)). Men just nu går jag ju Omvårdnadsprogrammet där man efter en 3årig utbildning blir undersköterska och det ser jag ingen framtid för mig inom så sen är det ännu en 3årig utbildning för att bli sjuksköterska och sedan vill jag eventuellt bli ambulanssjukvårdare. Men inget är ju bestämt än som sagt. Men fy varför kom jag in på detta ämne ? På helgen ska man ju faktiskt lägga skolan åt sidan iaf jag det är bara på söndagar jag kan tillåta mig själv att plugga, har jag helg så ska ja ju också ha ledigt ;).

Sängen :D

Nej nu skriker sängen lite extra efter mig men hade int tänkt att sova faktiskt. Inte riktigt än ska lägga mig och titta på kvällens avsnitt av idol som jag missade :). Men sen blir det allt att sova ;) Sov så gott mina fina bloggläsare, fast ni kanske redan sover? ;)
Om jag får bestämma så blir det Alice Hagenbrant :) Kan fortfarande inte förstå så jäkla bra hon var. Helt oförberedd när Bagge kommer och överraskar henne i skolan och ändå sjunger hon helt klanderfritt. Shit asså får ju rysningar bara av att tänka på det ! (Y)

Trevlig dag:)

Jag och Fiiah åkte in till mjölby typ vid 4 där vi mötte Malin på station och sen var det nästan direkt dags att gå på tåget till Linköping. Sen när vi kom till linköping så tog vi bussen till US (universitetssjukhuset) där vi hälsade på Tyra. Tyrisen var på bra humör och skrattade mkt men man såg att hon var trött och hade lite ont men med tanke på omständigheter så var hon rätt pigg. Måste bara säga att Tyrisen måste vara den tappraste, modigaste och tuffaste lilla tjejen jag någonsin träffat! Hon har klarat sig igenom allt det här förvånansvärt bra och är väldigt pigg och glad trots operation för bara 2 dagar sen. Jag hoppas bara innerligt att allt går bra för henne för hennes och hennes näras skull. Lilla gumman asså, var bara tvungen att fälla ngr tårar när jag och tjejerna gick, allt är bara så hemskt men måste säga att det var tur i oturen. Tänker int skriva ut här vad det handlar om i respekt mot hennes familj, det skulle helt enkelt int kännas rätt. Resten av kvällen vill jag int ens skriva om för den har bara bestått av irritation och aa massor.
Bilden är lånad från Fiiahs blogg och bandaget på den lilla gullungen är borttaget nu :)

Jäävla käärring !!

Satt nyss på bussen hem och då kommer det en jävla kärring och säger att hon vill sitta där jag sitter och jag bara: Jaha ? vrf det? och hon bara: för att jag vill det. Jag vill börja bråka där på bussen så jag flyttade mig men kunde int hjälpa att högt och tydligt säga: Jävla kärring. Hon sa inget men hon måste ha hört. Usch vad arg jag bli på sånt men vad ska man förvänta sig, det var en sån där typisk knarkartant ni vet. Men hur kan man bete sig så egentligen? Jag vet att jag har kort stubin men såklart att man blir arg på sånt. Nej nu ska jag int ägna denna kärring mer av min tid utan nu blirre fix, käk hos mormor och sen dra till lkpg. Skriver när jag kommer hem, typ vid halv tolv :)

Godmorgon !

Eller god och god vet jag int men det är iaf jävligt tidigt! Jag somnade nämligen inte förrän sent igår, typ halv 2-2 så har kanske sovit 4 timmar så är trött som ett as men jag överlever :). Just nu sitter jag och tittar på tv, älskar att vakna till framför tv:n en tidig morgon innan jag ska iväg till skolan, hahah råkade skriva jobbet först xD. Ska möta Fiiah vid busshållsplatsen strax innan bussen går men det e först om typ 25 minuter (Y). Jag vet int om jag hinner skriva ngt efter skolan för ska till mormor och äta då och sen blir det linköping men om inte annat så skriver jag ikv men det kanske blir rätt sent. Ni får ha en bra dag ! <3

Ni får säga vad ni vill xD

Ja, ni får säga vad ni vill men jag tycker faktiskt att politik är jätteintressant, jag vet att många i min ålder int tycker det. Jag kan förstå det men för mej är det viktigt om hur Sverige kommer se ut och jag är faktiskt lite besviken över att jag int får gå och rösta i år ! Men jag sitter ändå och ser debatterna som går nu och kommer säkert se en hel del av valvakan, kanske t.o.m hela eftersom att jag har sovmorgon på måndagen. Det är ju hur spännande som helst att få veta hur Sverige kommer styras 4 år framåt. Jag vet att många inte går ut med vilket håll man lutar åt man jag skäms int för att säga att jag är sosse och det finns ingen som kan ändra det. Klyftorna har växt för mycket de senaste fyra åren och de rödgröna behöver helt enkelt stabilisera allting nu. De rödgröna tänker även mer på oss unga än vad alliansen gör och det är faktiskt en viktig fråga. Jag vet också att många int tkr om Mona Sahlin men jag kan int förstå varför! Hon är ju skitgrym ! ;D Nej nu ska jag int sitta och tråka ut er som int gillar politik men jag tänkte bara dela med mig lite av min åsikt nu inför valet :).
Måste bara säga att Lars Ohly int är min favorit men han hänger tyvärr med om sossarna vinner. Maria Wetterstrand och Peter Ericsson däremot tycker jag är bra och de vet likaså som Mona om hur Sverige ska styras för bästa möjliga framtid :).

Bio på lördag :)

Ja, pappa ringde för typ 2 timmar sen och då bestämde vi att vi skulle åka in till linköping och äta och gå på bio på lördag :D Jag uppskattar verkligean att han försöker även om det int verkar som jag gör det men det e bara pga vårat förflutna men det betyder verkligen endå. Jag är bara så glad över filmvalet och längtar som bara den !:D Vi ska Resident Evil: Afterlife och jag älskar verkligen Resident Evil filmerna, jag gillar int zombiefilmer egentligen men R.E filmerna är ngt utöver det vanliga:). Dessutom är den i 3D hur coolt är inte det ?! xD Det är inte varje dag man ser en odödlig zombie kastas mot en, haha ja jag har en livlig fantasi jag vet men vadå då? xD Visst har jag sett 3D filmer förut men aldrig en sci-fi/thriller film så jag ser verkligen fram emot lördag och kommer berätta om filmen när jag vart och sett den :)

Handlat

Har just kommit hem från City gross och har även övningskört :). Gick rätt bra med tanke på att jag aldrig kört ngt annat än automatbil :) Men jag har fortfarande massor att lära mig innan jag vågar mej utan på stora vägen xD. Nej men det ska nog gå jättebra :). Ikv blirre självklart idol och sen film och sen sova. Skriver säkert ett till inlägg innan jag somnar:D

Bildbrist.

Har ju vart bildbrist ett tag på bloggen tkr jag men det har ju med att göra att jag varit sjuk. Inte så kul att ta bilder varken på sig själv eller annat när man känt sig som självaste Frankenstein, haha var väl att ta i men är ju int direkt på topp när man är sjuk xD. Men det kommer, jag lovar i helgen då jag väl kmr ut så ska jag ta bilder och lägga ut på bloggen :). Just nu känner jag mej väldigt uttråkad, inget bra på tv och inget att göra så funderar på om jag ska dra över till mormor eller se en film ? Hmm får se hur det blir :)
Får bli en bild på morbrors hund så blir det iaf ngt :)
BTW tack för alla fina kommentarer ! :D

Jag mår bättre

Ja precis som rubriken berättar så mår jag bättre, mkt bättre. Jag är fortfarande lite krasslig i halsen och lite förkyld men det e allt. Jag fick lite smått panik igår när jag tittade på mina halsmandlar och tkt mig se massor med vita prickar men det måste vart för att det var mörkt och jag var trött för idag ser jag int en endaste vit prick! Blir alltså att dra till skolan imorrn och sen blirre nog att hänka Fiiah till lkpg, träffa Ludde och dra till sjukan. Låter väl bra (Y) Fast idag blrre bara att vila så att jag int blir sjuk igen ;)

Kvällspromenix :)

Var nyss på en kvällspromenad med mamma men kan int gå så snabbt när man går med henne eftersom att hon är gravid i vecka 26 snart och det har tydligen tärt på hennes kondis xD Nej men det var väldigt skönt och har faktiskt int varit ute (mer än att gå över till m&m som bor brevid) sen i måndags. Jag tkr faktiskt att det bästa sättet att bli frisk är lite frisk luft och självklart ha varma kläder så man int riskerar att bli ännu värre men jag drog på mig vinterjackan för säkerhetskull ;). Det är int ofta man kommer ut när man är sjuk men det faktiskt det bästa om så bara för en liten stund. Nej men ska väl sova snart antar jag och så får vi se hur jag mår imorrn. Kram på er:)

Kvällen

Nu är jag gladare, snackade med Fiiah förut och hon kom med rätt lugnande nyheter :). Ikv blir det tvmys med mamsen, Idol och lite vetni !:) Haha det jag följer mest av idol är faktiskt när det är auditions det är så himla kul att se folk göra bort sig (haha sorry men det måst ni ju alla tycka, det är ju faktiskt skrattretande att ingen har varit ärlig mot dom) och att se underbara talanger upptäckas. Jag älskar't helt enkelt :D. Sen när fredagsfinalerna är brukar jag missa det ibland, jag är hellre ute med vännerna än att sitta bänkad framför tv:n :). Asså shit ni skulle bara höra min röst just nu jag kan verkligen int prata xD är jättehes xD Aja har bra kväll allihopa! Puss <3

Kommer int på ngn rubrik

Jag mådde faktiskt bättre när jag snackat med mormor, hon är så bra att prata med och hon förstår alltid. Det är så mkt jag har att tänka på just nu så det blev bara en kollison av alla tankar men det ska nog gå bra. Jag ska int till skolan imorrn heller för kan knappt prata, jo men är jättekrasslig. Men jag ska försöka att gå på fredag. Fiiah frågade om jag ville följa med till lkpg i helgen och först träffa Ludde och sen dra till sjukhuset och självklart vill ja det så bara hoppas på att jag blir frisk till fredag. Men snart kommer mamma hem så ska snacka lite med henne skriver säkert mer ikv!

Vet int vad jag ska skriva

Jag känner mig helt tom idag och vet int vad jag ska skriva. Har ni också haft sånna dagar då man bara känner sig tom? Ni som har det vet att det är den värsta känslan som finns, jag lovar det är mycket, mycket värre än att känna sig ledsen. Jag mår illa men det är mest fysiskt, har fått sån här torrhosta som faktiskt känns värre än slemhosta. Nej det finns helt enkelt bara en person nu som kan få mig på bättre humör så jag drar över till mormor. Hoppas ni har en bättre dag en vad jag har !

Fy fan vad livet är orättvist !

Var bara tvungen att göra ett inlägg till för jag blir så arg på hur orättvist livet är! Jag hoppas innerligt att allt går bra för dig och din familj bästis för det är hemskt att det här behövde hända! Jag kommer alltid finnas för dej och jag är bara ett telefonsamtal bort när du behöver mig oavsett vilken tid på dygnet det är! Jag älskar dig och alla mina tankar går ut till er just nu ! Kommer int kunna sova inatt för kommer att ligga och tänka på dig snuttan och förbanna världen för att den ser ut som den gör!

Remember me

Fy fan vilken sorglig film ! Till en början trodde jag int att det skulle vara en tjutarfilm eller aa ni fattar, visst var det sorgligt i början med men i slutet kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Ska väl int avslöja allt till dom som int sett den men jag önskar att den hade slutat på ett annat sätt. Men jag ger filmer 5 poäng av 5 möjliga för den var verkligen jättebra!
Snart blirre idol och sen vänta på ett samtal av Fiiah, shit finns för dig gumman ! Blir ingen skola imorrn heller för har börjat få vita fläckar på halsmandlarna så det är säkert halsfluss men tänker int åka till VC ändå för antibiotika påskyndar typ bara tillfriskningen med 1 dag så ser ingen anledning med att jag ska trycka i mig sånt. Aja detta är säkert sista inlägget för idag så ni får sova så gott inatt ! <3

Myskväll med mig själv :)

Det e faktiskt skönt att vara hemma själv ibland och det kommer jag vara ikv mellan 4 och 9. Rätt skönt att bara ta det lugnt och vara själv när jag mår som jag gör. Jag ska slappa framför en film, perfekt när man är själv !(Y) Det blir remember me, har velat se den länge men har liksom glömt bort det och så kom jag på det idag så ikv ska jag smälta när jag ser Roberts vackra leende och underbara ögon ! xD Han är ju bara för snygg ! :D Men nu blir det väl käk snart och sen blir jag lämnad i min ensamhet. Mamma jobbar, bror ska åka hem och Hasse är på något möte men det ska nog bli bra endå även om jag hatar att vara ensam mer än 2-3 timmar.
Haha så jäkla söööt !

Halsfluss!

Nej jag vet int men känns som det ! Mina halsmandlar är som 2 stora berg, jag kan int svälja utan att det gör jätteont och min temp har legat runt 38 sedan igår. Fan också jag vill inte vara sjuk !! Nej, vet int om jag skriver mer idag ska lägga mig under täcket och tycka synd om mig själv ett tag och sen drar jag över till mormor en sväng ! Ha en fin dag :D

Trött som ett as!

Kan int riktigt förstå vrf för har bara vilat idag men känner mig så himla hängig och orkar knappt göra och det e så jäkla jobbigt kan jag säga ! Känns nästan som om jag har ett virus i kroppen, allt tyder ju på det, jag är trött, jag är förkyld, jag har jävligt ont i halsen och tempen ligger lite högre än den ska men men nu skia jag int gnälla mer utan ska lägga mig här och se på film.
haha kan int rå för att jag är en sucker för romantiska dramor xD

Usch för denna smärta!

Började ju skolan sent idag och när jag gick upp i morse mådde jag int alls bra. Nacken är värre än igår och jag hade 37.7 i temperatur och när jag tog den igår hade jag bara 36.2. Men jag åkte till skolan iaf men det gick helt enkelt int att koncentrera mig när ena sida av nacken och huvudet bara dunkade :(. Så Hasse kom och hämtade mig och den dess har jag bara vilat, vill int missa så mkt av skolan så får se till att må bättre imorrn ! Hoppas att mina kära bloggläsare mår bra och int drabbats av ngt virus för det är jäkligt jobbigt att vara sjuk!
Gud vad jag saknar oss! De oskiljaktiga vännerna som var tvungna att splittras pga gymnasiet eller int Fiiah och jag men jag saknar att vara så knäppa som bara vi 3 kan vara när vi är tillsammans! Älskar er busungar ;) <3

Konstigt!

Kom nyss in på datorn och såg att skrivbordsunderlägget ändrats av sig självt, väldigt skumt. Detta blir sista inlägget för idag, har så jäkla ont i min nacke så nu blir det mys framför idol som jag missade i torsdags och fredags :). Sovgott alla fina.
BTW tack till de fina kommentarerna om designen och måste bara säga att statistiken är rekordhög idag fortsätt så !:D

Ny design :)

Ida var gullig och fixade min design och header idag :). Visst blev det snyggt :D Vill ni ha hjälp med eran design så kan ni kontakta Ida på hennes mejl: [email protected]
Tack Ida :D

Shoppat :)

Jag älskar verkligen min mamma !:D Trots att jag får studiebidrag så har hon betalat halva mina gympaskor som kostade 500 kr och idag fick jag ett par snygga boots för 350kr. Jag bara älskar dom, såå snygga ! Men hinner int skriva mer just nu för pappa kmr förbi närsomhelst så skriver mer ikv :).
Visst är de snygga ?! :D

Tkr synd om mig själv!

Usch det e verkligen int så här man vill spendera sin lördag! Vaknade sent idag och allt var bra och vi skulle åke in till lkpg för lite shopping, jag och familj. Så jag duschar och sitter och fönar håret. Plötsligt skriker jag rakt ut av att jag få så ont i nacken och jag kan int fatta vrf. Visst jag har haft problem med nacken i typ 10 år men aldrig, och då menar jag verkligen aldrig har jag haft så här ont. Jag kan int hålla nacken uprätt för det gör så in i helvetes ont så jag sätter mig på golvet i mitt rum med huvudet på sängen liksom framlutad så att nacken int är upprätt. Så där sitter jag och tjuter i en hel timma typ innan jag lyckas övertala mamma hur ont det gör och hon ringer sjukvårdsupplysningen. (Ja, min mamma är lite sån ibland att hon int tror på att jag har så ont som jag har och det är jävligt jobbigt för där sitter jag med mina smärtor och vet int rikitigt vad jag ska göra. Får en tid på jourcentralen i motala och får veta att jag har nackspärr vilket jag har haft förut men typ bara i korta minutrar eller ja ni fattar sånt man får ibland så ni fattar kanske hur ont det gör att ha så ont hela tiden eller ja i ngn dag kanske mer. Har int försvunnit än så jag får se hur det blir. Just nu ska jag iaf äta medicin och smörja in zoon i 5 dagar så får se hur det blir men nu vet ni iaf vrf jag int bloggat! Godnatt på er <3

utmattad!

Tänkte först skriva trött som rubrik men utmattad passar helt enkelt bättre! Kom hem för en halvtimme sen typ och kvällen har vart rolig. Var först i mjölby typ en timma och träffade tjejerna :D. Mötte upp Fiiah på station och jag och hon åkte till linköping eller aa hem till Ludde. Var där och chillade hela kvällen och hade mysigt :). Alla var typ övertrötta så skrattade hela tiden. Skulle egentligen ha tagit halv 11 tåget till mjölby och 11 bussen hem men missade bussen från Tallboda så åkte hem med halv 1 tåget ist. Men nu är jag jättetrött för somnade 2-halv 3 igår natt eftersom vi tjejer snackade en bra stund och sedan blev jag väckt av massor liv klockan 10 i 8 och jag som hade tänkt att sova till halv 9 :( xD. Men nu känner jag att det är dags att sova och imorrn ska jag verkligen sova ut! Natti natti ! <3

Kvällens outfit

Har gått med mysbyxor hela dagen och myst men nu var det dags att sätta på sig lite kläder innan jag skulle ut så här har ni en dagens :
Leggins från Gina Tricot
Blus från Lindex

klotterplank :)

Jag bara älskar att komma till lägergårdar och se allt klotter på sängarna. Sängarna är ju int speciellt sköna men man har ju alla fall ngt att läsa !:D Låg jättelänge igår och stirrade upp i taket på min säng och ngr andras sängar. Jag klottrade själv massor. Ett klotter var från 1979, äckligt att sängarna används så länge men endå coolt eller aa ni fattar att den signaturen finns är coolt efter som det e 31 år sen !
"klotterplanket" över min säng
och så avslutar vi med en på sovande Sofia ;)

I miss you much!

Usch känns verkligen jobbigt ibland. Jag älskar min nya klass och jag trivs på min nya skola men det e verkligen svårt att inte träffa mina vänner varje dag. De flesta av mina kompisar gick int på min gamla skola men jag träffade dom ändå oftare förr. De jag saknar mest är Malin och Kerstin, även Julia för dom brukade jag ju liksom träffa varje dag. Malin träffar jag nästan varje helg men inte alltid. Jag tänker tillbaka på den dagen då vi slutade, vi var ledsna för att splittras men glada för att ta nästa steg in i framtiden. Det är ungefär så jag känner nu med, det känns ändå helt fel att int se dom varenda dag, att inte sitta på där vanlig bänken utanför klassrummet och prata om allt möjligt på rasten. Jag ville bara säga att jag saknar er !
9CD <3
¨
Kerstin <3
Julia <3
Malin <3

Jag drar till mjölby och linköping sen och träffar mina underbara vänner!

Neeeej ! :O

Mitt internet funkar int så just nu sitter jag vid mammas och hasses dator, därför kan jag int lägga upp ngr bilder :/ Men blir väl fixat inom kort antar jag och då ska jag bli bättre på att lägga in bilder :)

Heej folket !:D

Kom hem för lite mer en 2 timmar sen :). Sen dess har jag typ käkat och fixat mig (Y). Gårdagen var hur rolig som helst! Bästa tjejerna i klassen asså. Vi skrattade, pratade, gjorde mat och umgicks, det var helt enkelt jättetrevligt. I mitt rum sov Hedda, Lena, Josefine och Sofia men Josefine snarkade och Hedda snackade i sömnen så gick in till Frida, Moa, Elin, Elise och My och snackade tills vi somnade. Idag hade vi redovisning och shit och allt gick faktiskte jättebra. Vi gjorde massor med aktiviteter och lite igår och sen kom föräldrarna för vi skulle ha föräldramöte där, vi åt och de åkte hem typ. Sen blev det spökhistoria som Pia våran lärare berättade, den handlade om Rinnakvinnan (Rinnalägergård heter stållet vi va på) sen stack vi upp til kyrkogården som ligger precis brevid men det var rätt så kallt så vissa gick in och la sig och vi andra satt och snacka och käka godis :). Ja, vad mer ska jag säga? Det var helt enkelt bäst :D

Shit vad bra hon är !!

http://www.youtube.com/watch?v=MVd_izPuS50

Packning

Som ni ser så kan jag knappt stänga väskan men jag lovar er det ska gå :D. Kände just på väskan och den är tung som bly verkligen !:O

Usch vad stressigt allt ska vara !

Ja, det är vad allt är just nu. Såg just idol och hon Alice shit säger jag bara! Jag får gåshud bara jag tänker på det, måste fan vart den bästa auditon ngnsin i idol! Men tillbaka till vad som var stressigt, jag har packat massor och verkligen tryckt ner för att få ner allt, tror ni int jag märker att jag glömt att packa ner plattång och sminkväskan då eller? Sminkväskan måste jag ändå packa ner imorrn men plattången kan jag plocka ner sen. Nej, jag åker helt enkelt ingenstans utan min plattång om jag så bara ska vara borta i en natt som nu. Det kan ju börja regna och då vill ni int ens veta hur mitt hår blir. Men nu måste jag duscha bort allt klor från den välbehövliga simturen :). Tror int jag hinner med ngt mer inlägg innan lägret men vi ses på fredag !:D Ha det bra, puss <33

Nu är det int långt kvar! Längtar :D

Nej nu är det int alls långt kvar eller jo det e ju beräknat att det e ungefär 16 veckor kvar men jag tror det blir tidigare :D. Tkr faktiskt det är dags att berätta lite om detta på bloggen :). Jo 30 december så ska jag få ett litet syskon och jag är så glad! Jag älskar bebisar och barn. Bebisar är så söta och de luktar så himla gott :). Jag vet inte vad det är för kön än men det kommer vi förmodligen att få reda på inom kort :D. Haha ville bara dela med mig lite av min glädje men nu måste jag dra för mamma kommer hem snart och då ska vi dra och simma (Y).
BTW jag kommer bli världens bästa storasyrra !:D
Gud så sööta !:D
Bilderna är lånade från google.

Slutade tidigt idag!

Men väldigt skönt kan jag säga för skulle annars haft oändligt mkt att göra idag så hade väl däckat i sängen vid 8 men nu när jag kom hem tidigare så får jag en chans att pusta ut lite och sedan ta itu med lite sysslor. Ät nyss lunch kan man säga eftersom jag int åt alls mkt i skolan. Blev pizzarester från igår xD. Om en och en timma ska jag iväg med mamma och Monika för att simma och jag kan int ens beskriva hur skönt det kmr blir ! Simmade hela tiden typ för ett halvår sen, åkte minst en dag i vecka och jag saknar det lite men jag hoppas att vi ska ta tag i det nu:). Det är ju så himla avkopplande och simma och man blir så himla slö i kroppen och då sover man ju jättebra! Sen blirre läxor, packning för ska på läger med klassen imorrn :) och sen idol såklart ! Shit jag fick ngr favoriter igår och det var han Jonathan som sjöng tears in heaven, tjejen som hade haft ett kollapsat stämband, han som hade varit med förra året, hette han Johannes? eller har jag bara inbillat mej det? och han som varit trubadur xD hoppas ni fattar för kmr faktiskt int ihåg vad alla heter.. Men får se om jag hinner slänga in ett inlägg ikv annars skriver ja på fredag :) puss <3

Ingen sovmorgon imorrn :(

Nej i morrn måste jag gå upp klockan 6 för att hinna fixa mig, vi har nämligen skolfoto imorrn så måste ju se acceptabel ut. Är hu trött som helst men känner int för att sova riktigt än så sätter på en film och myser genom typ halva mer orkar jag ärligt talat inte. Vi hörs imorrn! Sovgott <3

Haha!

Måste bara berätta xD När jag svarar i telefonen här hemma så råkar jag alltid säga "Ja, det är Ellinor" precis innan jag trycker på luren. De i andra luren missuppfattar alltid och tror att jag är mamma och får då ta massor viktiga samtal från t.ex bank och tv-box xD Haha lite kul faktiskt. Sen brukar jag faktiskt säga att det inte är veronica och att hon int är hemma och då blir de ofta tjuriga och tror att jag ljuger om det e reklam som ringer för att de int tror att jag vill prata med dom xD

After all we are still moving on, I wonder why.

Har vart och flängt hela dagen känns det som :/. Var först i skolan såklart och där var det en politisk debatt där representanter från de flesta partier hade en debatt och vi fick titta på. Miljöpartiet var dock int med eftersom att sverige demokraterna deltog och folkpartiets och piratpartiets representanter hade fått förhinder. Jag tkt faktiskt att det var ganska spännande till en början och Fiiah och jag satt och skrattade när de svarade emot varandra men efter ngn timme så blev det väldigt tråkigt. Men matten och idrotten blev ju inställd så det var värt det ;). Träffade Robert, Ante och Jesper en stund innan vi började omvårdnadslektionen där bestämde vi vart vi skulle praoa och jag ska praoa här i skänninge på kolonigatan så det ska nog bli bra :). Sen hämtade mamma mig direkt efter skolan och vi åkte till Hanna i lkpg och snackade ett tag och sen var det bara att åka direkt till mjölby igen. Köpte ett par gympaskor som mamma betalade halva priset på, tack !:D Sen drog vi till Gotahälsan för att ta min sista gardasilspruta, gick faktiskt bra trots att jag är väldigt spruträdd xD Sen var både mamma och jag hungriga så vi åkte till pizzerian och beställde lite mat och åkte hem och myste lite framför tv:n. Nu blirre att dra över till mormor ett tag och sen idol (Y)

Mys :D

Jag har int hunnit lägga in programmet så jag kan lägga in bilder på datorn men ska fixa det snarast för har blivit lite bilder nu på sistone ! Käka nyss typ blev ost och broccoli soppa, mums me love!:D Nu blirre mys framför film sen dusch, tv och sova! Är så jäkla trött trots att jag verkligen sovde ut imorse. Men blirre väl så när man måste sitta vid en bänk och stirra nere i en bok eller upp på en tavla hela dagen ! Imorrn ska vi ha konditions test på gympan och det kommer int gå bra at all! Min kondition suger och det e väl mkt pga rökningen kan jag tänka mig. Fy Ellaah måste sluta med det ! Men förra sommaren så sprang faktiskt Fiiah och jag varenda dag nästan och då hade jag faktiskt bra kondis men nu är den nere på noll så får se hur det går :S.

BLÄÄÄÄ!

Vet ni eller? Jag kom hem typ nu, eller aa för en kvart sen. Asså sjukt att komma hem så sent men åkte med den konstiga busschauffören i dag och han lever efter mottot "Ha jobbet lite mer som en hobby" som de säger i den där triss-reklamen vetni. Trodde fan att vi åkte in i en bil men det gjorde vi int som tur var, man han håller ju på med den där pekskärmen där framme ist för att titta på vägen så int underligt att det går illa. Men hem kom vi af efter att ha åkt runt i hela mjölby kändes det som. Inte bra så var på dåligt humör innan mamma ropade på mig att min Frida-tidning kommit så nu är jag glad igen och ska skumma igenom den innan käk ;). Sen blirre att se klart på The last song för orkade int se hela igår men den verkar svinbra och i äkta Ellaahstil :D.

...

You can't repair something you never had. I keep hoping that everything will turn out different but it just won't happen :/ </3

People are always going to let you down

Blir sen middag med familjen snart sen blir det film igen och så sova. Sov typ inget i natt så känner att jag måste lägga mig tidigt och verkligen passa på att sova ut nu när vi har sovmorgon i morrn :). Älskar måndagar för börjar alltid 11.05 (Y). På torsdag äre läger med klassen och jag tror faktiskt att det kommer bli jätteskojigt :D. Men vi hörs imorrn sovgott i natt alla sötnosar !<3

Familjen är värre

Jag fattar inte ens varför jag går på alla dessa släktträffar när man bara hör klagomål hela tiden! Nej, nu ska vi inte leka Kissie xD. Dagen har faktiskt varit bra och jag har vart med familj hos morbror, han tjej och kusin för att fira min lillkusin :D. Hon vart väldigt nöjd över sina presenter så det var en kanondag för henne med tror jag. Jag längtar alltid lite extra mkt tills det ska vara ngt födelsedagskalas hos min morbror och hans tjej Gunilla för hon gör världens godaste annanspaj! Den är så himla god asså, älskar den !:D Grattis Moa !
Sa ju nyss att jag skulle se the time travelers wife men jag ändrade mig och tänker ist se The last song! Ni kan int fatta hur mkt jag älskar Nicholas Sparks romaner och filmerna som är baserade på dom. Det är helt min stil av filmer och utan Nicholas Sparks poetiska och romantiska anda så skulle jag inte ha spenderat sommarkvällarna förra året med att se The notebook om och om igen! Gud vad bra den är ! Men skriver senare igen. Ha en bra kväll !

Vampires suck suger !

Hahah filmen sög så mkt att jag skrattade mig igenom hela, helt obotligt larvigt men jag måste säga det var lite kul ändå xD. Men ja int en film som jag kommer se igen iaf kan jag säga. Ska spendera lite tid framför en till film nu :). The time travelers wife heter den och det är nog en sån där snyftfilm som jag älskar xD  Berättar om min dag sen när jag får tid :)

Faan vad det ska klia !

Usch hatar det asså. Kliar på benen, låret och ansiktet hela tiden och jag har ingen aning om varför :(. Jag har varken myggbett eller ngt annat bett. Men jag får väl överleva. Hade faktiskt tänkt att gå och lägga mig nu men bestämde mig för att se en film först :). Valde att se vampires suck, missförstå mig inte Twilight saga är mina favoritfilmer och böcker med för den delen men jag har sjuk humor och jag tror att den kan var ngt att skratta till xD Skriver vad jag tkr om den imorrn :D. Sovgott ! <3


BTW: måste byta header snart alla bilder är ju minst 1 år gamla och känns som jag förändrats massor!

Dagen :D

Ja dagen började med frukost, tvättade håret eftersom ngn hade spillt vodka och sprite i mitt hår (denna ngn var nog Emma och ingen mindre än mig själv xD) men hade int orkat att tvätta det igår eftersom att jag kom hem rätt sent, sen fixade jag mej och mötte upp Fiiah vid busshållsplatsen. Hann precis gå in och köpa en vitamin water innan tåget gick till linköping :) Och sen väl i linköping blev det ju lite värre xD. I innerstan eller vad man ska säga så hittar vi ju såklart men skulle ta bussen till tallboda och sen gå av typ vid tallboda skola så jag sa helt enkelt till busschaffören att han skulle säga till innan vi kom dit så vi hann trycka och snäll som han var gjorde han det så, så långt var det problemfritt. Men sen skulle vi ju hitta till fotbollsplan för att titta på Luddes och Mackans match. Hade fått beskrivning av Ludde att vi skulle gå cykelvägen och sen skulle vi komma dit, vet ni hur många cykelvägar det fanns eller? Jo, typ 3 så vi tog ju en och självklart var det fel, våret lokalsinne existerar int ens xD. Men sen frågade jag en tjej var det var så vi kom dit iaf och tallbodakillarna spelade bra och vann med 3-0 :D. Sen stack Fiiach, jag och Ludde hem till honom och chilla där ngr timmar och sen bar det av till stan där jag åt och sen träffade Mackan. Missade bussen så åkte hem vid halv tolv istället för halv 11 men som tur var så kunde mamma komma och hämta oss i mjölby. Allt som allt var det en trevlig dag och föresten grattis till den som orkade läsa allt!(Y)

Suger på att blogga ibland xD

Men ni måste väl förstå mig ! Det är helg och jag är ledig då är det väl självklart att jag hellre umgås med min familj och mina underbara vänner istället för att sitta klistrad framför datorn! Det tkr iaf jag ! Men var i linköping hela dagen idag så kunde int blogga, berättar mer om dagen snart ;)

Chillkväll med de bästa !:D

Detta blir nog första och enda inlägget idag ska nämligen ut sen. Ska åka med Fiiah och Malin in till mjölby och där blir det att träffa alla darlings :D. Blir ju int att man träffar dom så ofta nu när det e skola och allt men idag ska jag åka in och träffa dom :) Kommer bli en trevlig kväll med mkt skratt som vanligt och är min mamma den supergulligaste mamman hon oftast är så får jag vara ute till 1 :). Men nu blirre fix och käk ses imorrn babes ;) <3

Är jag fjortis nog nu eller? xD

Bara lite mer tuppering och sen är jag färdig för en dag i skolan xD

Trött!!

Hur kan man bli trött på att bara ligga och vila en hel dag? Det e en bra fråga tkr ja, men det har väl att göra med min förkylning tror jag. Till hösten och vintern blir jag alltid sådär jobbigt förkyld, näsan rinner, huvudet håller på att explodera, jag blir tung i hela kroppen och är ständigt trött. Som tur är så har jag int hamnat riktigt där än men när hösten verkligen är här och vintern börjar komma då kmr jag garanterat att bli så för ja, det blir jag varje år. Dessutom brukar jag alltid få halsinfektioner på vintern, vet int hur många ggr jag har lurat mig själv att jag har halsfluss, åkt till VC och kommit hem med penicillin och beskedet om att jag har en halsinfektion. Mitt immunförsvar är lika med noll och jag börjar bli väldigt trött på det! Hatar att vara sjuk men endå är det alltid jag som drabbas -_- men jag ska väl int klaga, kunde varit värre. Eller hur? :D Nej men ikv ska jag iaf gå och lägga mig skapligt, ska bara se CSI Miami och sen däcka i sängen för imorrn blirre att gå upp typ klockan 6 :(. Aja godnatt på er :)

Angel's delight

Fillo skrev ett mess igår och frågade om jag skulle hänka på angel's delight den 10 september :). Angel's delight är typ en fest eller vad man ska säga i lkpg. Självklart sa jag ja, Ellaah säger aldrig nej till sånt ;) Kostar ca 100 spänn men det e så värt det för det e så himla kul :D. Det är 16års gräns så alla mina darlings får tyvärr int hänka men jag tror de klarar sig ändå! Ska dra dit med Malin, Fillo och kanske Fiiah. Längtaar !! :D
Haha tkt bilden var så himla söt så var bara tvungen ;) <3

Testar webcamen

Mickey :)

Sjuk!

Nu är jag verkligen besviken ! Detta skulle ju bli en bra vecka, en rolig vecka med knäppa bilder från våran maskeradvecka i skolan och så går jag och blir sjuk! Hur jobbigt e int det då? I tisdagsnatt var jag vaken hela natten och hade migrän eller ngt. Vet int riktigt men huvudet höll på att explodera och jag kräktes flera ggr. På onsdagen var det int direkt bättre men jag hade inga mer kräkningar iaf. Låg däckad hela dagen så jag bestämde mig att stanna hemma även idag. Men det e faktiskt bättre och imorrn ska jag gå till skolan för vill inte missa mer nu när jag precis börjat gymnasiet och allt. Maskeraddagen i morrn har blivit ändrad till fjortis ist för lättklädd så det e bara att smeta på massor med fondation och köra xD Bild kommer imorrn ;)

RSS 2.0